|
Copak se to děje s mojí břízou?, 19.9.2018 Buďte v klidu a s vodou to nepřehánějte-ať strom dobře přezimuje. SPCH |
 |
Sadzovitosť - ako s ňou bojovať, 19.9.2018 Jablíčko před konzumací umýt teplou vodou-klidně s kapkou Jaru, opláchnout a otřít suchou látkovou utěrkou, nebo oloupat... SPCH |
 |
|
 |
Jak sekat 20 m2 trávník, 18.9.2018 Vřetenovka. SPCH |
 |
Opatření v sadu proti suchu, 18.9.2018 Petře, listí po opadu hrabete, nebo necháte přes zimu ležet? Já být Vámi, tak sad začátkem roku nakopnu když ne koňskou, tak alespoň hříběcí dávkou močoviny. Voda z nebe k tomu, a to by bylo, aby nebylo! SPCH |
 |
Skvrny na listech moruše, 18.9.2018 Káčko v tuto dobu nezaškodí, po opadu důkladně ukliďte listí a zjara postříkejte proti houbovkám. SPCH |
 |
Co jí chybí?, 18.9.2018 Slehlá, nevzdušná zemina, dole stále mokré kořeny.Spravila by to drenáž+plochá podmiska. P.S.:nemáte obavu, že se Vaše mimi poraní-např. prstíky, jazýček, oči? SPCH |
 |
Maliny, 17.9.2018 B., neuražte se prosím Vás-jak dlouho se zabýváte pěstitelstvím? Dovolím si mít názor tento-s velikou pravděpodobností jde o nové výhony Vámi zasazených kulturních malin. Mohly by to být i ty s 10ti metrovým odstupem, pokud byste např. při šibování... celý příspěvek > |
 |
Musky v dome, 17.9.2018 V naší domácnosti se +-ob den naplní 10ti litrový pl.kýbl rostlinnými a ovocnými okrojky, sáčky po čajích, kávovým lógrem... Tento pro většinu lidí odpad nosím do zahrady na kompostovací válek-obsah tam hrknu a nádobu velmi teplou vodou vypláchnu,... celý příspěvek > |
 |
Maliny, 17.9.2018 Mladý list bývá světlejší od starého... Jak daleko jsou ty plané-divoké-klasické lesní? SPCH |
 |
Zálivka zeleniny z jímky s 25 roků nečerpanou dešťovkou, 15.9.2018 Jako každý zákvas si i ten Váš koncentrát vyžaduje řádné naředění. |
 |
|
 |
Okrasné dřeviny nebo jehličnany, 12.9.2018 Do té špice kolí z holí uvažte, na to kůži z bizona-nebo staré lino, z venčí jako liány fazole se vinó-neuvidí oko cizí co v tom stanu mizí. |
 |
Mladá třešen, 12.9.2018 Tím štěpením se rozumí i roubování, ale nadzemní část Vašeho stromku-plodná-ušlechtilá, ta, která dává odrůdové jméno vznikla nejspíš očkováním. Toho letošního bujení se neděste, nic teď nezkracujte-to nechejte až na jaro. Já-a bude mi to možná... celý příspěvek > |
 |
Mladá třešen, 12.9.2018 Letošek není standart. Já mám spíš obavu, že je stromek nesprávně zasazen-kde má místo štěpení? SPCH |
 |
Jak rozdrtit jablka bez drvica, 11.9.2018 A jak řešíte případné plísně? |
 |
Jak omezit výšku rajčat?, 11.9.2018 Myslete na to včas a rajčata naveďte v požadované výšce vpravo nebo vlevo-v místě ohybu pozor na zlomení! SPCH |
 |