|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předpěstování košťálovin, 25.5.2025 Mňam, ty řízky, ne ten hmyz. Už se nemůžu dočkat. |  | Předpěstování košťálovin, 25.5.2025 Díky, však vy také. |  |
|  | Předpěstování košťálovin, 25.5.2025  Vypadá to že jsem vyřešil problém s vkládáním obrázku v prohlížeči v mobilu, tedy přikládám 12 dní Starou fotku kostalovin. Pylon, ranná žlutá a Bora. -5 jim po výsadbě v dubnu vůbec nevadilo.jo a dnes jsem vysel semínka murdoc a ranné žluté pro... celý příspěvek > |  | Ktory benzin v ČR a v SR neobsahuje BIO-primesi?, 25.5.2025 Jako návod pro přežití dobrý, ale dělat takto 30l benzínu měsíčně...🤣 |  | Ochrana rostlin, 24.5.2025 Nechat. Loni na tom byly ještě hůř, zmrzly tak že některé ani nevykvetly, ale letos vyjely dobře. Buď a nebo. |  | Rajčata 2025, 22.5.2025 No, pánové, nemladneme. Já jsem zatím v pohodě a asi trochu mladší než vy, ale proč to píšu, obdivuji vás elán a nasazení naproti všem trablům.snad budu mít tolik sil jako vy. Není nic horšího než že člověk by chtěl ale už to nejde. |  | Papriky ve skleníku - co jim je?, 21.5.2025 Asi nachlazene, to bude ok. A skvrny od slunce. |  | Rajčata 2025, 18.5.2025 Jo, přemýšlím zda je nezkusim na pár dní přikrýt netkanou. Ale musel bych vyrobit nějakou konstrukci. Jo a ty odaty se nezmatorily ani jeden, vysadil jsem maličké co jsem vysel znovu před těmi 14.,dny. Takže rostlin mám vlastně až moc, jen více... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 18.5.2025 Tak dnes jsem vysadil rajčata na záhony. Z poškozených asi jen polovinu co jim po ustřižení narostly zdravé zalistky. Mezi rajčata celery. Cibule zdravá, zelí roste, co víc si přát. |  | Meruňky 2025, 16.5.2025 Leda elekrikou, mrazíky mám na zahradě často i když v obci nejsou.a chodit topit týden v kuse, ne. Spíš se smířim, nedá se nic dělat. |  |
|  | Poznáte tuto růži?, 16.5.2025 Nám kvete furt a prý se tak jmenuje říká žena co si ji tenkrát někde koupila. Vysoký jak já a hustý keř a mraky květů na tenkých stvolech velikosti ženské dlaně, trny drobné ale opět jsou jich mraky, nahusto. Což vám nepomůže spíš to můžeme porovnat.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 11.5.2025 Aha, to byla ironie, no tak dobře, tak sorry. |  | Rajčata 2025, 11.5.2025 Zelí mám venku už asi 14 dní a vcelku prospívá, už se zabaluji listy do hlávek, pylon. Momentálně chladné až mrazivé noci na mě zahradě zatím neprospívá škůdcům, dřepčíci zatím nic tak doufám že z toho něco bude a brzký výsev se vyplatil, ale není to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 11.5.2025 Nezbývá než pochválit vědeckou přípravu výsadby a teď už jen doufat, že vám z rajčat nevyroste rovnou značkový kečup. Fakt to má význam dělat to takto draze a složitě? No já si to nemyslím. A to jsem si myslel že všechno moc hrotim.zdaleka ne, za to... celý příspěvek > |  | Krovinorez nastartuje a za 3 vteřiny zdechne, 11.5.2025 Jen dodám, pro tazatele, že bez půl plynu se to chová přesně jak popisuje. |  |
 |
|
|
|