|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2025, 27.8.2025 ahoj Milane, jak je na tom Tastier, chuti, vitalitou? jak vis hledam nahradu za citlive Spencer. Jinak zrani zaclo asi pred tydnem poradne, nejpozdnejsi u mne Zlatava, Coctail Crush, a nejvic jdou na dracku Odat a goldkrone, Rubylicious jsou take... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky - pěstování, 27.8.2025 kalfasy nebudu zapoustet, kdyby bylo kam, dal bych boruvky rovnou do zeme, budou putovni podle potreby sekat travu a tak. Pokud jde o vymrznuti, nebojim se, ale velkou zkusenost s boruvkami nemam. Rostlina musi byt hlavne i pres zimu zalevana. Prvni... celý příspěvek > |  |
|  | Kanadské borůvky - pěstování, 27.8.2025 Ok, 30 je hloubka hrobu, obrubnik jsem jeste zvedl o cca. 7 cm nad a az si raselina sedne samozrejme doplnim. Totiz nekteri pestitele, myslim ti velke, rikaji, ze i 20 staci. Na steny jsem dal silnou bilou netkanou. Tak uvidime. Jedna sazenice mi... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky - pěstování, 27.8.2025 Tak jak jsem pokrocil. pozadal jsem manzelku at objedna na Alegru 4 sazenice boruvek co jsem vybral. Nu, vzala jich 12. tak jsem byl nucen udelat hrob na okraji zahradky o rozmerech 3,5*0,6*0,3m a zasadil 5 rostlin, padlo 8 70litrovych raselin. Co... celý příspěvek > |  | Bratříčku, 27.8.2025
|  | Bratříčku, 27.8.2025 No, posledni dobou je to tu samej inteligent, nekdo i umelej :)
A jeste co se tyka Vladky a pH, co si vzpominam to uz bylo s ni trochu na palici, to je fakt, Ale kazdy nejak zacinal a kdyz ma moznost si nechat poradit, pak poklada i smesne... celý příspěvek > |  | Bratříčku, 25.8.2025 asi uz stacilo ne?
Zajimave, ze Ip 234.208 tu pred lety mel ivan hlavaty a mluvil jen po slovensky, teraz zdarne cesky, bud jste to vy, a to jste se pekne naucil cesky, tedy uprchlik ze Slovace, ono by to odpovidalo. Ale mekompletni IP moc... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 20.8.2025 at je to jak chce, i kdyz se diskuze nezucatsnuji a nemam s tim zkusenost, zjevne to asi funguje, Ono mozna takova celotelova koupel v alkoholu na takove asi citlive telicko molice dost mozna priotravi, ne-li neotravi, minimalne decimuje. nevim. |  | Rajčata 2025, 20.8.2025 svilusky, o tom zadna, na balkone uz proto nepestuji vubec nic, ani pazitka tam nejde, je na zapad, v lete 50. Ve skleniku je samozrejme mam, ale letos se zatim nerozjeli, zatim vse bio. Jen okurky uz maji plisen, svilusky ocekavam na okurkach uz... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 18.8.2025 I presto vsechno, mit v noci v srpnu ve skleniku i 7,2 stupnu je fakt malo, venku teúrve ted zacinaji zrat rajcata, a protoze uz bude zari, vezmu je ortivou. Letos je to divne. Kdyz byly paraky, nerostlo to, pak v noci brezen... |  |
|  | Nevzešel česnek, 30.7.2025 ano, to se tedy nevyznamenal, a za ty jeho ceny... uz take od nej kupovat nebudu. |  | Nevzešel česnek, 29.7.2025 Ty hnede strouzky jsou napadene vlnovnikem cesnekovym, dokaze je uplne vycucat. Problem s tim je jen skladovatelnost. Je kratka. |  | Špatný růst rajčete, 25.7.2025 ty listy vpravo dole, to vypada jako plisen. Ale obecne se muze stat ze nejaka rostlina neni vitalni. |  | Brambory 2025, 25.7.2025
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 24.7.2025 Petre, je to tezke rozhodnuti, ale je na tobe. Sam jsem proti chemii a proto spoustu plodin ani nepestuji, nechutnalo by mi. Ale po tom co jsem nekolikrat prisel o vse, jsem ohledne rajcat sice vzdy na vazkach, ale striknu. Zase vim kolikrat, coz u... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|