Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahodník ohýbá listy, 7.6.2023
Snad trošku žízeň, přehnojení dusíkem? SPCH
Doporučte trvalku, 7.6.2023
Některé kosatce? SPCH
Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023
Takový průběh špatného vývoje jsem viděl častěji tam, kde byly stromky zamulčovány kůrou, nebo štěpkou-snad výluh z těchto materiálů právě vysazeným stromkům příliš nesvědčí-na fotce je něco podobného. SPCH
Kočka na zahradě, 6.6.2023
Proč by se nemohlo navázat, jaká marnost? Kde je dle Vás časová hranice-týden, měsíc, rok...? Já zatím nemám čas se s kočkami mazlit a jejich výkaly v záhonech mi vadí, ale dovedu si s tím poradit-např. čerstvé výsevy často zavlažuju, pak si tam to... celý příspěvek >
Lázeňské oplatky, 5.6.2023
Právě proběhla zkouška systému-buď se to objeví v kulinářích, nebo pod lískou..., no, jak vidět, čtenáře si to našlo,SPCH.
Lázeňské oplatky, 5.6.2023
...s lískooříškovou náplní už dávno nejsou mňam! Suché, drobivé, vrstvy odskakují-opakovaně zklamání, vyhozené peníze. Máte stejnou, nebo opačnou zkušenost? SPCH P.S.: Např.trojhránky jsou dobré-vláčné, kompaktní.
Roubování angreštu, 1.6.2023
Františku, zkuste roubovat letošní angr.výhony-ve fázi přechodu z bylinného stavu do mladého dřeva na jednoleté pruty meruzalky-brzy nastane vhodné období-pohlídejte si to tam u Vás. Řežu žiletkou-proti úrazu se chráním opatrností a obalením flastrem... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 31.5.2023
Tak jestli to je k mému přípisu, hlasuju pro koralik-alespoň tak to nazval kamoš, který mi dal loni pár rostlinek, z nich narostla houština, že by se v ní mohla natáčet pohádka o Růžence Šípkové, jen bez píchání! SPCH
Rajčata 2023, 29.5.2023
...a ještě k Vašemu: Každý přece vidí... já teď název vlákna při psaní příspěvku nevidím, celkem bych ocenil, pokud by tu bylo-než zformuluju myšlénku, tak to chvíli trvá, občas mě něco vyruší a pak už si hůř vzpomínám-toto je vlákno o rajčatech... celý příspěvek >
Cernani a krouceni listu, 29.5.2023
Tak není ok, snad je přemokřená, zasazená v substrátu a v nepropustném podloží-okolní zemině? Třeba i spálená od Slunce, ubitá prudkým větrem? SPCH
Rajčata 2023, 29.5.2023
26.22? Milan HP se snažil vrátit k rajčatům skrz vrták-tak asi tak, SPCH. 
Ořešák - divné výhonky, 29.5.2023
Já Vám rozumím, ale asi nemáte k dispozici dvojče nebo trojč ořešáku se stejným vývojem, na kterém by se dalo postupovat rozdílně a potom srovnávat? Je zřejmé, že Váš ořešák má problém, že část větévek už je kaput. Ty hore, které zatím raší a... celý příspěvek >
Nemoc nosnic, 29.5.2023
Že jste si nevšiml? A užíváte na to něco? Třeba tanakan-tebokan, nebo gingo jako takové? Aby Vám něco neuniklo-nechcete zkusit např.urinal akut, brusinky, či alespoň živočišné uhlí? Konstruktivní přístup k diskusím, opravdovou, srdečnou snahu pomoci... celý příspěvek >
Ořešák - divné výhonky, 29.5.2023
Zadavatelka nejspíš chtěla velký stromek, který by v ideálních podmínkách prosperoval a brzy rodil-otázka asi několika tisíců kč při nákupu. Bohužel ty podmínky splněny nebyly. Pokud by si pořídila štep.ořešák coby špičák, stál by stokoruny, lépe by... celý příspěvek >
Nemoc nosnic, 28.5.2023
Nejsem suverén, který z minima informací dá odpověď, za kterou strčí ruku do hrnce s vařící vodou-na rozdíl od Vás, Vy máte radu univerzální a ruce nejspíš azbestové. Asi se v chovu drůbeže nepříliš orientujete, ani počty Vám moc nejdou-kolik do... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika