|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde sehnat celé plody baobabu?, 4.11.2017 To chcete kvůli semenům? Ta se asi dají koupit i v Česku, případně na Aliexpress. |  | Česnek 2017/2018, 1.11.2017 Co by jí mohlo být? Použijte ji. |  |
|  | Je to hlíva?, 29.10.2017 není |  | Česnek 2017/2018, 27.10.2017 Ozimou sazečku Shakespeare |  | Česnek 2017/2018, 27.10.2017 Tak včera jsem zasadila česnek a cibuli. Na dnešek u nás byl předpovězen déšť 0.8mm, no už napršelo 12 mm a vypadá to, že hned tak nepřestane... Sázela jsem v tričku, pomrkávalo na mě sluníčko, paráda |  | Česnek 2017/2018, 26.10.2017 Také sázím koncem října, líp se to dělá v tričku a ve vestě než v tlusté bundě s kulichem na hlavě. Loni jsem se nechala zviklat a sázela až v polovině listopadu. Česnek jsem měla nejhorší za sedmnáct let, pokud pominu rok, kdy byly holomrazy a... celý příspěvek > |  | Identifikace dřevin, 22.10.2017 Zerav má terminál (koncová větev, vršek) rovný, cypřišek ho má obloukovitě převislý. |  | Pirate, 18.10.2017  Znáte někdo tuto odrůdu? Prý kříženec meruňky a myrobalánu. |  | Nůžky z Lidlu, 14.10.2017 Vzhledem k velikosti páky bude síla minimální. Fiskars bych reklamovala, nůžky z Lidlu jsme jedny zničili po pár letech, za ty prachy nemá cenu ani reklamovat. |  | Blechy v ptačí budce, 13.10.2017 Ano, je to tak, nakladou vajíčka třeba i na deku, do psího pelechu, koberce... |  |
|  | Hruškový kvas, konec kvašení, 10.10.2017 Možná je to důsledek 40 let pálení, ale zcela zjevně nechápete psaný text. Pisatel hruškový kvas přisladil, kvasilo to do doby, dokud nezačal být obsah alkoholu toxický pro kvasinky. Protože na začátku byl obsah cukru příliš vysoký, zůstává v kvasu... celý příspěvek > |  | Hniloba na zelí, 30.9.2017 ŠKŮDCI rostlin - Květilka zelná
Příznaky: Na kořenech jsou bílé, asi 2 cm dlouhé, beznohé muší larvy a chodbičky po žíru. Napadené rostliny zpomalují růst, žloutnou, vadnou a odumírají. Význam: Jeden z nejvýznamnějších škůdců košťálovin, zvláště... celý příspěvek > |  | Hniloba na zelí, 30.9.2017 Hniloba je důsledkem napadení druhou generací květilky zelné. Ta napadá zelí v srpnu, napadené hlávky zvláště po dešti začnou zahnívat. |  | Kde sehnat malou pálenici, 30.9.2017 Dá se koupit i tady: a-destillatio.com/, posílají i do ČR. Je to v rámci EU, tudíž se neplatí ani clo ani žádné další výpalné. Přijde během cca týdne. |  | Co je to za rostlinu, 28.9.2017 Ve vodě zakoření, ale řízky se musí řezat polovyzrálé do konce června. |  |
 |
|
|
|