Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s meruňkou první (druhý rok)?, 25.3.2019
Je to tak.
Meruňka pro amatéry, 25.3.2019
U vás bude nutno zvolit správnou podnož a upravit výsadbovou jámu. Vhodné podnože budou např. Zelená Renkloda (ZR), WAKO švestka, St. Julien apod. Ty snášejí mírně vlhčí půdu. Jáma bude (d x š) 1 x 1 m, hloubká 0,5 m. Přitom jílovice musí pryč a... celý příspěvek >
Rozkvétání 2019, 24.3.2019 Obsahuje fotku
Asi pojedu stříkat na Vysočinu. Tady na jihu už mi meruňky odkvétají. Ale stále je na co se dívat.
Višeň jako podnož, 24.3.2019
Nehodí se.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.3.2019
Kvete krásně. Goldrich má nejen nejkrásnější plody, ale i velmi krásné květy. To ovšem málokdo ocení.
Jabloň po jabloni, 23.3.2019
Na nejmenší zahradě jsem sázel jabloň po jabloni. Neměl jsem nikde jinde místo. Vykopal jsem celý kořen (100 kg dřeva) a nové jabloni jsem dal asi 400 litrů zaplevelené zeminy odjinud a 50 litrů kompostu. Než kořeny vylezou z jámy bude snad okolní... celý příspěvek >
Nedohořelý popel se nerozlozi?, 23.3.2019 Obsahuje fotku
S tím biouhlem by se to nemělo přehánět. Nepřipadá mi to moc bezpečné. Od sousedů mi chytlo u plotu asi 10 m2 suché trávy.
Rozkvétání 2019, 23.3.2019
To se mi ani věřit nechce, že je u vás možné ještě stříkat kuprikolem. Asi bude ta Myjava velmi studená. Ale květinky máte moc pěkné.
Jabloň po jabloni, 23.3.2019
Do nové jámy pro stromek bych dal odpočatou zeminu z jiné části zahrady a jámu bych vždy o kousek posunul od původního kmene. Když přidáte kompost, bude to OK.
Cibuloviny do květináče - dovnitř, 21.3.2019 Obsahuje fotku
Tak a máme po rychlení. Už to kvete i venku.
Rozkvétání 2019, 21.3.2019 Obsahuje fotku
Broskvoním se do toho zatím moc nechce, ale některé květy se už začínají otevírat.
Voskovka - proč listy žloutnou?, 21.3.2019 Obsahuje fotku
Na jednom našem pracovišti necháváme tuto bídnou voskovku na okně jen do rovnodennosti a pak musí pod parapet, protože žloutne. V září půjde zpět.
Kdy roubovat za kůru, 21.3.2019 Obsahuje fotku
Pan Vysloužil to popsal přesně. Jen bych dodal, že možná existuji dvě šance jak vše napravit: 1. Pokud zakryjete ihned předčasně naštěpované rouby mikroténovým sáčkem, přežijí až do mízy a pak se mohou ujmout. 2. Pokuste se do vlku poněkud níže... celý příspěvek >
Jak skloubit pěstování a dovolenou?, 18.3.2019 Obsahuje fotku
Takhle dnes vypadá moje Vilma před svými narozeninami. Má příliš dlouhé větve, které bez opory nevydrží tolik plodů, ale jinak je živá a zdravá. Na kečup to však bude málo.
Rozkvétání 2019, 18.3.2019 Obsahuje fotku
U nás myrobalány nemáme, ale nějaké slivoně taky už kvetou. Stromy hučí hmyzem. Včelám pomáhají i motýli a noční hmyz.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika