Příspěvky uživatele - 235.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tresen karina + cukrnatost brix, 23.6.2019 Obsahuje fotku
Jeste foto z min tydne
Tresen karina + cukrnatost brix, 23.6.2019
Mate nekdo zkusenosti s touto odrudou? V pripade, ze mi skolka dodala spravnou odrudu a nepopletla to s reginou... Plody u kariny mi zraji ted (mely by 7-8 tresnovy tyden) velikost nic extra, takovy prumer, chut subjektivne velmi dobra, stava barvi a... celý příspěvek >
Brouci na thujich Smaragd, 13.10.2014
Dekuju za odpoved. Zjistila jsem, ze jsou nejspis zajimave pro vosy. Ty se v tech mistech obsypani taky objevily. Postrikam teda insekticidem.
Je to bougainvillea?, 12.10.2012
Tak jsem se k ěčemu dopátral. Prozatím dám jen iniciály vědeckého jména : L.i. To pro další pátrače, jestli se dopracujeme ke stejnému výsledku. Dobrou noc. Josef.
Je to bougainvillea?, 12.10.2012
Jsem přesvědčen, že to bougainvillea není, ale co by to mohlo být si nevzpomenu. Chtělo by to detail větvičky s květenstvím. Josef.
Pozná někdo prosím co to je?, 12.10.2012
Vložím citaci: "Tento pryšec lze i přezimovat podobně jako muškáty – na světlém místě s teplotou do 15 oC. Sice během zimy shodí všechny listy, ale na jaře znovu obrazí." V záhoně a pouze přikrytý chvojím - nevěřím, že by to přežil. Josef.
Název trávy, 12.10.2012
Pennisetum Miscanthus sinensis. - bohatě kvetoucí, vyšší, trsnatý, s širokými listy Miscanthus sinensis typ Zebrinus - příčně pruhované široké listy, málokdy a nepříliš ozdobně kvete (lépe vypadá, když vůbec nenakvete) Miscanthus sinensis... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika