Příspěvky uživatele - 134.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč jsou králíci vzteklí?, 30.7.2014
Jak už píše host, piškoty apod. se králíkům nedávají! Moje zkušenost je taková, u jedné králice, že startuje, když se jí prostě něco nelíbí. Nejdřív měla nečistoty na pyscích které ji trápili. Po vyčištění byla jak milius.  Teď má prcky... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 21.7.2014
Jak čtu tak to bylo vážné. Jsem za Vás moc ráda, že se slepička po ATB zlepšila. Já jsem na ATB u slepic už dost opatrná, protože mi jedna, která měla zánět vejcovodu po injekci ATB zemřela, resp. během pár minut po aplikaci se začala dusit a modrat,... celý příspěvek >
Měli jste letos americké padlí?, 20.7.2014
Děkuji za doporučení odrůdy. Mě to překvapilo protože loni byl sladký a opravdu moc dobrý a tentýž stromek, tedy plody samozřejmě, se letos prostě nedá jíst. Necháme ho ještě jeden rok a když i další sezónu bude kyselý, pořídíme nový.
Chlor ve vodě ano či ne, 20.7.2014
Tak nevím, o bazén se stará manžel, takže úplných detailů... od kdy do kdy běží filtrace apod.... si nevšímám. Nicméně tohle mi připadá jako velká alchymie a matně si pamatuji, že nějaké takové podobné úkony manžel před lety také řešil, ale už je to... celý příspěvek >
Měli jste letos americké padlí?, 20.7.2014
Letos ani loni jsme padlí neměli. Měli jsme ho první a druhý rok. Bohužel jsme si ho přinesli z obchodu, zjistili jsme to při sázení, ale bylo nám líto stromky vyhodit a vracet jsme se také nechtěli. Oba stromky jsme stříkali. Jeden byl... celý příspěvek >
Želvička - nalezenec, 20.7.2014 Obsahuje fotku
Vodní želvy jsem několik let měla doma v bytě ve 150ti litrovém akváriu, ale nebyla jsem spokojená s jejich způsobem života takhle až jsem jednou narazila na inzerát pána který si želvičky bral do svého venkovního jezírka. Byla jsem se tam podívat... celý příspěvek >
Jak naučit slepice hřadovat, 20.7.2014 Obsahuje fotku
Lenko, není vůbec zač. Stejně tak jako si ráda nechám poradit, zase předám nějakou tu svoji radu, když ji mám. Děkuji za pochvalu, to vždycky potěší, ale taky ledasco vychytáváme postupně. Co se týká kurníku tak jsme měli výhodu, protože jsme... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 19.7.2014
Jsou to moc pěkný kuřičky. Jako holka si pamatuji, že babičce také někdy slepice zalétávaly na větvě stromů a občas jsme je chodili sundavat, když nešli včas do kurníku. Naše hoky stromy nějak vůbec nezajímají.
Odčervování slepic, 17.7.2014
Aha, s tím očkováním je to pro mě nová informace, tak se pokusím zjistit jestli jsou moje slípky očkované či nikoliv. I když mám určité pochybnosti, že se doberu pravdy zvlášť u druhých koupených od překupníků.
Jak naučit slepice hřadovat, 17.7.2014
Tak samozřejmě je to možné. Stejně tak jako je možné, že nemají na hřad např. dobrý přístup, to opravdu nevím. Nicméně koukala jsem se to jak jsou tyhle slepice velké/těžké a zdají se mi zhruba stejné, možná o kousek větší/těžší než naše Isa... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 16.7.2014
Z toho co čtu si taky myslím, že nejde o nic ohrožujícího celý chov. Nj, to ony mají rády. Taky už jsme několikrát "frotýrovali" a to se jim moooc líbí potvorám. Těmi probiotiky rozhodně nic nezkazíte... akorát já bych asi nekupovala... celý příspěvek >
Odčervování slepic, 16.7.2014
Máme holky 2 roky, zatím jsem slípky neodčervovala, nezdálo se mi to potřebné. Možná časem, když budu mít pochybnosti o jejich zdravotním stavu. Proti kokcidióze u slepic jsem zatím také nic nepoužívala, ale vyděsilo mě pár komentářů zde, tak s... celý příspěvek >
Mladí králíci, 14.7.2014
Co se týká počtu králíčků můžu přidat jen svůj poznatek který jsem zatím učinila. Jestli je to náhoda nebo ne, to si ověřím při dalších vrzích. Naše samice jsou celkem velké, i když to je relativní pojem, mě připadají normální, mají necelých 6... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 13.7.2014
No tak to se mají slepičky dobře. Věřím také, že je to jen nachlazení. Ono i ten stres k tomu mohl přispět, to je také fakt, protože stres=ménší odolnost. Myslím, že se s vaší domácí péči bude jen a jen zlepšovat. Nj. s tím kam si zalezou... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 13.7.2014
Píšu věci tak jak jsou. Mrzelo to mě i manžela. Bohužel jsme oba selhali a takhle špatně to dopadlo.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika