|
Inporo Lecid, 10.6.2024 Dobbrý den, máte prosím někdo zkušenost s tímto přípravkem na přírodní bázi? Je poměrně drahý a má obsahovat lecitin,. Tedy látku která se používá jako výživový doplněk i pro lidi. Máte případně zkušenost s něčím podobným? |
 |
Kdy letos (2021) roubovat peckoviny?, 18.7.2021 Teoreticky bych vše zvládal, ale výsledky nejsou... |
 |
|
 |
Kdy letos (2021) roubovat peckoviny?, 18.7.2021 Dobrý den, nevíte o někom, kdo by byl ochoten v praxi ukázat (za úplatu) očkování broskví respektive meruněk? Mám podnože dvouleté semenáče broskví a dvouleté myrobalány. Loni jsem neměl úspěch. Bylo by to nedaleko od Golčova Jeníkova |
 |
Stratifikace peckovin, 19.6.2020 Ono asi není uplne jednoduché najít zároven suché a chladné místo. Podle mne ve sklepě i lednici není dost sucho |
 |
Stratifikace peckovin, 14.6.2020 Zeptám se asi hloupě, ale když ted jsem získal pecky z třešní na osivo, mám je dát rovnou teď do písku do sklepa, nebo je mám usušit a do písku do sklepa dát až před zimou? |
 |
Přesazení odkopku nebo třešně z pecky, 14.6.2020 Není divoká ptáčnice a kříženec s kulturní třešní prakticky totéž? Přece i divoké třešně se kříží s kulturními |
 |
Postup roubování, 10.6.2020  Dobrý den, máme na zahradě už vzrostlou ptáčnici. Je ještě nějaká šance takto velký strom naroubovat? Pokud bych po dozrání plodů ořezal větve až na kmen a orouboval příští rok vypučené letorosty. Je to rozumné? Děkuji |
 |
Roundap na ovoci, 31.5.2020 Roundup /glyfosát) by se měl v půdě poměrně rychle mikrobiálně rozkládat.. Jeho učinek je jen na zelené rostliny a musí probíhat fotosyntéza. Tedy musí být teplo a vlhko. |
 |
Saint Julien A vs Myroblan, 31.5.2020 Poradí prosím někdo kde seženu St.Julien abych si mohl sám namnožit podnože? |
 |
Pozdě kvetoucí meruňka, 19.4.2020 Všechny odrůdy co mám domq mají plůdky a překonaly mráz. (Velkopavlovická, Bergeron, Veecot a Goldrich). Nejlépe je na tom ale zdá se opravdu Bergeron. Ta je obsypaná zelenými plůdky. Goldrich kvetl první a jde to. Paradoxně nejhorší možná Veeecot.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odrůda Alice, 3.3.2020 Neví někdo jak odrůdu získat? |
 |
Odrůda Alice, 3.3.2020 Omlouvám se, více informací nemám. Ale tuto odrůdu nemohu sehnat, ani rouby. |
 |
Ochrana stromků proti okusu, 16.2.2020 Já to potřebuju na ovce |
 |
Ochrana stromků proti okusu, 11.2.2020 Domníval jsem se, že se ochrana nasazuje bokem. Tedy ne ze shora. Že je rozstřihnutá na boku a pruží. To znamená, že by korunka neměla překážet. |
 |
Ochrana stromků proti okusu, 11.2.2020  Přikládám ještě foto |
 |