|
Příspěvky uživatele - 6.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021 Vladimíre, ta největší sranda na konec: Imun nabízí Kvapil na Permasemínkách. Nikdo jiný mi nevyskočil. Oprava: Immun také nabízejí Němci pod názvem Irion (Immun). Ovšem to nemusí být ten náš. A tam cítím narážku na Železnou oponu. A taky Francouzi.... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021 Vladimíre, promiň, ale chybí Ti tam důležité číslo, ten rok. Nenapínej moji zvědavost, prosím.
"Mimo jiné jsem si nechal okopírovat doklady, kterými J.Homola žádal schválení těch Stupických (polní a skleníkové), jen pro zajímavost ty formuláře... celý příspěvek > |  |
|  | Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021 Vladimíre, kdy tohle bylo? Je zjímavé, že se ujalo jenom "Stjúpis". Netušíš, co dalšího tam posílal?
Milan |  | Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021 Ti Bulhaři mne zajímají nejvíc. Pořád totiž pátrám po té odrůdě, kterou jsme za totáče dováželi z Bulharska, tedy nejspíš, a mně hrozně chutnala. Možná je to jen zkreslená vzpomínka. Ale toho Triumpha vychvalovali na Tomatovillu skoro do nebes. Tak... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021 Elen, Sophie's Choice netřeba objednávat. Budu z nich vybírat semínka tady.
Milan HP |  | Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021 Vladimíre, dík za "uznání."
Bohužel ale Rosselu Purple nemám. Mám Arctic Rose. Z té semínka budou, když to půjde dobře. Udělám jich zásobu. Ze Sophie's Choice taky. Pěstuju je doma, takže nehrozí cizí opylení. Už mám seznam těch, ze kterých se... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 2.2.2021 Vladimíre, omlouvám se, ale ta vaše diskuze tady mne inspirovala a tak jsem změnil názor. Připojil bych se k Tvé objednávce. Vybíral jsem podle toho, jak moc je o těch odrůdách slyšet na TV.
Kdybys mi prosím objednal (5 semínek od každého, ne... celý příspěvek > |  | Klíčení a červené světlo, 2.2.2021 No, Vladimíre, já to zatím ještě nepovažuju za neúspěch, tu vyhřívací dečku mám zatím krátce. To teprve přijde. Jen se mi zdá, že to klíčení není moc ochotné, tak hledám cesty k vylepšení. Ono je nakonec jedno, jestli mám klíčivost 50 nebo 80%,... celý příspěvek > |  | Rajče Start F1, 1.2.2021 Pane jo, to zní jako horor. Ale to bylo ve skleníku, ne? Startka rozhodně není ta nejodolnější odrůda, kterou znám, ale ani doma ani na zahradě jsem až tak velkou náchylnost k chorobám nepozoroval. V tomhle ohledu bych ji taxoval na průměrně... celý příspěvek > |  | Klíčení a červené světlo, 1.2.2021 Vladimíre, on to psal jako ošetření před vysetím. Je jasné, že pro klíčení světlo netřeba. Pravda je, že 3 poslední výsevy rajčat loni jsem neměl problém. Ty asi řešit nebudu. Ale myslel jsem spíš na papriky, tam mi to pořád škytá i s vyhřívací... celý příspěvek > |  |
|  | Klíčení a červené světlo, 1.2.2021 Dočetl jsem se, že červené světlo, kterému se vystaví semínka hlavně rajčat před výsevem, urychluje klíčení. Slyšel někdy někdo něco podobného? Případně to i vyzkoušel? Prý to světlo pronikne do semínka a stimuluje klíčení, spolu s namáčením ve... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 1.2.2021 Vašku, (pány vynecháme, ano?), to je přesně to, co jsem tím myslel: jestliže paprice dám podporu, případně ji přivážu, dělám jí stejnou službu, jako když je pěstuju po dvou. Navíc dostane světlo, vodu i živiny jen pro sebe. Předpokládám, že venku na... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 1.2.2021  1.2.21 Všechny rostliny už kvetou. Sofie 1 a obě Startky mají plody, z nichž největší je jako pingpongový míček, i když poněkud šišatý. Menší plody má už i Arctic Rose, obě Nelinky a i Mongolskij Karlik. Nejvíc plodů má Sofie. Sazenice namočené do... celý příspěvek > |  | Paprika Rodrigo, 1.2.2021 Vašku, myslím, že nejsou nijak vyčouhlé, protože paprika musí mít kousek stonku, aby se kořeny dostaly co nejhlouběji. Díky přisvětlení mi některé vyrostly velmi krátké a špatně se pak pikýrovaly. Ty krátké musím zasadit do neúplně naplněného kelímku... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021 Našel jsem zajímavý příběh odrůdy Black from Tula na jednom webu prodejců.
Přikládám link
Milan HP
|  |
 |
|
|
|