Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy je správný čas na vykopání brambor?, 7.7.2020
A což se tam dolu podívat?
Jaký totální herbicid?, 6.7.2020
Zdravím vespolek. Technické služby ve městě stříkají u okrajů chodníků tam kde prorůstá tráva nějakým herbicidem. Líbí se mi jeho účinek, je rychlý, během týdne jsou rostliny suché. Když použiju Roundup, trvá to dva týdny, než si rostlina... celý příspěvek >
Kuna na zahradě - Ano či ne?, 3.7.2020
Tak je to se vším, co začne být bezmyšlenkovitě chráněno, následně se přemnoží a dělá škody. Špačci, kosi, kvíčaly, bobři, vlci, kormoráni a tak dál.
Kohoutek na vodu, 29.6.2020
Snad by se dala použít kanalizační PVC trubka přiměřeného průměru. Jsou k nim i víčka, takže svrchu to bude začištěné a bez obav to může být zapuštěné do země. Dají se snadno opracovat pro výřez na kohout. Akorát ta barva není nic moc, ale dělají se... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2020, 27.6.2020
U nás kvete. Zpoždění je tak dva týdny. Somerset dozraje, už mám zkušenost. Krystal to bude mít tak tak, ale snad to taky stihne. Nero bude trpký a kyselý.
Co teď s kadeřavostí?, 26.6.2020
Zdravím vespolek. Tak masivní kadeřavost jeko letos jsem ještě na broskvoních neměl. Psát to sem teď je mi plat prtný, to vím. Budu muset nějak přehodnotit postup. Jen by mě zajímalo, jak jste na tom jinde?
Paprika - díry v listech potrhané rozežrané, 22.6.2020
Slimáci. Neznáte? Kdybyste viděl co se děje u nás...
Agresivni Rehek na zahrade, 16.6.2020
Nějak likvidovat rehka by byla asi škoda. Já s ním mám dobrou zkušenost, když tu hnízdili dva, neměl jsem problém s běláskem na zelí, vysbírali všechno. Omezit by se asi dal snížením možností hnízdění. Anebo přítomností kočky.
Listy okurek vadnou, 9.6.2020
Okamžitě zalít a postříkat Previcurem. Mohlo by se povést, ale jisté to není.
Rajčata - plíseň, 6.6.2020
Ono je to v tomhle vláknu offtopic, ale máte recht. Proto tak hýkám nadšením, kam se tu technologii povedlo dovést. Sleduju to od jara od přípravy půdy a je to balada.
Rajčata - plíseň, 6.6.2020 Obsahuje fotku
Když jedu na chalupu, všude kam se podívám, nádherný lány brambor právě vyrážejících z brázd. Jsem nadšený, jaká je to skvělá technologie.
Spala slivone?, 5.6.2020
Tipuju, že W. má pravdu s příčinou i s řešením. Podobně vypadala přibližně stejně velká višeň na mé zahradě loni po útoku spály (zanedbaný postřik). Něco se zelená, když to půjde dobře, opatrně přihnojit. Žeby tohle způsobily mšice mi připadne... celý příspěvek >
Hnojení trávy v souvislosti s kompostem, 5.6.2020
Vždyť máte kompost, tak kde je problém? Možná není balený v tak krásně zeleném pytli. Ale funkční bude. Můžete pbčas přihodit pár granulí jakéhokoliv NPK. Jenže to ztrácí ten půbvab výběru v HM z lákavě pomalovaných pytlů.
Mate uz nekdo rybiz?, 2.6.2020
Záleží kde máte zahradu. Tohle je spálené od sluníčka, ochutnejte.
Roundap na ovoci, 28.5.2020
Těžko soudit. Jen domněnka. Roundup je systémový přípravek proniká do pletiv rostliny. V půdě se rozkládá, v rostlině ne. Když působil tak krátce, škody asi nebudou velké, ale to ovoce by mi tak nějak moc nechutnalo. Zkušenost nemám.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika