|
Paprika Rodrigo, 28.5.2019 V minulém příspěvku jsem vyfotil papriky po výsadbě 9.5.2019, po výkyvech počasí, chladnu a vysokých teplotách papriky začaly žloutnout, pak se začaly kroutit listy (nejspíš vysokou teplotou), potom neustálý déšť a dnes po 19ti dnech jsou papriky... celý příspěvek > |
|
Paprika Rodrigo, 14.5.2019 9.5. jsem vysadil papriky odrůdy Nova, Montana, Anka, Balkonovka a Edita na záhon. Nepočítal jsem, že se tak moc ochladí. Snad asi mají papriky to nejhorší počasí za sebou. VASEK |
|
|
|
Rajčata 2019, 29.4.2019 Ty rajcata mate na obrazku jednu nebo nekolik odrud ze tam vidim na nekterych bramborove listi vasek |
|
Paprika Rodrigo, 26.4.2019 Včera 25.4.2019 jsem vysadil do foliovníku papriky odrůda Rodrigo, Saskia, Rubika a Schalamout. Do skleníku zasadím zasenice až příští sobotu, ty ještě nejsou na sadbu dost veliké. VASEK5 |
|
Paprika Rodrigo, 19.4.2019 Vsechny kelimky od horcice a jogurtu jsou 200 ml vasek 5 |
|
Paprika Rodrigo, 18.4.2019 Pokud bude po Velikonocích teplé počasí, začnu vysazovat sazenice do skleníku. Výška sazenic je 22-25cm. Když začínám pikýrovat papriky do kelímku, vybírám dvě výškově stejné. Pokud dám jednu větší a druhou menší sazenici, tak ta menší zakrní a je o... celý příspěvek > |
|
Jak ochránit skleník před slimáky, 16.4.2019 nevim co tu resit jestli je sklenik s podezdivkou vyska 15cm a dobre utesneny tak nevim jak se slimaci muzou dostat do skeniku sklenik mam 30 roku a zadny slimaky jsem nemel ve foliaku to je jine dostanou se tam kazdy... celý příspěvek > |
|
Poškodený kmeň - ako ošetriť?, 10.4.2019 Ja bych pouzil sadarsky balzam bezne v prodejne zahradkarske potreby |
|
Papriky 2019, 5.4.2019 Sazenice mate krasne vysoke napocital jsem 4ks nevim jestli je budete pestovat v nadobach nebo v zemi ve skeniku kdyz v nadobach tak po jedne sazenici kdyz v zemi tak po dvou zavcas... celý příspěvek > |
|
Papriky 2019, 5.4.2019 Papriky ktere maji kvety je potreba je otrhat do skenika je muzete dat ale pokud budou rani mraziky prenest znovu domu nevim v jakych nadobach mate sazenice ani jak je mate vysoke vasek |
|
|
|
Paprika Rodrigo, 17.2.2019 Udělalo se pěkné počasí, tak po neděli začnu přesazovat sazenice do malých kelímků od jogurtů 200ml po dvou kusech. VASEK |
|
Rajčata 2019, 11.2.2019 Muzete napsat ktere cherry ktere je bezne dostupne v obchodech se semeny rajcat podle vas tri druhy chutove nejlepsi dekuji vasek |
|
Paprika Rodrigo, 4.2.2019 Idealni by bylo kdyz se vyseva v lednu a v konecne fazi presadit do kelimku od jogurta 400ml ale ten kdo pestuje vetsi mnozstvi tak by se mu na okno moc neveslo taky se me to stava u par sazenic zasadim za tri tydny vytahnu... celý příspěvek > |
|
Paprika Rodrigo, 30.1.2019 Dle mých psaných záznamů jsem s výsevem začínal 15.února, neměl jsem tolik odrůd paprik. Loňský a předloňský rok jsem začal vyséval více odrůd. Teď pěstuji 12-16 odrůd paprik + chilli a fefronek, poté začínám vysévat rajčata. Do jogurtovače se mi... celý příspěvek > |
|
Paprika Rodrigo, 30.1.2019 Dobrý den. Nevím, jestli myslíte na fotografiích, co jsou poslány v loni, každé foto by mělo být popsáno a nebo letos vysázené v jogurtovači, které jsou Rubika a Saskia, od firmy Semo. Salamoun je u eshop AEV-VS a Rodrigo není již v prodeji. Tyto... celý příspěvek > |
|