Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
UKS Super robot - mlýnek na maso, 25.4.2010 Obsahuje fotku
Zdravím, Ukseku jsme léta provozovali, hlavně kvůli odšťavňovači ovoce (rybíz),ze kterého je ten dlouhý šnek.Máme jej dodnes a nemá chybu!
Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 19.4.2010
Tomu asi ani sám nemůžete věřit, fyzika by jaksi nefungovala, viz zápalná teplota nafty, ale čte se to pěkně!!!
Čerpadlo Sigma, 3.4.2010
Tady se teoretizuje, ale nevím nic o tom, že by Hranice vyráběly něco většího jak 3 stupně v samonasávacím provedení, vysokotlaká čerpadla, naopak mají i těch 5 a více stupňů, takže bych se spíše zaměřil na to, zdali se nejedná právě o tento druh... celý příspěvek >
Má smysl 6ti (7mi) letá záruka, 31.3.2010
Je to nástroj na získání peněz od zákazníka a možnost jak zaměstnat osazenstvo servisu.
Novy drtic vetvi stepkovac?, 21.3.2010
Problém je v tom, že výrobce šetřil kde se jen dalo a hřídel není na obou stranách uložena na ložisku, šel bych touto cestou, vůle v šestihranu, by pak neměla vliv na chod frézy, otázkou zůstává za kolik to pořídíte, tedy zda se Vám toto řešení... celý příspěvek >
Prodejci stihl, 20.3.2010
Koupit univerzální pilu nelze,to je snad jasné,je to vždy kompromis a jen čas ukáže zda byla volba dobrá či nikoli. Na druhou stranu musím konstatovat,že jsem s SD 100 zpracovával daleko více metrů a vydržela to 25 let.Když si to dnes promítám... celý příspěvek >
Prodejci stihl, 20.3.2010
Pro mne je toto důkazem jedné věci, a to, že i dobrá rada zákazníkovi je často marná, když ji nepochopí a stejně si udělá dle svého, potom někomu raďte. Nikdo si nejsme jisti svými rozhodnutími, ale spíše se ve své pravdě potřebujeme ujistit a... celý příspěvek >
Ořešák neroste, 19.3.2010
Ořešák má rád tlak na kořeny a přítomnost železa v půdě, proto se vysazovaly u cest a ve dvorech.Do desátého roku, rostou ořešáky pomaleji, po této době růst vzrůstá.Vyhovují jim spíše vápenité půdy, nároky na živiny vcelku malé. Vlastním asi osm... celý příspěvek >
Ořešák neroste, 18.3.2010
Ořešák je tím charakteristický, že mu poměrně dlouho trvá nežli začne růst.Hoďte k němu kus zeleza a šlapejte mu po kořenech.
Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 15.3.2010 Obsahuje fotku
Ta páka nalevo je řazení náhonu zadních kola hnací hřídele, je to na dvě polohy a neutrál.Pokud jezdíte se zapnutou zadní nápravou (ta se vypne na zadním difernciálu, tak musíte použít polohu při níž se hřídel točí podle zvolené rychlosti, druhou... celý příspěvek >
Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 15.3.2010
Mrkněte na fórum Naše traktory, je tam oskenován návod na TK, takhle by to byl běh na dlouhou trať.
Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 15.3.2010
Tolik, aby dosahoval zhruba do poloviny na zdrsněnou část měrky oleje.Jedná se o nalití do skříně regulátoru otáček, odkud je olej nastřikován do motoru, takže jeho hladina není tak kritická jako u klasického čtyřtaktu, olej M6AD.
Motorová pila Oleo-mac, 14.3.2010
S těmi vibracemi u pil to nebude tak hrozné, vzhledem k tomu co toho hodláte nařezat, to ten křoviňák je větší záhul, takže máte trénink.
Jabloňová stěna, 13.3.2010
Krásný pohled, evokuje ve mě vzpomínky na mládí, kdy jsme měli vedené ve stěně Ontario.
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 9.3.2010
Tady asi někdo neumí číst, psal jsem o tom, hned v prvních odpovědích na dotaz, Já se s tím, ale už nemažu, když se dá motoru dobrá zátěž a běží na plno alespoň 20 min. výfuk vyhoří sám.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika