|
Příspěvky uživatele - 44.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvalitní český česnek, 17.6.2010 Prosímvás, česnek se nemůže hnojit králičím hnojem, ten je vhodný po brambory, řepu. Jedině až napřesrok do tzv. druhé trati. Česnek a cibule potřebují hnojiva se sírou, ani ledek není vhodný, tam je plno dusíku, chce to vyváženost. Zkuste masadit... celý příspěvek > |  | Tuřín - jak se pěstuje?, 17.6.2010 Tuřín rozesazuji zrovna jako zelí, kedlubny, potřebuje prostor. Taky jsem vysévala v březnu, nic doteď nevykvetlo, bulvy se tvoří delší dobu a je fakt, že jsou jako řepy. |  |
|  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.3.2010 Jak čtu, tak vidím, že se člověk učí celý život, tak toto jsem o špenátu nevěděla, díky za tip, určitě vyzkouším. Věra ze Slovácka. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 29.3.2010 Slovácko - dobrý den, děkuji za povzbuzení, měla jste pravdu, cibulce se nic nestalo, už je venku, krásně se řádkuje vedle česneku. Dokonce i špenát pod fólií nezmrzl a roste. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.3.2010 Slovácko: je to velmi napjaté, 25.2. jsem se holedbala, že jsem vysadila česnek, cibulku sazečku, vysela mrkev a petržel. Hrášek jsem naštěstí nestihla. Tak teď nevím, co ty holomrazy nad -10 st. udělají s tou sazečkou. Vždy sadím brzo, asi 30 let,... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 25.2.2010 Slovácko- včera, tj. 24.2.2010 jsem zkusila přípravu záhonku na jarní česnek - paráda, oschlá zem, vůbec jsem neměla boty olepené od hlíny, tak je česnek v zemi. Dnes budu pokračovat s cibulkou, hráškem, mrkví, petrželkou... Přeji všem hodně zdaru a... celý příspěvek > |  | Kysané zelí, 30.10.2009 Pane Vysloužil, jaké plácnutí do vody, já se taky divím, proč lidé kupují tolik různých vitaminových doplńků, stačí reklama v televizi na CENTRUM nebo něci jiného a mají druhý den vyprodáno, to by jste se divil. mám kamarádku, která pracuje v... celý příspěvek > |  | Kysané zelí, 26.10.2009 Právě dnes ráno v televizi mluvili o kysaném zelí- kdyby každý denně snědl
malou misku kysaného zelí a k tomu vlašský ořech, nepotřebuje žádné chemické multivitamíny z lékárny. |  | Zpracování kořeninové papriky, 3.7.2009 Domácí mletá paprika nebude mít nikdy takovou barvu, jak kupovaná, Vy nepřibarvujete, používáte rozhodně hodnotnější papriku, než z obchodu. |  | Co s cuketami?, 3.7.2009 Strouhané cukety jako polotovar do bramboráků, postup stejný jako z brambor. Několik let dělám nakládanou zeleninu - mrkev, celer, může být i hrášek, zelí, cibule, cuketa žlutá, bílá, zelená, okurky na kostičky, prostě co dům dá. Nic... celý příspěvek > |  |
|  | Domácí ořechovice, 3.7.2009 Zelené ořechy se mají trhat na sv. Jana - 24.6. - asi mají největší sílu, sice jde to i později, ale takto jsem to vyčetla v nějakém starobylém receptu. |  | Kvašená červená řepa, 2.7.2009 Zkuste najít ve vyhledavači pickles (čti pikls), dává se tam veškerá zelenina, cibule by neměla chybět, promíchat osolit mořskou solí, napěchovat do skleniček a zatížit. Za pár hodin se dá jíst, je to skvělé, zdravé, přidáváme i nastrouhanou červenou... celý příspěvek > |  | Zavařování bez cukru, 2.7.2009 Zavařuji bez cukru veškeré ovoce s pár zrníčkami soli, víčka vyvařuji, okraje sklenic a i víčka otřu slivovicí. Nic se nekazí, jenom ta chuť je všelijaká, jenom ne sladká. Nejlepší z toho jsou třešně. Dcera vůbec nepoužívá rafinovaný cukr a v žádném... celý příspěvek > |  | Echinacea - lék v Americe, okrasy u nás, 1.7.2009 Květ fialový, ne oranžový - ta léčivá není. Z fialové rostliny se používá vše včetně kořene. Věra |  | Znáte japonskou rostlinu Shizo?, 1.7.2009 Semínka perilly křovité jdou koupit ve všech dobře zásobovaných prodejnách zahrádkařských potřeb, v případě nouze i na internetu.
Věra. |  |
 |
|
|
|