|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz - malé plůdky broskvoní, 7.5.2017 A co ostatní, budete něco mít? Jirko, co myslíš, patří královna Kalifornie Royal Glory do "koše", místo na zahradu, i třeba s Vistarišem? |  | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 7.5.2017  Nevím, jestli má Miloš totálku, nebo ne, to nám jistě brzo zdělí. Snad ho nezklame alespoň jeho nejoblíbenější meruňka Lejuna. Jelikož má přijít další pohroma, tak je možné, že tyhle radostné fotky meruňkové násady nemusí prozatím nic znamenat. |  |
|  | Kadeřavost v květnu, 7.5.2017 Asi by stačily, jen je bylo potřeba nasadit ve správném termínu. Horizon s Thiramem nebude o nic horší kombinace než Horizon s Dithane. V minulém roce byl skvělý výsledek. Je třeba také připočítat to nebývale špatné počasí v dubnu. |  | Kadeřavost v květnu, 6.5.2017 Je květen, tak kadeřavost v květnu, ne? Díky dlouhému rašení a deštivému a chladnému počasí v dubnu asi nikde pouze "měď" nestačila, co říkáte, pane Waltere? Stačil Vám jen ten Kuprikol? |  | Mráz, 17.4.2017 Každému, co jeho jest. Já to budu mít odplatu za to rouhání, nemám na mysli prezidenta Íránu Rúháního, ale rouhání ve smyslu, že bych potřeboval mrazovou probírku meruněk. Ale -4°C ze čtvrtka na pátek bude přece jen trochu priveľa. .... celý příspěvek > |  | Mráz, 17.4.2017 Lidi, Vy děláte jako by byl už pátek, kdy bude po největším mrazu. Víte, co říkal ten pán ve Slavnostech sněženek, co udil ty klobásy a salámy. "Dočkej času". Určitě se kompletně zmrzlé úrody dočkáme, nebojte. |  | Mráz, 17.4.2017 Pokud jde o poslední téma, čím blíže tomu mám, tím méně mne zajímá jak to tam chodí. Takže po ničem netoužím
Pane PP, zapívejte si se mnou písničku bývalého zmocněnce nikoliv pro odsun sudetských Němců, ale tentokrát pro odsun sovětských vojáků,... celý příspěvek > |  | Diana, 16.4.2017 Myslím, že broskvoň Diana nikoho moc zajímat nebude, protože "bližší košile než kabát" a všichni dají přednost redhávenkám, které s jistotou dozrají, než nějaká pozdní zářiová Diana s nejistým výsledkem. Lepší vrabec v hrsti, nežli holub na střeše. A... celý příspěvek > |  | Mráz, 16.4.2017 Milá paní konvalinko, bohužel nevím, co jsou to ty "hosty". Znám jenom přísloví - host do domu, hůl do ruky", ale to bude asi o něčem jiném. Pane PP, omlouvám se, ale nepochopil jsem, co je to "měřit mráz úhloměrem". Ohledně pardubického... celý příspěvek > |  | Mráz, 16.4.2017 Jestli bude fakt ze čtvrtka na pátek u nás -4°C, tak to bude dokonalá arktická pomsta. Zmrzly by i švestky a hrušky. Pískat si může snad jedině pan Vysloužil, kterému ještě nic neodkvetlo. |  |
|  | Mráz, 15.4.2017 Čert vem meruňky. Pěstujte kopřivy, protože jak známo, mráz kopřivu nespálí. A špenátek z kopřiv, když se umí dobře vochutit... |  | Rajčata 2017, 10.3.2017 Každopádně i malé sazenice rajčat se vždy velmi dobře vzpamatují z přeschnutí, takže to s tou vodou nebude tak tragické. |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 8.3.2017 Díky, Kuky, za informaci. Pane Václave, 5 litrů Biscaye za zhruba 10 a půl ticíse je přece jen kapku priveľa. |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 8.3.2017 Před lety jsem postřik Reldanu trochu víc zředil, místo 8 litrů jsem dal do postřikovače litrů 10 a to proti pilatce švestkové. Pilatek se objevilo ve švestkách docela hodně. Jak jsem psal, tak s Calypsem jsem byl spokojen naprosto. Ředění bylo taky... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 7.3.2017 Sehnali jste Galant? Kuky mě nasměroval do Kauflandu a fakt ho tam měli. Jsem zvědavý, co předvede třeba v porovnání s Bejbinem. |  |
 |
|
|
|