Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 7.3.2017
Jako náhrada bude co? Dimilin, Insegar, Lepinox (obaleči) a dál? Předpokládám, že Kuky se po vyčerpání zásob Calypsa vrátí k podobnému "mospiku"(Mospilan). Jestli nezmizí také. Proti Decisu, Karate a Reldanu, jež hubí užitečné organismy (jak se... celý příspěvek >
Broskvoň Inka, 7.3.2017
Opět připomínám, že nemusí být všechno zlato, co se třpití. Mluvím například o broskvoních z Kalifornie od renomovaných šlehtitelů. Naopak taková polská INKA nevzbuzuje zájem právě proto, že je jen polská, ale já bych ji doporučil. Už jen právě pro... celý příspěvek >
Broskvoň O´Henry, 6.3.2017
Když jsem si tak předchozím příspěvkem v tomto vlákně připomněl, kam "zmizelo" těch pár plodů na O´Henry a Elbertě, tak se chci, Jirko, zeptat, jestli "sáčkuješ", nebo plody (kde je jich jen pár), ošetřuješ proti případné moniliové hnilobě. A jak... celý příspěvek >
Opál, 4.2.2017
Tak co, pane 104.15, chtěl jste ve vlákně sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, někoho urážet?
Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 4.2.2017
Alebo to je aj tym, ze dnesny satelitny clovek, ktory prvykrat v zivote nieco sadi na tych par stvorcovych metrov za jeho domcekom je odchovany na hypersupermarketovom ovoci bez vyraznejsej chuti a aromy a tak, ked dopestuje nieco podobne, pride mu... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.2.2017
Stupické mě nenadchlo, proto jsem ho už pár let nepěstoval. A to ani tou raností, chutí už vůbec. 
Opál, 4.2.2017
Pěstuji jej na M9, pomůžu mu několika postřiky krystalony na list. / jinak nedocílíte střední velikost./ Zajímavé. V obchodech byly k vidění i mnohem větší plody než jsem koupil já (150g). Pro mě je těch 150g optimálních. V současné době bych... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.2.2017
My jsme se toho, pane Vladimíre, odvážili, představte si to. A třeba se pleteme, všechno je možné. Uvidíme v létě.
Podívejte se, pane Hlavatý, já jsem pánovi 104.15 vděčný za vyjádření názoru, protože je pravda, že slivky z obchoďáků (na rozdíl od některých jablek a hrušek) nestojí za nic. Pak se takové Jojo ze zahrádky může zdát báječné. V tom má pan 104.15... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.2.2017
Dříve než někdo odpoví, tak bych chtěl konstatovat, že se mně takové příspěvky, jako ten Váš, líbí. Všechno jste pěkně popsal i s termíny. S tím Stupickým mně nezbývá, než s Vámi souhlasit. Letos jsem si koupil sáček se semeny, abych si ověřil,... celý příspěvek >
Tango, 4.2.2017
Já nemůžu dělat z jedné ochutnávky žádné závěry, ale to, co píšete je povzbudivé, pane Miroslave. Samozřejmě, že v dnešní době všechny odrůdy "válcuje" Admirál, přesto díky za informace, myslím, že se máme na co těšit. Nebo alespoň já. 
Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017
Bezsemená réva to je špička, a ještě k tomu velmi raná. Díky. 
Já jsem rád za každý názor, tak nevím, proč by měl pan 104.15 dostávat za uši. Protože nežijeme v pohádce, tak jistě nepomůže, že se slivka Jojo promění ve spolehlivou a kvalitní odrůdu jen prostřednictvím láskyplné péče, není to přece malé... celý příspěvek >
Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017
Já se v odrůdách vinné révy nevyznám, jen že má podobnou soused, ale to může jistě deset dalších odrůd s podobným zbarvením. Díky.
Smysluplný počet hlav révy, 3.2.2017
Pane pavhoraku, jak se jmenuje ta odrůda na třetím obrázku s těmi bobulemi do růžova?
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika