Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Thuja vs. cesmína, 7.6.2011
Cesmína je v našich podmínkách poněkud choulostivá, já měla zasazené 4 variety, živoří a přežívá už jenom jedna  Záleží, kde bydlíte. Pokud je to v zástavbě, tam je tepleji. U nás v obci mají před domem taky 4m cesmínu. Jenže já bydlím v... celý příspěvek >
Úhyn ryb, 5.6.2011
Ječná sláma se proti řasám používá, už to tu na fórech někdo psal. Hnůj - tam došlo snad k nějaké dezinformaci, snad spíše něco rašelinného... Jak píše pisatel (ka) přede mnou... je tento výrobek určený do zarybněného jezírka? Jsem laik, ale zdá se... celý příspěvek >
Komule úhyn, 5.6.2011
Tak já už jsem u dvou ani nečekala - ty nevyrašily druhým rokem - tudíž jsem je vykopala a nahradila, dalších 5 nepučí a nepučí - myslím z toho už opravdu nic nebude... Tam bude stejný problém, jako u těch Vašich ořechoplodců - myslím, že vadí právě... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 5.6.2011 Obsahuje fotku
Zdravím Vás, Jardo ze Slatiňan  Jak žije Vaše jezírko, máte něco nového? Já ano, u nás se poslední dobou ukazuje nový návštěvník  Vy by jste asi moje nekritické nadšení nesdílel, ale zase, když je u nás, tak uznejte, že je to... celý příspěvek >
Línání psa, 5.6.2011 Obsahuje fotku
Přesně tak, psi na jaře línají a u plemene s hrubou srstí, jako má váš ovčák, to vypadá tak jak popisujete. Buďte rádi, že ho nemáte v bytě  Myslím, že zrovna na tento typ srsti je nejlepší hřeben zvaný Furminátor - hodně se to probírá na... celý příspěvek >
Dracena - prosím poraďte co s ní?, 25.5.2011
Pane Janča, promiňte, ale zadavatelce jste to řekl nejasně. Kytka je evidentně přelitá, mamka ji měla taky tak. Jak zadavatelka píše, má ji pořád vlhkou. To je blbě, mezi zálivkou nechte proschnout tak, aby měla zeminu shora suchou tak 2cm. Žádná... celý příspěvek >
Komule úhyn, 23.5.2011
Taky už nevím, co si mám o těch komulích myslet  Jestli jsou nějaké krátkověké...? Ze 7letých komulí vloni neobrazilo nakonec asi 5ks, letos šly do kytek i s některýma 1letýma! Celkem jsem jich vykopala asi 7ks  Ty... celý příspěvek >
Červenolistý buk - rašení, 22.5.2011
Ano, hlavně vršek, ale i ostatní výhony na koncích a kmen byl normálně napadený nějakou houbou. Teď koukám, že tam nahoře trčí dvě suché haluze jak rohy - musím ho seříznout do zdravého dřeva a zkusit zavoskovat. Už jsem takhle zachránila břízu, u... celý příspěvek >
Červenolistý buk - rašení, 22.5.2011 Obsahuje fotku
No, nevím, nevím, je už hodně pokročilá doba a buk by měl být nejmíň měsíc narašený. Myslím, že bude po něm  Zkuste ulomit konec některé větvičky. Jestli půjde suchá ulomit, zkoušejte,,lámat" až pokud se to lámat bude - třeba narazíte na... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 17.5.2011
Našim překrmení nehrozí, krmí se, kdy si kdo vzpomene. Většinou je to:,,dávala jsi pstruhům? Já ne. Já taky ne, ani včera" Stane se, že nedostanou klidně tři dny. Razím teorii, že hoši tam nejsou na výkrm a ostatně: jezero je velké, zabydlené...... celý příspěvek >
Pozná někdo tento javor?, 15.5.2011
Děkuju moc oběma, je to Leopoldii  V klenech mne ani nenapadlo hledat, já to cpala pořád do mléče... a tam jediný (krásný, ale ne ten pravý) Drummondii... Na takovýto klen jsem ještě nikde nenarazila, divné  a že se kolem... celý příspěvek >
Pozná někdo tento javor?, 15.5.2011
Poznáte prosím kultivar javoru, tipuju platanoides. Bohužel fotku sem neumím dostat (odkaz mi poslala kamarádka) ale vypadá jako pocákaný Savem  Prostě je to nějaký,,panašovaný" kultivar. Zkoušela jsem hledat sama, ale asi to... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 15.5.2011
Naši pstruzi plujou u hladiny když mají hlad (což je u nich prakticky pořád  ) a hlavně, když jde někdo kolem, či se postaví na molo. A nebo, když tam něco žbluňkne (třeba ponořím konev) Už umí potvory reagovat i na zvuk dveří 
Kanadská jedle, 14.5.2011
Správně jste to odhadla: jedle kanadská, dánská jsou všechno jen obchodní názvy pro Abies nordmannianu...
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 14.5.2011
U nás namrzá pravidelně  Za 7 let, co je mám vysazené, jsem se květů dočkala snad je podvakrát. Zima a mráz nevadí, dostanou ji až jarní slunce a mrazíky, když už začíná rašit. Pokud ji máte možnost vysadit tam, kde je chráněná před jarním... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika