Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2019, 17.2.2019
Vladimíre díky. Vztahují se tyhle tipy i na Huevos de Toro? Milan
Rajčata 2019, 16.2.2019
Evi, nedá se nic dělat než přiznat, že máš "zelený palec", jak říkají v angličtině velmi úspěšným zahrádkářům. Klobouk dolu. Gardenberry je tyčkové rajče, že? U mne je to taky tak: rajčátek mám tak kolem 30, ale všechny na tyčkových odrůdách: nejvíc... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - plísni navzdory, 11.2.2019
11.2.19 Z 5 Kumat vyšla 4 a ze 7 Huevos de Toro, vysetých 3.2. vyklíčily všechny. Vše v dešťové/sněhové vodě na buničině. Po přepikýrování půjdou na východní okno v chodbě do teploty kolem 13°C. Bez přisvětlení a možná i bez odražeče. Není potřeba je... celý příspěvek >
Rajčata 2019, 11.2.2019
Evi, v tom je právě ten problém: v čem je chyba. Tím si lámu hlavu už dlouho. Marně. Už jsem z toho na palici. Ať dělám, co dělám - jsou tu ovšem omezení - pořád nevím, kde je příčina. Už aby bylo tepleji a já mohl začít používat... celý příspěvek >
Rajčata 2019, 10.2.2019
Evi, vypadá pěkně, gratuluju. Potěšila's mne tím, že Tomato Berry je ještě ranější než Maglia. Ta moje MR je pro mne dost zklamání: prostě odmítá mít plody. Kdybych tak jen věděl proč, když už i Mini Kumato má plody. No, uvidím, jak si povedou další,... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 9.2.2019
9.2.19 Tak Mini Kumato má maličká rajčátka. Musel jsem mu ale odstranit zálistek, takže mám řízek i z další odrůdy. Sleeping Lady stále jen kvete a není nic vidět. Celkově mám teď na rostlinách tak kolem 20 rajčátek, to největší tak 2 cm... celý příspěvek >
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 9.2.2019
Už to frčí. Tady se projevuje moje nezkušenost: semínka vyďoubávám úplně poprvé v životě. No, uvidíme, jestli to budou ty správné odrůdy pro moje hokusy pokusy. Díky všem za radu. Milan HP
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 9.2.2019
Pokud vím, pěstuje je farma Smržice. A také jsem našel Kameničany pod firmou Farma Bezdínek, s.r.o., K Bezdínku, 735 53 Dolní Lutyně. Pro orientaci uvádím ceny v supermarketu Globus, Ústí nad Labem - můžete porovnat: Strabena, Hranáček i Nelinka... celý příspěvek >
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 6.2.2019
Dnes jsem zakoupil, na Vladimírovu radu, rajčata Brioso, Nelinka a Strabena. Hranáčka měli taky, takže ho i možná dokoupím. Udělal jsem to proto, že je naděje, že jsou lépe přizpůsobená umělému světlu a pěstování ve vnitřních podmínkách. Takže je... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 4.2.2019
4.2.19 Ach, ta moje zvědavost a nenažranost! Včera mi to nedalo a zasel jsem dalších 7 semínek Huevos de Toro. Jestli se brzo nezlepší počasí, budu si muset pronajmout další byt. Plánuju je dát rovnou na zahradu a pokud bude úroda, zavařovat je.... celý příspěvek >
Rajče start, 4.2.2019
Vladimíre, myslím, že to bereš příliš osobně. Chtěl jsem jenom říct, že diskuze o odrůdách bez zmínky o podmínkách může přinést zklamaná očekávání. Místní příspěvky to často potvrzují. Sorry. Milan
Rajče start, 3.2.2019
Vladimíre, tohle trochu potvrzuje to, cos mi tak vehementně vyvracel: odrůda + podmínky = výsledná chuť. Ty moje třeba vůbec nemají žlutý límec. Milan
Rajče start, 3.2.2019
Ten spor o S navíc a jeho vliv na kvalitu rajčete nemůžu komentovat, protože tady už je bez S nelze dostat. Ale jste první, kdo mluví o Startkách takhle negativně. Mně vycházejí furt skvěle jak dole na balkóně ve 150 m.n.m., tak na zahradě v 570... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 3.2.2019
Evi, to Tvoje osvětlení vypadá podobně jako moje s jedním rozdílem: Ty máš bílou zářivku (nebo je to LED trubice?), kdežto já jen bodové žárovky. Ty bílé jsou pak běžného tvaru. Vzdálenost je také přibližně stejná. Soudě podle obrázku, mám na 1 okno... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 1.2.2019
Evi, pořád mi vrtá hlavou, proč mi upadávají ty listy a Tobě ne. Chápu, že v nižší teplotě rostou pomaleji, i když neosvětlené, takže stíhají vyživovat všechny. Já tu nižší teplotu prostě nemůžu docílit a navíc chci, aby rostly rychleji. Ale u... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika