|
Příspěvky uživatele - 110.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Koromila - velmi skory velkoplody myrobalan dozrievajuci pred Burlatom?, 17.9.2019 Ja mám koromilu z kohaplantu. Zasadená vlani. Tento rok jedna slivka, ale dozrela až niekedy koncom augusta. Ani som ju neochutnal. |  | Lavina slivoň, 12.1.2019 Nazdar Milan. Ja som ju na jar zasadil. Uvidíme čo z nej bude |  |
|  | Šárka - Haganta, Gábrovská, Čač. rodná, 22.9.2018 Pán Hlavatý, musím Vás sklamať ale slivky na Vašich fotkách určite nie sú Bystrické. Podľa Vášho popisu a podľa tvaru plodov by zodpovedali tunajšej krajovej odrode (juh stredného Slovenska -Novohrad). Tu sa volajú "Cecúšky". Sú chuťovo porovnateľné... celý příspěvek > |  | Slivovice 2017, 24.3.2018 Pán Vysloužil v žiadnom prípade som sa Vás nechcel dotknúť. Toto fórum je na to aby si tu ľudia odovzdávali skúsenosti a vedomosti. |  | Slivovice 2017, 24.3.2018 Nechcem byť za chytrého lebo v týchto veciach som len začiatočník ale mail by boli dodržané Vami opisované technológie výroby tak by sme borovičku pod 30 eur za liter nekúpili. Opravte má ak sa mýlim |  | Mišpule, 18.2.2018 A mišpule dávate do kvasu celé? |  |
 |
|
|
|