|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krmení starého psa, 19.4.2019 Jde o to, čím jste krmili doteď a jakové má problémy tedy? |  | Německý krátkosrstý ohař - je vhodný k dětem?, 19.4.2019 V každém zverimexu. Jste na netu, dejte si do vyhledávače zboží: přípravky na čištění uší psa a můžete si u jednotlivých pročíst na co přesně slouží a složení. |  |
|  | Škůdce, 19.4.2019 Zlatohlávci |  | Co budete teď vysévat?, 19.4.2019 Sazečku, stejně jako většinu zeleniny už téměř před měsícem. Nejspíš zbytečně. Neprší, neleze nic |  | Vistárie, 18.4.2019 Je tu někdo, kdo má vistárie bujnější, tedy neřeže neustále na hodně krátko a hlavně... nechává lusky? My lusky necháváme, rostlinu krásně zdobí v zimě, visí nám tam místo vánočních ozdob Ale proč se ptám? kdo to zažil ví, jak dokážou vistárie... celý příspěvek > |  | Bobkovišeň - pomoc, 18.4.2019 Není zač. Ono to slunce je spíš pravděpodobnější a vypadá to spíše na něj... moje tak vypadaly po každé zimě, dokud nenarostly dostatečně borovice, které je přistínily od jihovýchodu. |  | Bobkovišeň - pomoc, 18.4.2019 Nevím, četla jsem o té mírně kyselé reakci, přesto já je už léta povápňuju, protože jsem právě někde vyčetla, že mají rády vápno. Než jsem s tím začala, trpěly hodně na nějaké plísně. Ty vaše... možná jen, že je žehnulo sluníčko nebo... neměli jste... celý příspěvek > |  | Německý krátkosrstý ohař - je vhodný k dětem?, 18.4.2019 Proč mu chcete vyplachovat uši? Uši se vytírají prstem omotaným navlhčeným kapesníkem či papírovou utěrkou třeba. Jsou na to i speciální přípravky ve zverimexu třeba. Ale za celý život jsem psu uši čistit nemusela, normálně má pes uši čisté.... celý příspěvek > |  | Malinik co mu chybi?, 18.4.2019 A nedodal jste tedy rajčatům pořádně vápníku? |  | Magnolie Genie, 16.4.2019 Po skoro 4 letech od vysazení proutku má moje Genie 3/4m a dvě poupata, která po dnešním ranním mrazíku ještě více zčernala a nevím, jestli je uvidím také rozkvést |  |
|  | Kiwi po ranním mrazíku, 16.4.2019 Teď jsem si uvědomila, že některé fotky zmizely do nenávratna, když se nám rozsypal comp, takže proto to nemůžu asi najít Měla jsem ty fotky před očima. Určitě bych čekala, proč zrovna řezat? |  | Malinik co mu chybi?, 15.4.2019 Vážně? Mě to podle žilnatiny přijde spíše jako přebytek vápníku, respective nedostatek železa |  | Uhynulá slepice, 15.4.2019 Musíte ji ale vykrvit, takže záleží na tom, kdy ji najdete. Pokud ji zakousne pes a hned ji podříznete, tak je to jistě bez problémů. Ale můj pes(bohužel) pocuchal slepici sousedům, tak jsem ji hned vzala, šla se omluvit a řekla, co se stalo. Dávala... celý příspěvek > |  | Kiwi po ranním mrazíku, 15.4.2019 Nechci se dohadovat, protože nemůžu najít fotku jako důkaz, ale vloni(předloni?) nám kiwi zmrzlo napadrť v době květu a normálně obrazilo, jen už nezaplodilo, ten rok. |  | Brouk, 14.4.2019 A na to jste přišel jak? Žádné závažné poškození květů jsme nepozorovala a že jich tu mám. No, pokud máte jednu kytku široko daleko, pak je možnost, že ji chudáci z hladu sežerou celou |  |
 |
|
|
|