|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 12.4.2023 Budiž vám přáno. Já jsem, nedbaje zkušeností dneska zkusmo píchl do půdy ve skleníku teploměr. A v 15 cm. hloubky jsem naměřil 5 stupňů. Nerostou ani ředkvičky. |  | Hynoucí sazenice cuket a okurky, 12.4.2023 Opravdu nevím, co se tady pořád řeší. Málokoho asi zajímá, kolikrát a jakou rychlostí kdo běžel se sadbou ze skleníku a zpátky. Je prostě aprílové počasí, letos asi vlivem globálního oteplení chladnější. A podle toho se musí přizpůsobit. Každý kdo... celý příspěvek > |  |
|  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 A právě tím jste se dost nadřel. Musí se to vyzkoušet, třema to dát tím zeešikmením opačně a tak. S tím naklápěním je to tak, že se to nesmí naklápět na stranu válce, nebo nateče olej někam kam nemá, což se teď stalo mně konkrétně do výfuku a motor... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 Ano, hloubka záběru. Ale musí se to vychytat, ne vždy to funguje jak si člověk a konstruktér představuje. V podstatě čím níž se pustí tyč, tím mělčeji mašina rýpe. Edit. To platí pro můj s koly. Ten váš to používá jako brzdu, neboli šlajf, aby... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 750 |  | Douzení párků a kupovaných klobás - jak na vůni a chuť?, 11.4.2023 Ragujete na 10 let starý post. Ale přesto, na párku se uzení nenaučí. Udí se syrové maso, párek už je hotovej a dává se jen očoudit. MImoto stejně jako MV mi přeuzené párky nechutnají, jsou moc cítit kouřem, uvnitř jen vlažné, tedy pokud se udí s... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 ...jsem koupil, xakru "jsem"!!! Přelkep. |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 A právě proto jse koupil ten s kolama. Při chodu je to procházka, trochu těžší je obracení, ale dá se to vychytat. Akorát půda musí být u nás dost vyschlá. PP. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023 To jo, jenže bylo tak příšerně, že jsem ani nedělal sadbu. PP. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023 Tady se dají košťáloviny sázet ven když je dobrá konstelace tak v polovině dubna pod netex. Ovšem povedlo se mi to asi tak dvakrát, jinak byla zima jak sviňa. A ty brokolice byly hezčí než z HM, o chuti nemluvě. Holt ono se to v ČB pánvi nebo v... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 9.4.2023 Pro mně inspirace, už je vrták objednaný. Několik sezon sázím rajčata rovně a hluboko, ne šikmo, vedu na dva výhony podle rady pana V. používám výhon pod prvním květenstvím. Myslím si, že líp dosáhnou pro vodu a skutečně zalévám jen vyjímečně, u nás... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023 Nerozumíte ani trochu. Jestli popisujete TAKOVOU zkušenost, pak musíte napsat kde to místo pěstování je, to je totiž nejpodstatnější část té informace. Já ostatní nýmandy nenazývám. to opravdu nechápete. Skleník mám, nevytápěný a s ním i zkušenosti s... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023 A to je zase to, co se tu opakuje neustále. JÁ hrdina problém nemám, nikdy mi to nezmrzlo, vy ostatní jste nýmandi, že nedáváte rajčata v půli dubna na záhon. Akorát zapomene napsat, že žije v severní Itálii v Pádské nížině. Ať si s tím tazatel dělá... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023 Dělejete jak myslíte, sice to přežijou, ale neprospěje jim to. Určitě ne tykvovitým, ty nastydnou a zastaví se ve vývoji.. |  | Rajčata 2023, 9.4.2023 Je to na závadu, protže je to nesystémová věc. |  |
 |
|
|
|