Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zpracovat kompost, 5.7.2019
Ještě k tomu dodám: nikdy jsem kompost nepřehazovala. Mám ho asi Tatru a mohla bych se na to... z vysoka Mám dvě oddělení, v jednom zraje několik let, mezitím se sype do druhého. Posekaná tráva a zbytky z kuchyně, jsou samé mokré věci. Trávu vždycky... celý příspěvek >
Kuchyňské využití léčivých bylin, 5.7.2019
Až na to, že do guláše se nedává oregáno, ale majoránka je to jinak správně. ne, nelze tam vysypat půl kila, je to nepoživatelné. Stalo se mi nechtěně, že jsem vysypala ze skleničky místo lžíce tak tři a fuj, už to dobré nebylo přesto, že jsem se to... celý příspěvek >
Cetrát, 3.7.2019
Stačí postříkat, ale asi to bude chtít vícekrát, ony sviluše jsou pěkné potvory
Cetrát, 3.7.2019
Pavučinky jsou svilušky, hledejte postřik proti nim.
Mizí hmyz?, 1.7.2019
Fakt? A kde to bydlíte, když se tu měly objevit za 3-5let? Nějak mi neleze do hlavy, jak se sem dostane zrovna z Bavorska, přes nejchladnější část ČR? Jako někde od Břeclavi bych to ještě pochopila, ale přes české hory se mi to nezdá, když tvrdili,... celý příspěvek >
Světlušky 2019, 1.7.2019
Bude to asi počasím, u nás také už pár dní nic. Včera jsme šli hezky kolem potoka a stejně nic. Je sucho a vedro
Slehla levandule, 29.6.2019
Dělává to, mě to dělala, když byla na jaře málo sestříhaná. Udělal mi to třeba keřík, který jsem stříhla jen trochu, protože pod ním zimoval ježek.
Mizí hmyz?, 26.6.2019
Zrovna dneska přiletěl na molo, sosat vodu mezi prkny, takový hezký tmavý motýl. to je tak všechno, co o něm vím, protože hned složil křídla. Já u něj seděla několik minut a čekala, že je roztáhne a já rychle zmáčknu fotku. Přišoural se pes: paničko,... celý příspěvek >
Mizí hmyz?, 26.6.2019
Protože máte zřejmě druhově pestrou zahradu. Ale takových ve městech asi moc nebude, na vesnicích je jich už také pomálu. Všude zahrady typu,,hřbitovní výsadba" Když slyším mamku jak říká: no a co, že to posekali, zplanýrovali, byl tam jen bor.el,... celý příspěvek >
Zahradničení - relaxační koníček, 20.6.2019
Promiňte, ale musím se smát, trochu škodolibě U nás včera 4mm, které ale absolutně nejsou nikde poznat, dokonce ani v nádrži z okapu nemáte hamotit s vodou, kdyby jste nám trochu přenechali, nezhmotnilo by se vám to do krup
Světlušky 2019, 20.6.2019
I když se vracím se psem až téměř za tmy, světlušku většinou nepotkám. Musím konstatovat, že je jich žalostně málo. Snad se to ještě zlepší...
Zahradničení - relaxační koníček, 19.6.2019
Díky za tip na molicový postřik hned předávám tchyni, protože nad nima dva dny zpátky bědovala
Psí exkrementy do kompostu, 18.6.2019
Tak samozřejmě si močkou nepostříkám brambory, které budu za měsíc kopat. Ale vím, že se tady na vesnicích vybíraly kadibudky a lilo se to do zahrádek. Dáte to tam na podzim, na jaře sázíte. A co by jste tak čekal, že od lidí chytnete? Tak promoření... celý příspěvek >
Zahradničení - relaxační koníček, 18.6.2019
Jsem ráda, že vás to baví, chybami se člověk učí a to neustále. Zahradničím víc jak 10let, další roky, co jsem zahradničila s rodičema jako děcko, s nucením a řevem ty nepočítám Každý rok se zapřísahávám, že chemii nepoužiju a nakonec se vždycky... celý příspěvek >
Psí exkrementy do kompostu, 18.6.2019
A to jako proč? To by jste se měl tedy zamyslet, čím krmíte svého psa, když se tím nesmí hnojit? Výkaly lidí a zvířat, se hnojí pole odjakživa a to i bez kompostování. Proč bych do kompostu sypala urychlovače kompostu, když se mi válejí po zahradě?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika