Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jeanne d\' Arc, 12.10.2019 Obsahuje fotku
Jeanne d' Arc - 2019 - dvě malé větvičky v Lucasce Zapomenutá a velmi chutná hruštička.Její slabý růst je ideální do malých zahrádek.Jenže je nedostupná.Nikdo ji nemnoží a neprodává.Aspoň jsem ji za léta nikde nezaregistroval.Genová banka odkud... celý příspěvek >
Meteor, 12.10.2019
Na Meteor sázím a je mě úplně jedno co se o něm tady píše.Cesta mého stromku je dlouhá a doufám, že mě odmění kvalitními jablky za moji trpělivost.Rouby jsem objednal přímo v Holovousích a kopulačkou narouboval na M9.V mojí mini školce ztrávila tři... celý příspěvek >
Jabloň Jonathan, 11.10.2019 Obsahuje fotku
Jonathan - 2019 - vřetenový zákrsek Sice žádná převratná plodnost mého stromečku ale pokud se zadaří a plody nepodléhnou hromadné sklovitosti dužniny vlivem nevhodného uskladnění po sklizni což jim optimální podmínky nemohu poskytnout jsou plody... celý příspěvek >
Lucasova, 10.10.2019 Obsahuje fotku
Lucasova - 2019 - zákrsek s nájemníky Letos Lucaska zamachrovala.Krásně vyvinuté plody s minimem hrušek postižených kaménkovitostí (z jara splikována do půdy hořká sůl).Velká spokojenost a Lucasce velký dík.Významné procento znehodnoceno... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 10.10.2019 Obsahuje fotku
Admirál - 2019 - štíhlé vřeteno - první úroda Při česání byl můj optimismus co se týče hořké pihovatosti částečně schlazen.Na polovině jablek objevena poškození touto fyziologickou poruchou.Jedno jablko významěji, ostatní jen v malém... celý příspěvek >
Jantar, 5.10.2019 Obsahuje fotku
Jantar - 2019 - štíhlé vřeteno Letos parádně vybarvené plody spolehlivě plodící odrůdy. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jarka, 5.10.2019 Obsahuje fotku
Jarka - 2019 - jeden plod na přeroubovávané palmetě Zatím mě rouby Jarušky ještě významě nezaplodily.Plodonoše se již vytvářejí.Všechno chce svůj čas. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Rozela, 5.10.2019
Pane Mart, vyvěšuji 15 lahviček a plním je pivem.Ovšem není pivo jako pivo jak jsem letos poznal.Použil jsem pivo z dvoulitrové PET lahve.Pěknej umrtvenej patok.Pokud tam spadla vosa bylo to omylem.Slabá účinnost.Budu muset použít kvalitnější pivo.V... celý příspěvek >
Orion, 2.10.2019 Obsahuje fotku
Orion - 2019 - štíhlé vřeteno Dle mého hlediska nejlepší šlechtění střížovické líhně za mnoho let.Originální ničemu nepodobná chuť.Je oproštěna od rubínového podbarvení chuti mnoha šlechtění včetně přenosu hořké pihovatosti a rzivosti slupky.Což... celý příspěvek >
Dolanka, 1.10.2019 Obsahuje fotku
Dolanka 2019 trochu jinak.Část sušených plodů pro zimní mlsání.Zlatavá dužnína s vysokou kvalitou.Já raději ovoce ve skupenství pevném  Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Lobo, 1.10.2019 Obsahuje fotku
Lobo - 2019 - štíhlé vřeteno + Verierova palmeta Letos opět léty ověřená vysoká kvalita chuti a plodových vlastností s nádherným vybarvením.Přes její letitý původ se řadí stále mezi absolutní světovou chuťovou špičku podzimních odrůd. Nemohu... celý příspěvek >
Rozela, 29.9.2019 Obsahuje fotku
Rozela - 2019 - štíhlé vřeteno Skvělá chuťovka. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Red Delicious, 29.9.2019 Obsahuje fotku
Red Delicious - 2019 - malé vřetýnko Stará dobrá prvotní klasika. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m.
Elstar, 26.9.2019 Obsahuje fotku
Elstar - 2019 - štíhlé vřeteno Letos slabší úroda.Třetinu plodů napíchaly vosy.Ovšem to co zůstalo naprosto stačí vzhledem k pestrému výběru podzimních odrůd které vlastním.Nádherné plody s vynikající chuťovou kvalitou. Zahradě zdar - Mičurin... celý příspěvek >
Holiday, 25.9.2019 Obsahuje fotku
Holiday - 2019 - štíhlé vřeteno + Verierova palmeta Poslední snímek po setření ojínění. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika