Příspěvky uživatele - 167.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Admiral, 21.3.2023
Tak jsem tady před lety dost pomlouval Admirál a musím se mu omluvit. Je pravda, že je pěstitelsky dost náročný a to na řez a zejména na Ca postřiky. Ale chutí a skladovatelností na něj žádná jiná odrůda nemá. Mám jeden strom (17 let) s vícero... celý příspěvek >
Dukát, 21.3.2023
Letos jsme dojedli Dukáty teď v březnu. Mám všechna jablka uskladněna v zahradním domku, bedny obloženy polystyrenem 3cm a ještě přehozeny dekou. Už to tak praktikuji několik let, ale je pravda, že jsou slabé zimy. Dukáty byly tradičně skvělé,... celý příspěvek >
Rajčata na sušení, 27.2.2023
Zdravím pěstitele, máte někdo zkušenost se sušením odrůdy Herodes? Měla by být hodně dužnatá. Loni jsme sušili poprvé, co nám zbyly Start. Hodně se seschly, po nasáknutí olejem byly skvělé ale chtělo by to něco dužnatějšího.
Brambory škůdce, 13.5.2020
Taky si myslím, že je to drátovec. Zápasím s tím v poslední době každoročně. To jsou ty zimy nezimy, škůdci snadno přežívají Trochu pomáhá dusíkaté vápno zapravené do půdy tak 2 týdny před výsadbou. Bohouš.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 13.5.2020
Díky za reakce, ta zobonoska to nejspíš bude. Zkusím chemii.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 12.5.2020 Obsahuje fotku
Netušíte, co by mohlo být příčinou vadnutí některých výhonků jabloně - viz obrázek? Připadá mi to jako mera na broskoni, nevytéká z toho ale žádná tekutina ani jiné poškození jsem neobjevil. Díky, Bohouš.
Papriky 2020, 26.2.2020
Zdravím, zřejmě myslíte odrůdu Cynthia. Tu pěstuji "na poli" několik let, prakticky už žádnou jinou. Výborná je syrová, zapečená i do salátů. Rodí spolehlivě, pokud zůstane počasí jako poslední dvě léta. Mimochodem, doporučovala ji také p. Dušková v... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2020, 25.2.2020
Já to u nás (sever Prahy) taky včera stříknul Championem. Bohužel, v noci a dnes prší, tak nevím, co to bude platné... Určitě bude potřeba ještě jednou, asi něčím sirnatým.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika