|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
UKS Super robot - mlýnek na maso, 25.4.2010  Zdravím, Ukseku jsme léta provozovali, hlavně kvůli odšťavňovači ovoce (rybíz),ze kterého je ten dlouhý šnek.Máme jej dodnes a nemá chybu! |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 19.4.2010 Tomu asi ani sám nemůžete věřit, fyzika by jaksi nefungovala, viz zápalná teplota nafty, ale čte se to pěkně!!! |  |
|  | Čerpadlo Sigma, 3.4.2010 Tady se teoretizuje, ale nevím nic o tom, že by Hranice vyráběly něco většího jak 3 stupně v samonasávacím provedení, vysokotlaká čerpadla, naopak mají i těch 5 a více stupňů, takže bych se spíše zaměřil na to, zdali se nejedná právě o tento druh... celý příspěvek > |  | Má smysl 6ti (7mi) letá záruka, 31.3.2010 Je to nástroj na získání peněz od zákazníka a možnost jak zaměstnat osazenstvo servisu. |  | Novy drtic vetvi stepkovac?, 21.3.2010 Problém je v tom, že výrobce šetřil kde se jen dalo a hřídel není na obou stranách uložena na ložisku, šel bych touto cestou, vůle v šestihranu, by pak neměla vliv na chod frézy, otázkou zůstává za kolik to pořídíte, tedy zda se Vám toto řešení... celý příspěvek > |  | Prodejci stihl, 20.3.2010 Koupit univerzální pilu nelze,to je snad jasné,je to vždy kompromis a jen čas ukáže zda byla volba dobrá či nikoli.
Na druhou stranu musím konstatovat,že jsem s SD 100 zpracovával daleko více metrů a vydržela to 25 let.Když si to dnes promítám... celý příspěvek > |  | Prodejci stihl, 20.3.2010 Pro mne je toto důkazem jedné věci, a to, že i dobrá rada zákazníkovi je často marná, když ji nepochopí a stejně si udělá dle svého, potom někomu raďte.
Nikdo si nejsme jisti svými rozhodnutími, ale spíše se ve své pravdě potřebujeme ujistit a... celý příspěvek > |  | Ořešák neroste, 19.3.2010 Ořešák má rád tlak na kořeny a přítomnost železa v půdě, proto se vysazovaly u cest a ve dvorech.Do desátého roku, rostou ořešáky pomaleji, po této době růst vzrůstá.Vyhovují jim spíše vápenité půdy, nároky na živiny vcelku malé.
Vlastním asi osm... celý příspěvek > |  | Ořešák neroste, 18.3.2010 Ořešák je tím charakteristický, že mu poměrně dlouho trvá nežli začne růst.Hoďte k němu kus zeleza a šlapejte mu po kořenech. |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 15.3.2010  Ta páka nalevo je řazení náhonu zadních kola hnací hřídele, je to na dvě polohy a neutrál.Pokud jezdíte se zapnutou zadní nápravou (ta se vypne na zadním difernciálu, tak musíte použít polohu při níž se hřídel točí podle zvolené rychlosti, druhou... celý příspěvek > |  |
|  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 15.3.2010 Mrkněte na fórum Naše traktory, je tam oskenován návod na TK, takhle by to byl běh na dlouhou trať. |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 15.3.2010 Tolik, aby dosahoval zhruba do poloviny na zdrsněnou část měrky oleje.Jedná se o nalití do skříně regulátoru otáček, odkud je olej nastřikován do motoru, takže jeho hladina není tak kritická jako u klasického čtyřtaktu, olej M6AD. |  | Motorová pila Oleo-mac, 14.3.2010 S těmi vibracemi u pil to nebude tak hrozné, vzhledem k tomu co toho hodláte nařezat, to ten křoviňák je větší záhul, takže máte trénink. |  | Jabloňová stěna, 13.3.2010 Krásný pohled, evokuje ve mě vzpomínky na mládí, kdy jsme měli vedené ve stěně Ontario. |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 9.3.2010 Tady asi někdo neumí číst, psal jsem o tom, hned v prvních odpovědích na dotaz, Já se s tím, ale už nemažu, když se dá motoru dobrá zátěž a běží na plno alespoň 20 min. výfuk vyhoří sám. |  |
 |
|
|
|