Příspěvky uživatele - 62.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 4.7.2021
Evi, dnes jsem byl na zahraděa zasáčkoval po jednom květenství na Tundře a Midnight Sun. Uvidím, kolik semen dostanu, potřebuji také pro sebe, pro tebe a pro australana Whwoz z Tomatoville, kterému to dlužím za semena oranžových rajčat. Jak to... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 4.7.2021
Neříkám, že je nutné pěstovat na jeden stonek. Ale pokud chci opravdu vyštipovat zálkistky, tak na jeden výhon je to pohodlnější. Za Atlantikem všichni pěstují rajčata v klecích, žádné zálistky nevyštipují, jen něco vyštípnou, když je rostlina moc... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 3.7.2021 Obsahuje fotku
Odat je pochopitelně rajče Moravoseedu a takhle vypadá při pěstování na jeden výhon.            Vladimír
Rajčata 2021, 3.7.2021
Letos budu opravdu semenařit. Zatím mám nějaké odrůdy zasáčkované. ale co z toho bude nevím. Ono s těmi srdci to bývá problém, málo semen a hodně masa.            Vladimír
Ph level Alternaria, fungi, 3.7.2021
Musím přiznat, že jsem nepochopil ten myšlenkový postup při kterém nějakým zvýšeným pH by se ochránila rajčata před plísní ranou. Listy sice postříkáte něčím alkalickým, ale toto steče a na listech nic nezůstane. Pochopitelně proti spórám plísní to... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 3.7.2021
Problém je v tom, že pěstování na více výhonů znamená také více práce. To si můžeš dovolit ty, která máš rajčata za domem. Pro mne je to nemyslitelné. Nemůžeš takovou informaci dávat jako obecné doporučení, protože žádný profesionální pěstitel to... celý příspěvek >
Ph level Alternaria, fungi, 3.7.2021
Jen jedna připomínka. Omýváním sodou se dostává do půdy sodík, který se v půdě hromadí a půda se stává zasolenou, což není dobře. Nijak se neodbourává, rostliny ho nepotřebují a může jim spíše... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 2.7.2021
Milane. snažíš se porovnat neporovnatelné. Kdybys opravdu chtěl srovnávat, tak musíš srovnat Start na tři výhony se třemi Starty na jeden výhon zasazenými vedle sebe. Nemusím to ani zkoušet a výsledek je mně jasný. Nevím, kde se to novátorství v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika