Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černy jeřab (Aronie), 13.4.2019
Hmm, no nevím, ale dle mne by ty listy měli právě vypadat jako ty v kroužku - já je takové mám taky. Ty světle zelené s viditelnou žilnatinou dobře nevypadají. A možná mají vypadat úplně jinak, protože já se o ni nijak nestarám, nechutná mi, nechávám... celý příspěvek >
Brouk, 13.4.2019
Úplně dobře ho nevidím, ale není to zlatohlávek tmavý? zuste si zadat do obrázků a porovnat. Já jich mám v létě plné kytky, i zlatých
Uhynulá slepice, 13.4.2019
Tak syrovou ji nejspíš pán konzumovat nebude No, chcíplou slepici, bych nanejvíš uvařila psovi, v dnešní době snad nouzí nikdo netrpí, aby musel jíst uhynulá zvířata a rostla by mi v hubě
Co je to za strom?, 13.4.2019
Tak podle dřeva a listů nějaká paulovnie, ne? U nás se pěstují modré, ale třeba je i nějaká spíš fialková, jako ta vaše
Burina, či trvalka?, 8.4.2019
To jsem si skoro jistá, že tohle to nebude. Cizokrajná rostlina, která se u nás běžně nevyskytuje, vám tam nejspíš nepřistála
Jak se zbavit užovky?, 7.4.2019
O zvířeně v sudu Mimmo hezká reportáž Já pořád čekám a doufám, že se někdy rosnička nastěhuje i k nám. Muž z toho řevu bude asi na prášky mně je to fuk, jsem nahluchlá Kočka užovkolovka umřela, tahle mladá kočenka, se teprve učí chytat a zatím nenosí... celý příspěvek >
Vodní Hyacint, 7.4.2019
Kéž by. Ovšem je začátek jara a už jsme celkem v pr...u nás už sucho
Vodní Hyacint, 7.4.2019
No děkuju, bohužel ne všechny, nedá se odlovit celý velký potok na 100m. Vylovila jsem celý malý potůček nad náma, tedy ty, co ještě žily, dělala jsem to celou jednu neděli. Pak dva dny velký potok, protože ho mám před domem a denně kolem chodím a... celý příspěvek >
Vodní Hyacint, 7.4.2019
No jo já je ubytovala potvory když vyschnul potok a nechtěla jsem je tam nechat pochcípat. Narostly z nich 40cm hebeda, co sežerou všechno co je živé. Máme jezero přírodní, s přirozeným přítokem, plné živočichů(kdyby je tedy všechny nesežraly, jsou... celý příspěvek >
Jaký je název traviny?, 7.4.2019
Chtělo by to detail, houby vidím ale ty klásky se mi zdají na dochan moc,,kompaktní", trochu mi to přijde spíš jako květy rdesna. Samozřejmě, že vidím, že je tam tráva ale má tam na dochan i nějaké širší listy. A taky upřesnit, kde je to foceno,... celý příspěvek >
Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 7.4.2019
Myslím, že každý si neseme z dětství nějaké to,,trauma" Však já vás nepodezírala, že je vraždíte jen nevidím ten rozdíl
Vodní Hyacint, 7.4.2019
Tak to bude ono, nejspíš mi ho přes noc spasou I s leknínamaJá myslela, že většina lidí má v jezírku nějaké ty rybky, pravda ty naše potvory jsou děsně žravé, to je jak piraně
Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 6.4.2019
Tak teď jste mne pane Mimmo zmátnul jak sysla Tak to není můra? Asi je to jen hovorově, ano, ale co létá v noci, je můra vypadalo to stejně a lítalo to potmě - můra Malé rozdíly nepostřehnu. To jsou vaše fotky? Ty jo, tak to jste velký fanda, vlastně... celý příspěvek >
Po slepicích je h, 6.4.2019
Nejsme od vás až tak daleko, takže možná berem slepice i od stejného prodejce ale nějak nevím, co myslíte za problém? Slepice se musí nejdříév aklimatizovat, naučit na kurník - vždyť jsou to slípky s drůbežáren, z hal, vystresované... Nesou pak... celý příspěvek >
Mulčovací kůra s dusíkem, 6.4.2019
Fakt nevím, jak to vychází cenově, musel by jste kouknout a propočítat. Ale já na tyhle,,vychytrávky" už dávno neskáču, objednávám si zvlášť velká balení a smíchávám. Tady bych koupila normoš kůru a k ní třeba rohovinu. Také nekupuju speciální... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika