Příspěvky uživatele - 248.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maliny - problém s růstem, 8.4.2020
V té garáži mohly přeschnout (maliny by měly jít "ze země do země") a vyrazit jen silou vůle z toho, co ještě bylo v prutech - pokud vyrazily jen malé lístky a ne normální velké. Pro malilny je ideální doba k sázení cca srpen, kdy sázíte nově... celý příspěvek >
Jak a kdy stříhat hortenzie?, 7.4.2020
Vyraší, ale pokud to máte velkokvětou, tak letos nepokvete.  Lída
Poznáte rostlinu?, 7.4.2020
Ta "plazivka" vypadá na barvínek.          Lída
Co je to za rostlinku?, 7.4.2020
Pumpava?           Lída
Plevel v trávníku, 7.4.2020
Ať to je, co to je, použijte některý herbicid na dvouděložné rostliny (ne totální, to byste si zahubil i trávník). Dvouděložná rostlina ten plevel je určitě .           Lída
Plevel v trávníku, 6.4.2020
Nezlobte se, asi to vyzní blbě, ale to je trávník? Připadá mi to spíš jako plocha nějakého staveniště... Sama mám sice "obyčejný" trávník s pampeliškami a sedmikráskami, ale přesto trávník... Pokud zakládáte trávník, musíte nejdříve připravit... celý příspěvek >
Čím zakrýt hnůj?, 6.4.2020
Nechte pod fólií (lepší je černá, neroste pod ní nic)), aspoň nebude vysychat. Kropit ne, to by se vám vylouhovaly živiny do podloží. z tohoto důvodu také nedávám prodyšnou netkanku. Mívám takto uložený i dva roky, když toho přivezou víc (vzhledem k... celý příspěvek >
Stará jabloň s ohromnými jablky, 4.4.2020
Smiřické vzácné ale není kyselé a má výrazné lenticely...     Lída
Uříznutý terminál ze zahradnictví, 3.4.2020
Já bych zkusila vyvázat k uříznutému a vyslepenému "terminálu" tu větvičku, co je na fotce pod šipkou. Pokud zatím málo pruží, tak bych pár dní počkala, ony teď posílané stromky ještě nemají tolik mízy. A větvičky pod tím bych zakrátila nakrátko na... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika