Příspěvky uživatele - 87.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Varhánky na dně bazénu, 9.5.2022 Obsahuje fotku
Foto
Varhánky na dně bazénu, 9.5.2022
Dobrý den, pouštím bazén po zimě a dno je sem tam mírně zvlněné, vznikly záhyby. Bude to problém? Je potřeba to vypustit a srovnat, nebo to tak můžu nechat? Děkuji.
Jak můžu zpracovat špatně vyzrálá rajčata?, 17.8.2020
Dobrý den, mám nějaká rajčata se zeleným límcem. Příčiny znám, jíme ta zcela vyzrálá. Ale ráda bych zužitkovala i tato na rajskou omáčku. Je to možné? Nemají v sobě moc solaninu? Případně méně zralou část odkrojit? Děkuji.
Rajčata - co je to za chorobu?, 23.7.2020
Mohla by to být plíseň šedá - prstenčitost? Uvažuju o postřiku, všechny podezřelé listy otrhávám. Má někdo radu čím stříknout?
Rajčata - co je to za chorobu?, 23.7.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, pěstuju rajčata několik let, ale tyhle flíčky na plodech jsem ještě neviděla. Je po rajčatech?
Klíšťata - zmizí zase?, 7.6.2020
Nemáme, ale cizí kočky k nám chodí. No a tento týden přineseme kocourka. No to teda potěš koště, snad pomůže to sekání.
Klíšťata - zmizí zase?, 7.6.2020
Ahoj, nikdy jsme neměli na zahradě klíšťata. Letos jsme už všichni nějaké chytli prokazatelně zde doma. Mám už z nich amok, mladší dcera letos už 3, manžel 2 a já taky 1. To vůbec nepamatuju, do lesa používáme repelent a roky jsme žádné neměli. Je... celý příspěvek >
Co s frigo sadbou jahod, když prší?, 15.5.2020
Dobrý den, prosím o radu. Mám doma frigo sazenice jahodníku. Přišly včera. Třicet jsem jich ráno v dešti vysadila, ještě cca 100 ks mám v sáčcích. To už se fakt nedalo. Jde mi o to, co udělat se sazenicemi v sáčcích. Jestli je mám dát třeba do hlíny... celý příspěvek >
Projasňovač - mám filtrovat nebo ne?, 10.7.2019
Projasňovače jsem dala jen třetinovou dávku, zákal je mírný. Protiřasový přípravek je v tableťě, ale mám i doma v lahvi, tak přidám, děkuji.
Projasňovač - mám filtrovat nebo ne?, 10.7.2019
Dobrý den, měla jsem znečištěný zelený bazén. Zachlorovala jsem, ale voda zůstala zakalená. Po použití vločkovače se vždy usadil kal, ale náš poloautomat ho vždycky akorát rozvířil. Po nějakých pár dnech trápení se jsem dle rad tady na foru kal... celý příspěvek >
Rajče Bocati, 18.2.2018
Dobrý den, máte někdo zkušenost s tímto rajčetem firmy Kiepenkerl? Každoročně mívám Philovitu, že bych zkusila i toto, jaká je jeho odolnost proti plísni? Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika