|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 7.3.2017 Jako náhrada bude co? Dimilin, Insegar, Lepinox (obaleči) a dál? Předpokládám, že Kuky se po vyčerpání zásob Calypsa vrátí k podobnému "mospiku"(Mospilan). Jestli nezmizí také. Proti Decisu, Karate a Reldanu, jež hubí užitečné organismy (jak se... celý příspěvek > |  | Broskvoň Inka, 7.3.2017 Opět připomínám, že nemusí být všechno zlato, co se třpití. Mluvím například o broskvoních z Kalifornie od renomovaných šlehtitelů. Naopak taková polská INKA nevzbuzuje zájem právě proto, že je jen polská, ale já bych ji doporučil. Už jen právě pro... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvoň O´Henry, 6.3.2017 Když jsem si tak předchozím příspěvkem v tomto vlákně připomněl, kam "zmizelo" těch pár plodů na O´Henry a Elbertě, tak se chci, Jirko, zeptat, jestli "sáčkuješ", nebo plody (kde je jich jen pár), ošetřuješ proti případné moniliové hnilobě. A jak... celý příspěvek > |  | Opál, 4.2.2017 Tak co, pane 104.15, chtěl jste ve vlákně sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, někoho urážet? |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 4.2.2017 Alebo to je aj tym, ze dnesny satelitny clovek, ktory prvykrat v zivote nieco sadi na tych par stvorcovych metrov za jeho domcekom je odchovany na hypersupermarketovom ovoci bez vyraznejsej chuti a aromy a tak, ked dopestuje nieco podobne, pride mu... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 4.2.2017 Stupické mě nenadchlo, proto jsem ho už pár let nepěstoval. A to ani tou raností, chutí už vůbec. |  | Opál, 4.2.2017 Pěstuji jej na M9, pomůžu mu několika postřiky krystalony na list. / jinak nedocílíte střední velikost./
Zajímavé. V obchodech byly k vidění i mnohem větší plody než jsem koupil já (150g). Pro mě je těch 150g optimálních. V současné době bych... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 4.2.2017 My jsme se toho, pane Vladimíre, odvážili, představte si to. A třeba se pleteme, všechno je možné. Uvidíme v létě. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 4.2.2017 Podívejte se, pane Hlavatý, já jsem pánovi 104.15 vděčný za vyjádření názoru, protože je pravda, že slivky z obchoďáků (na rozdíl od některých jablek a hrušek) nestojí za nic. Pak se takové Jojo ze zahrádky může zdát báječné. V tom má pan 104.15... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 4.2.2017 Dříve než někdo odpoví, tak bych chtěl konstatovat, že se mně takové příspěvky, jako ten Váš, líbí. Všechno jste pěkně popsal i s termíny. S tím Stupickým mně nezbývá, než s Vámi souhlasit. Letos jsem si koupil sáček se semeny, abych si ověřil,... celý příspěvek > |  |
|  | Tango, 4.2.2017 Já nemůžu dělat z jedné ochutnávky žádné závěry, ale to, co píšete je povzbudivé, pane Miroslave. Samozřejmě, že v dnešní době všechny odrůdy "válcuje" Admirál, přesto díky za informace, myslím, že se máme na co těšit. Nebo alespoň já. |  | Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017 Bezsemená réva to je špička, a ještě k tomu velmi raná. Díky. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 4.2.2017 Já jsem rád za každý názor, tak nevím, proč by měl pan 104.15 dostávat za uši. Protože nežijeme v pohádce, tak jistě nepomůže, že se slivka Jojo promění ve spolehlivou a kvalitní odrůdu jen prostřednictvím láskyplné péče, není to přece malé... celý příspěvek > |  | Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017 Já se v odrůdách vinné révy nevyznám, jen že má podobnou soused, ale to může jistě deset dalších odrůd s podobným zbarvením. Díky. |  | Smysluplný počet hlav révy, 3.2.2017 Pane pavhoraku, jak se jmenuje ta odrůda na třetím obrázku s těmi bobulemi do růžova? |  |
 |
|
|
|