|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jayhaven, 14.8.2017  A proč je JAYHAVEN pro mě tak perspektivní? Právě z toho nejdůležitějšího hlediska, kterým je kvalita plodů. Prozatím to byla kvalitativně ta nejlepší broskev sezóny. K výborné broskvové chuti se navíc přidala pevná a hutná dužnina. Doufám, že se to... celý příspěvek > |  | Radosť, 14.8.2017 Pokud máte ten RH, co má soused, tak máte nejlepší broskvoň, pokud máte ten "standartní", tak to není ani průměr. Každopádně dobrou chuť. |  |
|  | Broskvoň Stark red Gold, 13.8.2017 Protože, kdo má nejlepší RH? No přece soused se svými 4N, což znamená: nestříhat, nestříkat, nehnojit, nezavlažovat. Je to sranda, vážení. |  | Radosť, 13.8.2017 Řezat se bude hodně, protože všechno má i svoje nevýhody. O pana PP mám starost, protože mám zřejmě na svědomí ty jeho broskvoně a meruňku, které v této poloze budou horko těžko někdy něco mít. Myslím, že skleník kvůli nim stavět nebude. Takový Bunny... celý příspěvek > |  | Broskvoň Stark red Gold, 13.8.2017 V rychlosti dozrievania sice mozno vediem, vediet vsak z ovocinarstva tolko, kolko Vy, a dalsie celebrity z tohoto fora, na to mi este treba poriadny trening. Ale typ som sutazivy :)
Napovídat se toho dá ohledně pěstování hodně, ale věřte, že... celý příspěvek > |  | Benedicte, 13.8.2017 Snad budete spokojená. Zasaďte si i nějakou žlutomasou, letos mají nebývale dobrou kvalitu. |  | Clingy, 13.8.2017 Taky bych byl jednou rád spokojený, tak jako Vy. FM3 mráz probral ideálně, přesto plody zůstaly poměrně malé. |  | Slivoně 2017, 13.8.2017 Mně připadá, že pozdnější švestky bývají méně napadány moniliózou, a to i když je deštivo.
Tak to neznáte Hadimršku... Lépe řečeno pozdní slivoň PRESIDENT. |  | Radosť, 13.8.2017 Pěkně ve skleníčku společně se zelíčkem a račátky. Ta výhoda ochrany před jarním mrazem by mohla inspirovat třeba pana PP, kterému broskvoně pravidelně vymrzají na Pelhřimovsku. Za mě, kamo, palec nahoru. Jinak potomstvo osvědčených amerických... celý příspěvek > |  | Clingy, 13.8.2017 Catherina nasazuje vždy obrovské množství plodů, takže když se neprotrhá, tak se koruna buď rozláme, anebo plody prakticky nemají vůbec žádnou chuť. Struktura a barva dužniny je u clingů opravdu specifická. Catherina je i dosti mrazuodolná v květu,... celý příspěvek > |  |
|  | Spring blush, 13.8.2017 Bohužel nejste sama, Štěpánko, kdo má s tímto problémem u Spring Blush špatnou zkušenost. Taky máte pravdu, že oproti takové Ninfě jsou chuťově plody Spring Blush na dobré úrovni. Já už mám Spring Blush novou, protože u té staré všechno, co jeden rok... celý příspěvek > |  | Benedicte, 13.8.2017 Tak to vypadá, že Benedicte nedala fakt jenom mně - pisálkovi. Každopádně plody máte moc pěkně zbarvené až do fialova. |  | Dusík z dešťů a růst trávy, 13.8.2017 Jakýpak jejda a kdepa, Stando. Pán přece už nějaký ten pátek dává na jevo, že mu přirostlo k srdci Bulharsko, tak asi z Bulharska, kde napůl žije. |  | Broskvoň Inka, 9.8.2017 A jaká je další INKA? No pecka. Citronově žlutá dužnina plná broskvového řízu. Co se to fakt letos děje? Tak dobrý kousky od všeho nepamatuju. |  | Jayhaven, 9.8.2017  silne stavnate s vybornou klasickou broskynovou aromou s dobrou sladkostou i kyselinkou.
Jsem nadšený stejně jako Roni. Jeden ze dvou letošních plodů jsem včera utrhl a sice nešel rozkrojit, protože byl u stopky ještě trochu zelený, ale chuť... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|