Příspěvky uživatele - 148.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sršeň?, 4.6.2019
Zkušenosti nemám, ale zkusila bych tam postavit, třeba na stolek, velkou zapálenou svíčku. A nepodpálit si tedy altán Zvířata se ohně přirozeně bojí a,,papírové" hnízdo si nad ním asi stavět nebudou chtít... tak uvažuju
Včely na pozemku, 4.6.2019
Na včely ve zdi bych se ptala ochránců přírody, aby třeba někdo přijel, poradil, či poradili na koho se ještě obrátit a na úly bych kontaktovala místní včelařskou organizaci, aby si je prostě vzal, kdo je chce.
Prosím pozná někdo co je to za plevel?, 2.6.2019
V kytkách? To můžu udělat na poli z jara, ale netroufnu si to udělat v kytkách, i když jsem o tom už přemýšlela. Bohužel, vždycky jsou tam i kytky, které mají rády kyselou půdu a ty bych si mohla zlikvidovat
Prosím pozná někdo co je to za plevel?, 2.6.2019
Nezničí ji malé dávky herbicidů, ba ani velké dávky. Vytrhávat ji můžete... celá desetiletí, já už jedu 15tý rok Jediné, co ji zničí, ale nepočítejte, že napoprvé, je štěteček, neředěný Garlon a každou rostlinku hezky líznout.
Popínavka Vistárie - podmínky pěstování, 1.6.2019 Obsahuje fotku
Myslím, že by to šlo. Dejte ji od domu alespoň půl metru. Vím, nevypadá to tak hezky, když bude k němu naklopená, ale ten kmen naroste opravdu velký. Když ji povedete dejme tomu na tlustém roxoru, ona ho tak obepne, že se úplně ztratí. Takže by možná... celý příspěvek >
Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 26.5.2019
vyčerpávající odpověď, děkuju Uf, tak to tam máte už vedro U nás včera na sluníčku 28st a mě už bylo na nic. Jsem asi jediný člověk v republice, který se těšil z těch chladných dní. Včera už mi nebylo moc do skoku, v horku se sotva ploužím ještě tak... celý příspěvek >
Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 26.5.2019
Děkuju pánové Křídlama mu (jí?),,zatřepal" dostatečně brácha A Mimmo, jakové vy tam vlastně máte teď počasí?
Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 25.5.2019 Obsahuje fotku
Je to martináč hrušňový? Vyplašený brácha mi ho poslal, že mu seknul křídlo křoviňákem, ale další den tam našel už dva, jak se páří, takže tak závažné zranění to nebylo asi No a ptal se, co je to za obr můru
Afrikány, 23.5.2019
V pohodě, to já vůbec neřeším, proto ani nepředpěstovávám. Ty květy jsou tam jaksi navíc pořebuju hlavně tu zelenou hmotu, která zakryje, co nemá být holé Ani jsem si doteď nevšimla, kdy se první květy objeví. Ale ony venku jdou celkem rychle.
Afrikány, 23.5.2019
Každý podzim si sbírám semínka afrikánů, protože je takhle naširoko rozsévám všude: do zeleninových záhonů, na nový záhon rododenronů, kde se mi osvědčily jako zákryv půdy před vysycháním, na některé volné záhony, kde se kytkám nedaří... První várka... celý příspěvek >
Neznámý plevel, 22.5.2019
Fakt, máte pravdu, je to křídlatka Tak na tu ale nevím, co platí, u nás skoro není.
Komule Davidova - varhánkové listy, 22.5.2019
Možná je to jen fyziologické, z toho chladu co byl? Já je z jara taky mívám takové krabaté... či jak to popsat.
Neznámý plevel, 22.5.2019
Šťovík. Vzala bych štěteček, nějaký totální herbicid(roundup, garlon) a přejela každou rostlinku, Vím, je jich dost, ale já tak potírala přesličku v zahradě několik let... pořád je tam, pořád. Ale ta je držák, vy snad budete mít víc štěstí. Pak... celý příspěvek >
Chov kachen, 20.5.2019
Řád ano, to chápu, jen by jsme do ní nesměli házet ten bor.el, který jak říkáte se jí mohl někam namotat, dostat apod. Teď ráno vidím kačera, nevidím kačku, snad někde je Pytláctví... vzhledem k našim na hlavu padlým zákonům(hlacvně tímto směrem) je... celý příspěvek >
Chov kachen, 19.5.2019
Ona se za měsíc, co k nám zalétává, otrkala celkem dost. Ovšem teď si nejsem jistá, jestli to není tím, že jí právě něco je a nemá sílu reagovat. A také, že než se ochočí tak, aby se dala nějak chytit, bude po ní. Jako... docela možné, že jsou v... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika