|
Bezsemenné melouny - Granate F1, 22.12.2018 Jaké máte zkušenosti s pěstováním bezsemenných melounů Granate F1? Myslím z pohledu výnosnosti, chuti, náchylnosti k přezrávání... (prostě cokoliv, co vás napadne).
A znáte případně nějaké jiné dostupné bezsemenné hybridy?
Díky moc a krásný... celý příspěvek > |
 |
Melouny 2017, 20.12.2018 Jak z toho melounu Granate F1 vybíráte semínka? Myslela jsem si, že tenhle hybrid je bezsemenný. Nebo tam sem tam nějaké zralé semínko je?
|
 |
|
 |
Bush Champion F1, 19.12.2018 Hm, koukám, že to asi nebude žádná bomba: A nebo je to novinka |
 |
Bush Champion F1, 17.12.2018 Máte někdo zkušenost s kompaktní salátovkou pro nádoby a malé zahrádky BUSH CHAMPION F1 (dobrasemena)? A pokud ano, tak jakou? Děkuji. |
 |
Proskurník topolovka - přezimování, 16.12.2018 Poraďte prosím: Je třeba topolovky (po prvním roce) přes zimu zakrývat chvojím, nebo vydrží bez problémů i bez "přikrývky"? Mám je poprvé, tak nevím.
Díky moc :-)
|
 |
Zelenající kmen cypřišku, 25.11.2018 Kmen jednoho z mých solitérních cypřišků je nějak podezřele zelený (a celkově moc dobře neprospívá - spodní větve prosychají a je celkově takový nedomrlý). Nevíte, co s tím? U ovocných stromů se prý používá vápenné mléko. Můžu ho použít i na ten... celý příspěvek > |
 |
Polehávající latnatá hortenzie, 28.7.2018 No, já ji mám zatím ve velkém (i když ne tak velkém, jak by si zasloužila) květináči - nečekala jsem, že za rok tak povyskočí. Koupila jsem ji loni koncem léta (de facto ve výprodeji), pak jsem myslela, že ani nepřežila zimu, a když přece jen... celý příspěvek > |
 |
Polehávající latnatá hortenzie, 27.7.2018 Mám hortenzii Sundae Fraise. Vypadá moc hezky, bohužel ale její větvičky mají tendenci tak trochu polehávat - keřík je poněkud rozvalenější. Je tomu tak u všech latnatých hortenzií? Nebo jsou na tom nějaké jiné kultivary lépe? A pokud ano, tak které?... celý příspěvek > |
 |
Lumigreen, 24.7.2018 Máte někdo zkušenosti s dodávkami ze zahradnictví Lumigreen? Ať už dobré, či špatné... Děkuji. |
 |
Hlošina okoličnatá, 22.7.2018 Moc děkuju. I za tu informaci o cizosprašnosti - tady se právě informace, na něž jsem při hledání nějakých informací narazila, poněkud rozcházely... nebo spíš většinou chyběly.
Narazila jsem na stránkách zahradnictví Lumigreen na kultivary... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hlošina okoličnatá, 22.7.2018 Máte někdo zkušenost s pěstováním hlošiny okoličnaté (třeba i některého z těch šlechtěných kultivarů) jakožto netradičního ovoce? Pokud ano, můžete se, prosím, o ně se mnou podělit? Díky moc.
|
 |
Jaké ovoce sázet?, 20.7.2018 Vidíte, to mě nenapadlo... že ale zrovna něco takového chce někdo sázet dětem |
 |
Jaké ovoce sázet?, 20.7.2018 Vím, že je tahle diskuse už poněkud staršího data, ale náhodou jsem na ni narazila a ráda bych se zeptala, co je to ta čínská višeň. Díky. |
 |
Čím strádá borůvka?, 20.7.2018 Diky za tip. Mrknu na to.
A kdo muze to okousani mit na svedomi? |
 |
Co je to za rostlinu?, 17.7.2018 Flox 😊 |
 |