Příspěvky uživatele - 227.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okus plodů paprik - svinky?, 4.7.2020
To je zřejmě okousané od slimáka, který vylézá v noci a ráno už je zase schovaný. 
Papriky 2020, 30.6.2020
Pane Vladimíre,  líbí se mi Váš kryt na papriky. Kde se dají koupit takové spoje na laťky? Jak máte vyřešené zakrytí paprik. Předpokládám, že položíte přes kryty silnou folii, kterou na stranách zatížíte. Už jsme vyzkoušeli hodně způsobů... celý příspěvek >
Rubinola - řezat či nechat být?, 17.5.2020
Zkracujete jen ty nové výhony co jsou ty konce větví, nebo i ty co jsou uvnitř koruny? Zkrátka všechny letošní výhony?
Spodní listy česneku žloutnou, 11.5.2020
Tak jsem jeden vyryl a prohlížel lupou a háďátko tam nevidět. Asi 1/4 kořínků užraná a rostlina vadne. Fotku sem dát neumím.
Spodní listy česneku žloutnou, 10.5.2020
Poraďte, co užírá kořínky česneku, který doteď pěkně rostl a teď vadne a když ho vyryji, tak má okousané kořínky, ale není žádná pot..ra, co by to okusovala vidět.Jak to napravit. Jinak bude celý záhon pryč. Děkuji
Rajčata - mšice?, 28.4.2020
Díky za radu, dám na Vás, protože při mém počtu sazenic paprik a rajčat asi jiná možnost není. 
Rajčata - mšice?, 24.4.2020
Dobrý den,  jsem na tom stejně. Ve skleníku byl zimní salát, který napadly mšice. Nyní tam mám rajčata a okurky a mšice řádí dál. Nevím, jak na ně. Papriky tam nemohu nasadit, až si s nimi nějak poradím. Chemie ne, tak snad tabákový výluh,... celý příspěvek >
Okurka mninihadovka PRINTO F1, 8.2.2020
Ráda bych pěstovala okurky minihadovky PRINTO F1. Zajímá mne, jaké máte zkušenosti, jestli se dají koupit semena, nebo jen roubovaná okurka, která má být výnosná, odolná, ale cena je dost vysoká. Děkuji za odpovědi.
Keříčkové rajče Šejk, 2.9.2019
Keříčkové rajče Šejk pěstuji mnoho roků. Jsou výborná na zpracování, na salát. Jsou velmi úrodná, ale plíseň je problém. Většinou sklízím ve dvou etapách. Při druhé i nezralé utrhnu, dám do tepla na sluníčko a brzy dojdou.Žádní jiná keříčková odrůda... celý příspěvek >
Rýchlenie rajčat 2019, 9.7.2019
Dobrý den,  inspiroval jste mě a pěstuji rajčata v pařeništi převážně keříčková. Letos jsem utrhnula Stupické polní rané v pařeništi současně s Harzfeuer ve foliáku. Mám tam Šejk, Napoli a Stupice. Současně zraje u stěny Start Fl a Policino.... celý příspěvek >
Česnek ze semen, 20.5.2019
Pane Jiří II, co to máte na tom obrázku za odrůdu toho česneku? Mooc pěkný ať se vydaří. Ten větší.
Choroba listu nebo škůdce na švestce, 18.5.2019
Otázka trochu mimo téma, když nasadím pecku ze švestky Stenly nebo jiné odrůdy, vyroste stromek odrůda Stenly, nebo jaká odrůda? Děkuji
Melouny 2019, 5.4.2019
V jaké nadmořské výšce melouny pěstujete? Jak moc chtějí vody?
Rýchlenie rajčat 2019, 18.3.2019
Dobrý den,  netkanou folii dávám přes obloučky z proutků vrby. Takže udělám ve skleníku ještě takový malý kryt a ani loni mi tam nic nezmrzlo. Letos jsem bohužel nasela rajčata pozdě. Budu teprve poprve přesazovat. Pan Vladimír má úžasné... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika