Příspěvky uživatele - 1.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A je po meruňkách, 27.3.2020
Chápu Vaší "nechuť"k chemickému zásahu, ale s moniliniana laxa se nevyplatí experimentovat.Osobně bych květy(ani ty jakoby spálené neotrhával) a meruňky ošetřil 2x dle doporučení, poprvé při rozkvitnutí 15-20% květů a při dokvétání.Podobné pokusy jak... celý příspěvek >
Merunka karola, orangered, 26.3.2020
Je to věc názoru, já jsem Orangered vykopal (nulová odolnost na mráz).Karola u mě kvete později a odolnost na jarní mrazy je střední, takže se nějakých meruněk občas dočkám.Orangered vymrzl každoročně.
Nektarinka - jak zastřihnout, 26.3.2020
Poslali Vám něco jiného, nektarinka to není ani náhohodou, podle pupenů se jedná o meruňku.Jinak souhlasím s tím že jednoleté špičáky se líp ujímají a dají se tvarovat podle vlastních představ.
Nektarinka - jak zastřihnout, 26.3.2020
Ona to nebude ani nektarinka, nýbž meruňka.Pokud nebudete stromek reklamovat, tak jednoletý špičák se zastřihne podle toho v jaké výšce chceme mít korunu.
A je po meruňkách, 25.3.2020
Příští týden má být kolem -10°C, takže i ty co vypadají zdravě,"se v prach obrátí"!
Druh borovice, 24.3.2020
Zeptejte se tam, kde jste koupili.Podle mě to bude nějaký kultivar Pinus Nigra nebo podobná Pinus Leucodermis.Přesně se to určit nedá.
A je po meruňkách, 24.3.2020
Valašsko  -5°C, meruně a hrušky šly do kytek už včera.
(Ne)prosperita stromku, 23.3.2020
Ano nejspíš chloróza, přebytek vápna blokuje příjem železa.
A je po meruňkách, 23.3.2020
-5°C květy meruněk K.O, hrušky těsně před květem spálené na tabák.
Kuprikol, 22.3.2020
Kuprikol opravdu končí.Champion je podle mě kvalitnější, líp se rozmíchává a má i lepší pokryvnost.
A je po meruňkách, 22.3.2020
Postřik Championem se provádí přibližně 48 hodin před příchodem mrazů a při teplotě nad 8°C, ideálně nad 10°C.Opakovat postřik přI teplotách těsně nad nulou nemá význam.
A je po meruňkách, 22.3.2020
Valašsko na kopcu cca 320 mnm, nad ránem -1,2°C sudy z vodou bez škraloupu a auto bez šedivce.Kritické mají být dvě následující noci a pak cca dva měsíce do "zmrzlých".Rozkvetlé meruňky zatím OK.,nekvete Shamade, Bergeron, Orange de Provence, Helena... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 20.3.2020
V návodu u Signumu stojí, že by se neměl míchat s práškovými či granulovanými přípravky, Proto jsem rozkvetlé meruňky porosil mixem Luna - Champion.
Co po Cresthaven?, 20.3.2020
Za sebe mohu potrdit jen nepravost O Henry a Tardybelle, bělomasky zrající na přelomu srpna a září.Další stromky už ze Spomyšle nechci.
A je po meruňkách, 20.3.2020
Pokud "borcům" přes počasí ta předpověď vyjde (při uklidnění větru a při vyjasnění až -12°C),tak se nebude jednat jen o ztrátu květních pupenů.Choulostivější odrůdy meruněk a broskví vymrznou totálně."Globální oteplování" má vícero podob, asi jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika