|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahodník ohýbá listy, 7.6.2023 Snad trošku žízeň, přehnojení dusíkem? SPCH |  | Doporučte trvalku, 7.6.2023 Některé kosatce? SPCH |  |
|  | Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023 Takový průběh špatného vývoje jsem viděl častěji tam, kde byly stromky zamulčovány kůrou, nebo štěpkou-snad výluh z těchto materiálů právě vysazeným stromkům příliš nesvědčí-na fotce je něco podobného. SPCH |  | Kočka na zahradě, 6.6.2023 Proč by se nemohlo navázat, jaká marnost? Kde je dle Vás časová hranice-týden, měsíc, rok...? Já zatím nemám čas se s kočkami mazlit a jejich výkaly v záhonech mi vadí, ale dovedu si s tím poradit-např. čerstvé výsevy často zavlažuju, pak si tam to... celý příspěvek > |  | Lázeňské oplatky, 5.6.2023 Právě proběhla zkouška systému-buď se to objeví v kulinářích, nebo pod lískou..., no, jak vidět, čtenáře si to našlo,SPCH. |  | Lázeňské oplatky, 5.6.2023 ...s lískooříškovou náplní už dávno nejsou mňam! Suché, drobivé, vrstvy odskakují-opakovaně zklamání, vyhozené peníze. Máte stejnou, nebo opačnou zkušenost? SPCH P.S.: Např.trojhránky jsou dobré-vláčné, kompaktní. |  | Roubování angreštu, 1.6.2023 Františku, zkuste roubovat letošní angr.výhony-ve fázi přechodu z bylinného stavu do mladého dřeva na jednoleté pruty meruzalky-brzy nastane vhodné období-pohlídejte si to tam u Vás. Řežu žiletkou-proti úrazu se chráním opatrností a obalením flastrem... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 31.5.2023 Tak jestli to je k mému přípisu, hlasuju pro koralik-alespoň tak to nazval kamoš, který mi dal loni pár rostlinek, z nich narostla houština, že by se v ní mohla natáčet pohádka o Růžence Šípkové, jen bez píchání! SPCH |  | Rajčata 2023, 29.5.2023 ...a ještě k Vašemu: Každý přece vidí... já teď název vlákna při psaní příspěvku nevidím, celkem bych ocenil, pokud by tu bylo-než zformuluju myšlénku, tak to chvíli trvá, občas mě něco vyruší a pak už si hůř vzpomínám-toto je vlákno o rajčatech... celý příspěvek > |  | Cernani a krouceni listu, 29.5.2023 Tak není ok, snad je přemokřená, zasazená v substrátu a v nepropustném podloží-okolní zemině? Třeba i spálená od Slunce, ubitá prudkým větrem? SPCH |  |
|  | Rajčata 2023, 29.5.2023 26.22? Milan HP se snažil vrátit k rajčatům skrz vrták-tak asi tak, SPCH. |  | Ořešák - divné výhonky, 29.5.2023 Já Vám rozumím, ale asi nemáte k dispozici dvojče nebo trojč ořešáku se stejným vývojem, na kterém by se dalo postupovat rozdílně a potom srovnávat? Je zřejmé, že Váš ořešák má problém, že část větévek už je kaput. Ty hore, které zatím raší a... celý příspěvek > |  | Nemoc nosnic, 29.5.2023 Že jste si nevšiml? A užíváte na to něco? Třeba tanakan-tebokan, nebo gingo jako takové? Aby Vám něco neuniklo-nechcete zkusit např.urinal akut, brusinky, či alespoň živočišné uhlí? Konstruktivní přístup k diskusím, opravdovou, srdečnou snahu pomoci... celý příspěvek > |  | Ořešák - divné výhonky, 29.5.2023 Zadavatelka nejspíš chtěla velký stromek, který by v ideálních podmínkách prosperoval a brzy rodil-otázka asi několika tisíců kč při nákupu. Bohužel ty podmínky splněny nebyly. Pokud by si pořídila štep.ořešák coby špičák, stál by stokoruny, lépe by... celý příspěvek > |  | Nemoc nosnic, 28.5.2023 Nejsem suverén, který z minima informací dá odpověď, za kterou strčí ruku do hrnce s vařící vodou-na rozdíl od Vás, Vy máte radu univerzální a ruce nejspíš azbestové. Asi se v chovu drůbeže nepříliš orientujete, ani počty Vám moc nejdou-kolik do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|