|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Počasí, 4.11.2023 Věštění zimy ze šlupek cibule a různých jiných starodávných ukazatelů už jsem zanechal. Mám v paměti jednu myšlenku z jisté staré včelařské knihy, kde je psáno, že naše zemička leží někde přibližně na rozhraní přímořského a kontinentálního klimatu. A... celý příspěvek > |  | Halehaven a Fairhaven, 4.11.2023 Po tom, jak se do PzP navážíte, čekáte, že vám pošle rouby? Opravdu byste se nechtěl realizovat někde jinde? Tady to, jak jste hustej nikdo neocení. |  |
|  | Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023 179.2: nikdo nemá povínost pobíhat po zahradě, fotit co si vaše veličenstvo přeje a pak za to od veličenstva dostávat kartáč, že je to ze špatný perspektivy, moc zvětšený, špatnej pohled a jánevímcoještě. Jste trol jak vyšitej. Už žádný krmení! |  | Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023 Pzp a kdokoliv jiný si může fotit co chce, psát taky. Příspěvek si můžete brát jak chcete a nikdo tomu nezabrání, je to vaše věc. A kdo je vlastně trol? |  | Vanocni osvetleni do zahrady, 2.11.2023 Hezky zakuklená reklama. Ale za tu se tady platí. |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Vy to pořád vztahujete na sebe, ale já proti pěstování ozimým způsobem nic nemám. Psal jsem tu reakci spíše obecně. S těma meruňkama máte pravdu, zajímavý je, že v mém případě velmi dobře prosperuje réva, zatímco broskvoně vyloženě trpí, meruňky... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 A to ještě není v plný palbě. Začne nasazovat vždy, když ho přenesem z balkonu do místnosti. |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Při vší úctě k vaší moudrosti se ohrazuju proti tomu, že bych komusi do něčeho kecal. Je to diskusní fórum a vyjádřil jsem svůj názor, slušně neurážlivě, tedy podle pravidel. Já přece nikomu nezakážu co si doma, na zahradě, ve skleníku šmoulí. Ale... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023  Je to takové výzkumničení za každou cenu s nulovou užitečností. Cpát do toho filosofii mi připadne blbé. Je řada jiných zimních činností, počínaje či konče gaučinkem, které se dají užitečně provozovat. On zahrádkář i ta zemina by si měli odpočinout a... celý příspěvek > |  | Počasí, 31.10.2023 Z toho nevyhnutelně plyne, že všichni věštci počasí a klimatu ví velký kulový. Ale babička říkávala "páni a zima nám nic neodpustí" a měla recht. Jiank k těm Ladovým idylickým obrázkům, on údajně prožil mládí v "malé době ledové", jistém periodickém... celý příspěvek > |  |
|  | Halehaven a Fairhaven, 31.10.2023 V podstatě není o čem psát a tedy co číst. Pár plodů po mrazech vydrželo a začalo zrát a postupně to kosila monilie. Takže jsem stěží ochutnal a i když mám nějak uloženo, že FH byla lepší než FM3, tak letos tomu bylo naopak. Bohužel ten stromek velmi... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023 Při vší úctě, ono to nedochází nejen vám, ale řadě diskutujících. Prostě odmítají pochopit, že v zimě a na podzim je tady málo světla a chlad. Ty rostliny to vnímají a odmítají pracovat v takových podmínkách. Nejpozději v listopadu to všechno... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i "ryje", 28.10.2023 Tak jak, kolegové rotavátoroví oráči, už jste to zvorali? Já ano, dnes za příjemného podzimního počasí, ani horko, ani zima, a za téměř ideální vlhkosti půdy, nic se nelepilo. Se slzou v oku jsem vzpomenul na obracáček Vari, s kterým to přece jen... celý příspěvek > |  | Matčino a Rajka, 26.10.2023 Ochutnal jsem teď první plody Rajky. Pomalu už nevím, proč jsem ji sázel, asi jako jednoho z prvních rezistentů. Jablka čistá, krásně vybarvená. Chuť vyrovnaná, ale zcela bez aroma, neutrální. V popisu v databázi popisují chuť jako výtečnou, já se... celý příspěvek > |  | Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 25.10.2023 Souhlasím, architekt tam vetkne tři tunové balvany, zasadí trs pampové trávy a vysype oblázky. Sníst dva vysokokmeny třešní může být záhul na žlučník. Rozhodně je dobré dát třešeň na málo vzrůstné podnoži. V ostatním souhlasím s paní Lídou. |  |
 |
|
|
|