|
Příspěvky uživatele - 80.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc narcisů, 2.4.2014 Dobrý den,
už několik let máme na zahradě narcisy. Na jaře vždy vyrostou listy, za pár dní jim začnou zasychat konce listů, které se časem ulomí (cca 1 cm), ale nekvetou a nekvetou. Poraďte, co s těma potvorama dělat.
Díky Mirek |  | Papriky 2014, 15.2.2014 Vloni jsem měl poprvé Super Amy a musím říct, ře to byla hrůza. Zlatá Rubinova, ta nezklamala ani v loňském, ne moc dobrém roce. |  |
|  | Zacoudene a nahorkle maso, 17.1.2014 Při uzení mám komín na třičtvrtě zavřený a teplotu reguluju vesměs pouze dvířkama.Udím každý týden klobásy na 70 stupňů.Dřevo hoří. Dveře v udírně nemám úplně utěsněný, takže kouř jde částečně i přes dvířka. Udím bukem s kůrou a ovocem s kůrou.... celý příspěvek > |  | Udírna, 17.1.2014 Snad by to mohlo fungovat. Jenom bych zaizoloval kouřovod. |  | Dmácí uzený sýr, 24.10.2013 Jednou jsem to zkusil a už bych to nedělal. Vůně uzení není skoro cítit. |  |
|
|
|