Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Počasí, 4.11.2023
Věštění zimy ze šlupek cibule a různých jiných starodávných ukazatelů už jsem zanechal. Mám v paměti jednu myšlenku z jisté staré včelařské knihy, kde je psáno, že naše zemička leží někde přibližně na rozhraní přímořského a kontinentálního klimatu. A... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 4.11.2023
Po tom, jak se do PzP navážíte, čekáte, že vám pošle rouby? Opravdu byste se nechtěl realizovat někde jinde? Tady to, jak jste hustej nikdo neocení.
Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023
179.2: nikdo nemá povínost pobíhat po zahradě, fotit co si vaše veličenstvo přeje a pak za to od veličenstva dostávat kartáč, že je to ze špatný perspektivy, moc zvětšený, špatnej pohled a jánevímcoještě. Jste trol jak vyšitej. Už žádný krmení!
Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023
Pzp a kdokoliv jiný si může fotit co chce, psát taky. Příspěvek si můžete brát jak chcete a nikdo tomu nezabrání, je to vaše věc. A kdo je vlastně trol?
Vanocni osvetleni do zahrady, 2.11.2023
Hezky zakuklená reklama. Ale za tu se tady platí.
Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023
Vy to pořád vztahujete na sebe, ale já proti pěstování ozimým způsobem nic nemám. Psal jsem tu reakci spíše obecně. S těma meruňkama máte pravdu, zajímavý je, že v mém případě velmi dobře prosperuje réva, zatímco broskvoně vyloženě trpí, meruňky... celý příspěvek >
A to ještě není v plný palbě. Začne nasazovat vždy, když ho přenesem z balkonu do místnosti.
Při vší úctě k vaší moudrosti se ohrazuju proti tomu, že bych komusi do něčeho kecal. Je to diskusní fórum a vyjádřil jsem svůj názor, slušně neurážlivě, tedy podle pravidel. Já přece nikomu nezakážu co si doma, na zahradě, ve skleníku šmoulí. Ale... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Obsahuje fotku
Je to takové výzkumničení za každou cenu s nulovou užitečností. Cpát do toho filosofii mi připadne blbé. Je řada jiných zimních činností, počínaje či konče gaučinkem, které se dají užitečně provozovat. On zahrádkář i ta zemina by si měli odpočinout a... celý příspěvek >
Počasí, 31.10.2023
Z toho nevyhnutelně plyne, že všichni věštci počasí a klimatu ví velký kulový. Ale babička říkávala "páni a zima nám nic neodpustí" a měla recht. Jiank k těm Ladovým idylickým obrázkům, on údajně prožil mládí v "malé době ledové", jistém periodickém... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 31.10.2023
V podstatě není o čem psát a tedy co číst. Pár plodů po mrazech vydrželo a začalo zrát a postupně to kosila monilie. Takže jsem stěží ochutnal a i když mám nějak uloženo, že FH byla lepší než FM3, tak letos tomu bylo naopak. Bohužel ten stromek velmi... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023
Při vší úctě, ono to nedochází nejen vám, ale řadě diskutujících. Prostě odmítají pochopit, že v zimě a na podzim je tady málo světla a chlad. Ty rostliny to vnímají a odmítají pracovat v takových podmínkách. Nejpozději v listopadu to všechno... celý příspěvek >
Kultivátor, který i "ryje", 28.10.2023
Tak jak, kolegové rotavátoroví oráči, už jste to zvorali? Já ano, dnes za příjemného podzimního počasí, ani horko, ani zima, a za téměř ideální vlhkosti půdy, nic se nelepilo. Se slzou v oku jsem vzpomenul na obracáček Vari, s kterým to přece jen... celý příspěvek >
Matčino a Rajka, 26.10.2023
Ochutnal jsem teď první plody Rajky. Pomalu už nevím, proč jsem ji sázel, asi jako jednoho z prvních rezistentů. Jablka čistá, krásně vybarvená. Chuť vyrovnaná, ale zcela bez aroma, neutrální. V popisu v databázi popisují chuť jako výtečnou, já se... celý příspěvek >
Vyber a umiestnenie jabloni (a dalsich) - zacinajuci zahradkari, 25.10.2023
Souhlasím, architekt tam vetkne tři tunové balvany, zasadí trs pampové trávy a vysype oblázky. Sníst dva vysokokmeny třešní může být záhul na žlučník. Rozhodně je dobré dát třešeň na málo vzrůstné podnoži. V ostatním souhlasím s paní Lídou.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika