Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Existuje popínavka neopadající, nekvetoucí a nejedovatá?, 8.7.2010
Bohužel opadá, ale třeba kiwi jenny naroste a všichni si stěžují, že nekvete. Uveďte ještě orientaci zdi.
Choroba hrušky (fotografie), 29.6.2010
Autorovi publikace to neuteklo, skutečně jsou tůje významným zdrojem.
Slimáci, 29.6.2010
Feramol je pro psy a kočky neškodný, účinkuje skvěle. Cena už spadla na úroveň Vaniše. Plošným rozhozem do květinových záhonů, ve dvou vlnách došlo k významnému úbytku. Ale je fakt, že jsem nikdy nenasbíral 7,5l naráz.
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 28.6.2010
Pokud je to padlí, má smysl i pozdější postřik, v závislosti na počasí. Ale to musíte prohlédnout i listy zespoda.
Jiřiny a slimáci, 16.6.2010
Rostlinám nevadí, ale pro teplokrevné živočichy je jedovatý. Sice by měl zvířata odpuzovat, ale bohužel, občas to některá kočka, nebo pes ochutná a otravy mají fatální průběh. Feramol je fosforečnan železitý, tam otrava domácích zvířat nehrozí.
Zimolez nekvete, 16.6.2010
Tak jsem obešla všechny zimolezy. Ten opuštěný v rohu se plazí a silně přikořeňuje a má dohromady 3 květenství na 4m šířky. Zato nádherné listy,  zřejmě dost dusíku. Zkuste ho omezit v přikořeňování, výhony vyvažte nahoru.
Kocour občůrává dveře, 15.6.2010
Moc nekonfliktní to není, kočka v cizím teritoriu může snadno utrpět zranění. Už jen pobyt ve sklopci by jim mohl stačit.
Jaké zvíře mi krade misky?, 15.6.2010
Pes klidně.
Přesazení zimolezu tellmannova, 15.6.2010
Zkuste ještě před řízkováním hřížení - vetvičku položte na zem a přihrňte hlínou, ale nechte na rostlině. Na mšice bohužel květenství zimolezu trpí, zajímavostí je, že l.japonica - panašovaná s tím potíže nemá, protože má květy po dvou v paždí... celý příspěvek >
Feramol proti slimákům, 15.6.2010
Chcípne na jed na myši, jen to déle trvá. Kolem tří dnů. jinak by vyčůraní potkani jedy nežrali. Jdu Feramol hodit teď večer, tak snad ho sežerou ti správní příjemci :-)
Spálený strom - jabloň, 10.6.2010
To je těžké na dálku. Mohl to být postřik typu Roundap na list, nebo zalití kyselinou ke kořenům - ta by pak vysvětlovala to podráždění sliznic. nevadil strom sousedům?
Je kos škůdce?, 10.6.2010
Nálety na ovoce hodně ovlivňuje počasí, pokud je dost vlhko, mají o jahody mnohem menší zájem, než v suchých letech. Vraždit malé kosáky je blbost, už takhle je na vesnicích překočkováno a bohužel, šance koček vůči mladým ptákům jsou dost vysoké.... celý příspěvek >
Pýchavka - vatovec, 6.6.2010
Prodávají se "naočkované" stromky, někdy je plodnice rovnou u stromku, když ho koupíte.
Sekačka s pojistkou, 6.6.2010
Tuším 2700,- za 40cm, mají teď příkonově slabší motory, než jsem kdysi Stigu měl. Ale ta původní slouží i po 14letech. A to jsem skutečně hezkou řádku cihel, větví, kamenů a pod. potkal. Přitom lehoučká, jen koš byl malý.
Puklice na více rostlinách, 6.6.2010
Actara v malém balení je dostupná jen na Slovensku. Mospilan také obsahuje neonikotinoid, ale nemá v popisu účinnost při zálivce, je určen pro postřik.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika