Příspěvky uživatele - 223.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruj vlasatá - vadnoucí a kroutící se listy, 15.7.2020
Jen beton, kamení a v tom rostlina? Vypadá to příšerně a tu nebohou rostlinu úplně lituju. Koupím ji od vás a vysvobodím ji.
Popínavá (stálozelená) rostlina na západní zeď, 13.7.2020
Sám se tam neudrží. Břečťan se drží podkladu (v přírodě kůry stromů) zvláštními hustými kořínky, tudíž podklad musí být dostatečně členitý a pórovitý, aby se ty kořínky měly čeho držet. Navíc kov jako podklad/opora je obecně pro rostliny špatný,... celý příspěvek >
Osobní zkušenost s jednotkou mající motor Vari XP-200, 9.7.2020
Ano. Udělejte test a dejte tam 10w40, případně 15w40, třeba Trysk. A sledujte jestli se něco změní.
Jakou sekáčku?, 7.7.2020
Nejjednodušší by asi bylo na běžnou sekačku nabastlit větší kola. Tím ji i zvednete, takže budete mít požadovanou výšku střihu i lepší průchodnost nerovným terénem. Zůstane ale problém s vysokou trávou, kterou s tím sekat nejde.
Jakou sekáčku?, 7.7.2020
Nad 5 cm seká asi většina sekaček a větší kola se určitě taky najdou. Spíš upřesněte co znamená vysoká tráva a členitá zahrada.
Jakou sekáčku?, 7.7.2020
Tak univerzální sekačka snad ani neexistuje.
Suchá místa v trávníku? Příčina?, 2.7.2020
Může to být i nějakou chorobou, třeba plísní, je vlhko a deštivo... Nicméně, nepřeháníte to s tím sekáním?  Jak a z čeho má rostlina žít a růst, když jí každé tři dny! useknete orgán, kterým se živí a kterým dýchá? No a tak často zraňované... celý příspěvek >
Světlušky 2020, 29.6.2020
Světlušky jsou úžasné, jako kouzlo. Bohužel ubývá pro ně vhodných míst (neubývá, ničíme je) - okraje lesů, luk a podobně, kde je klid a hlavně tma a vysoká tráva. Jenže taková místa dnes lidé považují za zanedbaná a usilovně je likvidují.
Osobní zkušenost s jednotkou mající motor Vari XP-200, 29.6.2020
Černý olej je spíš pronikáním spalin do oleje opotřebovanými, nebo špatně těsnícími pístními kroužky, ukazuje na to i zvýšená spotřeba oleje. Tohle může čátečně způsobovat i samotný olej - když se použije nevhodný olej, který vytváří moc slabý... celý příspěvek >
Osobní zkušenost s jednotkou mající motor Vari XP-200, 29.6.2020
Jen ze zvědavosti, jaký olej tam dáváte? Někdy pomůže přejít na jiný, hustší a vytvářející silnější film.
Mulčování štěpkou u rajčat?, 22.6.2020
Přesně tak. Nikdo neví ani z jakého dřeva štěpka je, ani jestli není ze dřeva něčím ošetřeného, ani co se jejím plesnivěním, hnitím a rozkladem bude tvořit. Takové experimenty jsou na nic.
Choroba u borovice? Výrůstky na jehlicích, 16.6.2020
Ano, nikoliv nemoc, ale jen nějací návštěvníci mají hostinu. :-) A jestli je jich jen málo, zkuste to bez jedovaté chemie. Pořiďte si za pár korun lupu s trochu větším zvětšením (desetkát, dvacetkrát), objevíte fascinující svět.
Bublinky v bazénu, 15.6.2020
Co znamená "v bazénu se tvoří bublinky"?
Bílé útvary na jeteli, 13.6.2020
Mšice? Stačí vzít lupu, prohlídnout, porovnat s obrázky na internetu...
Zahradní traktor MTD DL 92 H - zhasíná motor, 31.5.2020
Spíš bych tipoval chybu v elektrice, někde něco když se ohřeje, přestane fungovat (zapalování - cesta ke svíčce - svíčka). Případně jestli ten traktůrek má i nějaké bezpečnostní spíače/vpínače, prostě bych zkontroloval všechno, co souvisí s... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika