|
Příspěvky uživatele - 93.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ananasovice, pomerančovice, 12.5.2015  No s tím plynem máte pravdu (delší dobu jsem tam nebyl), ale tu kolonu (zesilovací) jsem tam opravdu nenašel!! Leda že by ji přede mnou schovali. |  | Uchování jablečného moštu bez sterilace, 26.4.2015 Bez platného odkazu, tj. kdo, kde a kdy, popřípadě přímo adresy na příslušnou "práci", je i "velmi solidní studie" jen odkaz na agenturu JPP!!
Tím nechci váš příspěvek "strhat", jen je uveden nedostatečně!! |  |
|  | Břízová míza - voda - výroba vína a vodky, 8.4.2015 Břízová míza : B. Valenta - Příprava domácích vín - vydání z roku 1966
Domácí víno z březové šťávy (míza) můžeme připravovat pouze vyjimečně, protože šťávu získáme na jaře ze stromů určených k poražení (to alespoň, ve své době, autor publikace... celý příspěvek > |  | Destilace vína - vínovice, 28.3.2015 No myslím, že ten autogen je zbytečný, klempíři to dělali s letlampou a taky to stačilo... zkuste tu horkovzdušku, třeba to půjde. Když tak si půjčte kartušovou PB letlampu, ta vám to "vytáhne" výš. |  | Destilace vína - vínovice, 19.2.2015 A kolikrát jste ho pálili, popřípadě na jakém zařízení?!
To co jste napsal je poměrně nedostatečná informace!! |  | Hruškový kvas z neskorých odrôd, 19.1.2015 Já nechápu, proč stále někdo vymýšlí to, co je již dávno vymyšlené?! Ta "sejrovka" je nejjednodušeji sehnatelná a nejlacinější z těch použitelných kyselin!! |  | Jaký vybrat refraktometr?, 16.12.2014 … No do přesyceného roztoku to má ještě daleko, jen tuto koncentraci cukerných látek, a jistě vlivem i jiných okolností, kvasinky nezvládly zpracovat!! |  | Destilační přístroj z Polska, 16.12.2014 Ale na rektifikaci bude potřebovat jinou, sofistikovanější aparaturu, určitě ne tu z Polska. PŠ
Ale pane inženýre, vždyť přeci víte, že rektifikace znamená taky přečištění, zjemnění (použil to kdysi jako název kapitoly již J.Dyr, ve své knize... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj z Polska, 14.12.2014 „Má pravdu předseda“, … přece se nebudete otravovat s 15 litry, odvezte to do Malé Ledské, tam vám to určitě zpracují, … a to se vyplatí!!
PS. v současné době je všechno drahé, i když na to dostanete slevu!! |  | Je prodej pálenky zákonný?, 5.12.2014 Vážení diskutéři, asi jsem „pomýlený“, ale po přečtení tohoto vlákna jsem tak trochu mimo …
Co říká zákon o lihu : v § 4 Pěstitelské pálení
(7) Pěstitel je povinen splnit podmínky stanovené v odstavci 4 a v níže uvedeném § 2 odst. 1 písm. o) a... celý příspěvek > |  |
|  | Ultrazvuk - ma cenu (zestařit) slivovici?, 12.11.2014 No pane, "uhladit pálenku" na tomto přístroji určitě jde, jen pochybuji že odstraní i případné "ocasy", které vám tam případně při destilaci nechali!! |  | Destilační přístroj - sestrojení, 9.11.2014 Nemám potřebu se chlubit, stačí mi, že přístroj funguje tak jak má a hlavně je nenápadný při rozložení. Hlavně o něm nesmí vědět sousedi... to víte, dnes se neudává, jen se to "vlastenecky oznámí". Tak bych nerad o něj přišel,... navíc nemám potřebu... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj - sestrojení, 7.11.2014 No, dle mne je to spíše "vrabčí hnízdo", ale když vám vyhovuje... každý si své přístroje staví k obrazu svému a na co má. |  | Kde sehnat malou pálenici, 20.10.2014 No už to tu bylo na několika vláknech probíráno. V obecné mluvě páleničářů je kolona jakýkoliv aparát na destilaci lihu.
V odborné terminologii je "kolona" jen část této aparatury, kde se probíhá zesilování, či čištění nízkoprocentního alkoholu... celý příspěvek > |  | Zázvorové pivo, 20.10.2014 Jo zkoušel, ale sem dávat je moc dlouhý; projděte si odkazy:
Zázvorové pivo
Zázvorové pivo neboli Ginger Beer
Zavařeniny a jiné produkty se zázvorem
Pivu a zázvoru zdar.
|  |
 |
|
|
|