Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Admiral, 27.10.2018
Admirál je a asi bude jedna záhada co se týče jak ji pěstovat.Jsou zde jasné rozdíly na jaké podnoži nebo tvaru ji pěstovat.Zaručený recept asi zatím neexistuje.Já jsem ji pořídil na M9 z mezištěpováním pro potřeby pěstování na štíhlém... celý příspěvek >
Akane - perla podzimu, 27.10.2018
Letos se Akane moc nepovedlo.Zda to bylo průběhem počasí nebo jsem je letos lehce podtrhl nevím ale spíše ne.Je to poprvé po 15 či 16 letech kdy jsem zpozoroval výraznější pokles kvality.Chyběla mě tam typická příchuť a také podbarvující... celý příspěvek >
Gala T - REX civt15, 27.10.2018
Krásná jablíčka.Je až k nevíře kolik klonů to Gala má.Nejsem si jist, zda už by to jedna osoba dala dohromady i když je to jedna z nejpěstovanějších odrůd na světě. Váš příspěvek ve mě vyvolal vzpomínku na jiný T.Rex.Nejslavnější křížení (Marc... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 25.10.2018
Pane Jiří II, Váš příspěvek mě zaujal.Navrhujete jisté řešení které může napomoci ke zdárnému dopěstování Admirálu.To je tisíckrát více než jen nejasné sliby.Dobře si to zapamatuji.V hlavě se mě už rodí další opatření pro zdárné pěstování této... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 25.10.2018
Já Vám všechno věřím o vlastnostech této odrůdy ale musím ji také dopěstovat do stádia abych se přesvědčil o jejich vlastnostech.A to se nad vší pochybnost velkému procentu pěstitelů nedaří o čemž hovoří zdejší příspěvky jak jim pihovatost sežrala... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 24.10.2018
Když objektivita tak celá.Je naprosto jedno zda se jedná o Jonagold či Jonagored.Termín sklizně je stejný. Já totiž nešmíruju Vaše příspěvky abych někoho nachytal na slovíčku, což je vaše oblíbená disciplína.Já neprosazuji heslo pěstujte to co já.Jen... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 23.10.2018 Obsahuje fotku
Fuji Raku Raku - 2018 štíhlé vřeteno Japonská odrůda vznikla křížením Red Delicious x Virginia Ralls Genet kolem roku 1930.Na trh uvedeno až kolem roku 1960.Růst je dosti silný.Je tedy vhodné volit méně vrůstné podnože.Hodí se i na vyšší... celý příspěvek >
Braeburn, 17.10.2018 Obsahuje fotku
Braeburn  - 2018 -  štíhlé vřeteno Notoricky známá odrůda z Nového Zelandu trochu zahalená tajemstvím o rodičovstvu.Vzniklo z Lady Hamilton x neznámá.Opět se ukázalo, nejlepší šlechtitel ja sama příroda.Dala nám Braeburn, který byl... celý příspěvek >
Spencer, 15.10.2018 Obsahuje fotku
Spencer  - 2018  -  štíhlé vřeteno Kanadská odrůda (Mc Intosh x G.Delicious).Křížení provedeno r.1926.Do praxe zavedena až r.1959.Asi jedno z nejkrásnějších jablek vůbec.Nádherně zbarvené plody atraktivního tvaru (převážně vejčité)... celý příspěvek >
Red Prince / Red Jonaprince, 10.10.2018 Obsahuje fotku
Red Jonaprince - 2018 - štíhlé vřeteno Holandská odrůda zde prezentována jako nedoporučována k pěstování včetně základní odrůdy Jonagold (to mě fakt rozesmálo)vznikla jako mutace této základní odrůdy..Odrůda bůjného růstu objevená v roce 1994.V... celý příspěvek >
Kanzi, 10.10.2018 Obsahuje fotku
Ještě dodatek.Loni jsem byl osloven připojit nějaké měřítko pro porovnání s velikostí plodů.Nezapoměl jsem a přidávám toto porovnání.Dodávám ještě vysvětlení o vyrovnanosti velikosti plodů této odrůdy.Prezentován zlatý střed, což je asi 80%... celý příspěvek >
Mulcovanie / Korene, 9.10.2018
Vřeteno mělo asi 15 let.Nejsem si jist kdy k tomu přesně došlo. Zpravokořenění proběhlo skrytě odhaduji tak 9 let. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Kanzi, 9.10.2018 Obsahuje fotku
Kanzi - 2018 - štíhlé vřeteno Belgická odrůda (Gala x Braeburn) uvedená do praxe v letech 2004÷2007 nejprve pod názvem Nicoter později pod obchodní značkou Kanzi.Opravdový "skrytý poklad" pod velmi atraktivním zbarvaním středně velikých a... celý příspěvek >
Mulcovanie / Korene, 9.10.2018 Obsahuje fotku
Pane Petře z H, letos jsem vykopal Melrose (štíhlé vřeteno) pro podezření ze zpravokořenění stromku.Došla trpělivost.Léta malá úroda a bůjný růst, přestože byl naštěpován na J-TE-E ale nízko a časem se srůst podnož-ušlechtilá odrůda dostal pod... celý příspěvek >
Melrose, 8.10.2018 Obsahuje fotku
Melrose - 2018- zákrsek až čtvrtkmen Odrůda původem z USA (Jonathan x Red Delicious).Bůjně rostoucí odrůda s většími dlouho skladovatelnými plody výborné chuti.Plodí mě pravidelně a hojně na zákrsku  - M26. Štíhlé vřeteno - J-TE-E... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika