Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jayhaven, 14.8.2017 Obsahuje fotku
A proč je JAYHAVEN pro mě tak perspektivní? Právě z toho nejdůležitějšího hlediska, kterým je kvalita plodů. Prozatím to byla kvalitativně ta nejlepší broskev sezóny. K výborné broskvové chuti se navíc přidala pevná a hutná dužnina. Doufám, že se to... celý příspěvek >
Radosť, 14.8.2017
Pokud máte ten RH, co má soused, tak máte nejlepší broskvoň, pokud máte ten "standartní", tak to není ani průměr.  Každopádně dobrou chuť. 
Broskvoň Stark red Gold, 13.8.2017
Protože, kdo má nejlepší RH? No přece soused se svými 4N, což znamená: nestříhat, nestříkat, nehnojit, nezavlažovat. Je to sranda, vážení.
Radosť, 13.8.2017
Řezat se bude hodně, protože všechno má i svoje nevýhody. O pana PP mám starost, protože mám zřejmě na svědomí ty jeho broskvoně a meruňku, které v této poloze budou horko těžko někdy něco mít. Myslím, že skleník kvůli nim stavět nebude. Takový Bunny... celý příspěvek >
Broskvoň Stark red Gold, 13.8.2017
V rychlosti dozrievania sice mozno vediem, vediet vsak z ovocinarstva tolko, kolko Vy, a dalsie celebrity z tohoto fora, na to mi este treba poriadny trening. Ale typ som sutazivy :) Napovídat se toho dá ohledně pěstování hodně, ale věřte, že... celý příspěvek >
Benedicte, 13.8.2017
Snad budete spokojená. Zasaďte si i nějakou žlutomasou, letos mají nebývale dobrou kvalitu. 
Clingy, 13.8.2017
Taky bych byl jednou rád spokojený, tak jako Vy. FM3 mráz probral ideálně, přesto plody zůstaly poměrně malé. 
Slivoně 2017, 13.8.2017
Mně připadá, že pozdnější švestky bývají méně napadány moniliózou, a to i když je deštivo. Tak to neznáte Hadimršku... Lépe řečeno pozdní slivoň PRESIDENT.
Radosť, 13.8.2017
Pěkně ve skleníčku společně se zelíčkem a račátky. Ta výhoda ochrany před jarním mrazem by mohla inspirovat třeba pana PP, kterému broskvoně pravidelně vymrzají na Pelhřimovsku. Za mě, kamo, palec nahoru. Jinak potomstvo osvědčených amerických... celý příspěvek >
Clingy, 13.8.2017
Catherina nasazuje vždy obrovské množství plodů, takže když se neprotrhá, tak se koruna buď rozláme, anebo plody prakticky nemají vůbec žádnou chuť. Struktura a barva dužniny je u clingů opravdu specifická. Catherina je i dosti mrazuodolná v květu,... celý příspěvek >
Spring blush, 13.8.2017
Bohužel nejste sama, Štěpánko, kdo má s tímto problémem u Spring Blush špatnou zkušenost. Taky máte pravdu, že oproti takové Ninfě jsou chuťově plody Spring Blush na dobré úrovni. Já už mám Spring Blush novou, protože u té staré všechno, co jeden rok... celý příspěvek >
Benedicte, 13.8.2017
Tak to vypadá, že Benedicte nedala fakt jenom mně - pisálkovi. Každopádně plody máte moc pěkně zbarvené až do fialova.
Dusík z dešťů a růst trávy, 13.8.2017
Jakýpak jejda a kdepa, Stando. Pán přece už nějaký ten pátek dává na jevo, že mu přirostlo k srdci Bulharsko, tak asi z Bulharska, kde napůl žije. 
Broskvoň Inka, 9.8.2017
A jaká je další INKA? No pecka. Citronově žlutá dužnina plná broskvového řízu. Co se to fakt letos děje? Tak dobrý kousky od všeho nepamatuju. 
Jayhaven, 9.8.2017 Obsahuje fotku
silne stavnate s vybornou klasickou broskynovou aromou s dobrou sladkostou i kyselinkou. Jsem nadšený stejně jako Roni. Jeden ze dvou letošních plodů jsem včera utrhl a sice nešel rozkrojit, protože byl u stopky ještě trochu zelený, ale chuť... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika