|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Počasí 2025, 20:47 To je potvora neposlušná. Tady je pod stromy sucho, takže taková tlaková níže je mi k ničemu, když s ní né a né pořádně zapršet. Asi stejně jako Mikešovi. Tento rok se srážky zdejší oblasti vyhýbají, ne jako v minulých čtyřech... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 20:35 Seš nejlepší, Milo. Tady je naopak šeredně a zhoršuje se chuť těch sladkých odrůd jako je Koolgat a Orangered. Chuťově září stále Veselka a Harcot. Sytě oranžová, rozplývavá dužnina v marmeládové konzistenci si zachovává výraznou chuť u Veselky a... celý příspěvek > |  |
|  | Počasí 2025, 14:30 Jak hodnotíte působení tlakové níže Gabriel, která ještě neřekla poslední slovo? Pane Mikeši13, konečně u vás v severních čechách alespoň trochu zapršelo? |  | Meruňky 2025, 13:49  U mě je momentálně skvělá HARCOT (výrazná, sladce meruňkově aromatická chuť), špičkový ORANGERED (velice lahodné sladké plody), přitom je totálně přeplozený. KOOLGAT (první dva plody úžasné, chruplavá dužnina). Jaké budou ty další, to nevím. A také... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 11:38  Skvělé, Martine. Ty fakt perlíš s těma výstavkama. U mě není zralá ani ULA ani Vanillacot. |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 10:36  Díky za reakci, Milane. To už nevím, s kterých to bylo rostlin, ale z vícero. Vyfotil jsem jen jeden list. Z odolných mám Naginu, Coctail Crush a Crimson Crush. U nich to asi nebylo. Každé léto se mi už do žádných postřiků nechce, ale minulý rok jsem... celý příspěvek > |  | Merunka Goldstrike, Robada, nebo Farbaly, 10:23 Zdravím, pane 119.202. Já mám zase Robadu, ale plody jsou ještě zelené. Farbaly jsem kdysi koupil falešnou. Mám teď naočkovanou snad konečně pravou. Z těch velmi pozdních bude nejchutnější Farhial a jsem zvědavý na plody Farely na roubech. Na Farbaly... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 11.7.2025 Zdravím, pane PP. Jak se pořád máte? Myslím, že se jednalo o minulý rok, kde jste koncem srpna už nechtěl stříkat, jelikož se blížil konec sezóny. Rajčata jsem vyséval letos nezvykle brzy, ale jelikož jsem je nemohl včas přesadit ven, tak se z nich... celý příspěvek > |  | Fíky, 11.7.2025 Zdravím, Bohouši. Mám z těch sazenic fíkovníků fakt radost. Rostou všechny. I když je možné, že z nich žádný užitek nebude, tak rostou lépe než leckteré ovocné stromky po zasazení. |  | Spolehlivé online bonusy, 11.7.2025  Jako vždy skvělý nápad (s tím Si), máte fakt talent a smysl pro humor, pane SPCH. Na Slovensku byl před časem tento billboard. Vzpomínáme. |  |
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 10.7.2025 Díky za reakci, Miloši. Ještě nevím, jak to udělám. Vzpomínám si na pana PP, který napsal: "Odstranil jsem napadené listy a nestříkal jsem nic". |  | Meruňky 2025, 10.7.2025 Perfektní, pane PM. Zřejmě máme jednu a tu samou odrůdu, já jsem ji kupoval ze Spomyšle jako Perle. Vychvaloval ji také pan (FM). Já ji moc hodnotit nemůžu, plody byly menší velikosti a podobné těm vašim. Co se týče Ledany, tak ta mně před dvěma lety... celý příspěvek > |  | Spolehlivé online bonusy, 10.7.2025 Reklama je motorem kapitalismu. Bez ní jako kdyby jste nebyl, pane SPCH. My, co jsme vyrůstali za éry Generálního tajemníka Ústředního výboru Komunistické strany Československa a prezidenta republiky soudruha Gustáva Husáka, to stále nechápeme,... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 10.7.2025  Co je to za chorobu? Alternarie, plíseň bramboru, nebo něco jiného? |  | Nejranější odrůdy slivoní, 10.7.2025  Padané R.G. mně chutnají víc než Hermany. Hermanů je moc a jsou sladce fádní. R.G. je ostřejší, více kyselin, lepší dojem. Herman příště nebudu stříkat proti pilatce. Je to nezvládnuté a příští rok Herman ani nepokvete. Na té Eliášově jsem taky viděl... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|