Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 11.12.2017
Já jsem před třiceti roky měl jiné starosti než něco zapisovat A já právě neměl, takže jsem zapisoval. A zrovna teď už moc nezapisuju a spíš dělám, protože čas se pekelně krátí a kdoví jak dlouho ještě dělat budu moci. Posléze zjistí i autor... celý příspěvek >
Foliový tunel z ohebných trubek, 11.12.2017
železné bych asi musel někde u klempíře ohnout do pravidelného oblouku (nevím jestli by se mi to podařilo na koleně... Na koleně ne, ale na sudu - barelu ano. Když to bude roxor nějakých 12 mm, půjde to. Ale musí být doma svěrka(y), kldivo,... celý příspěvek >
Foliový tunel z ohebných trubek, 11.12.2017
Zkušenost nemám, buďte průkopník. PPR je křehká - relativně, PE ohebná, nemá nosnost. Mám zkušenost s kusem PE jako náhradou jednoho oblouku u kovové kostry. Musí být vyztužená uvnitř drátem, jinak v teplém prostředí se konstrukce bortí.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 10.12.2017
PzH má pravdu. Aspoň pokud se ptactva týče, kosů a kvíčal je tu jak psů a žerou, co jim pod hubu přijde. Zlikvidujou celou úrodu višní hroznů a podobně. Opravdu nemají s kočkama problém. Nutno dodat, že před řekněme 15. - 20. roky, když jsem začínal... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 10.12.2017
Taky jsem byl takhle nadšený před 30ti roky, když jsem sehnal svou první orchidej. Byla to Cattleya a stála tehdy docela dost, 250 Kčs. Zapisoval jsem si každý nový kořínek a list. Pak mě to přešlo. S věkem.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
je třeba pro štouraly přidat kyselé deště Ehm a z čeho ty deště jaxi kysnou, když elektrárny jsou už 20 let odsířené a na zahradách nám tím pádem vesele bují padlí? Zase nějaký internetový salónní ekolog, takoví jsou nejhorší.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
Proto krmím ceou zimu o sto šest, abych jich udržel na živu co nejvíc Není záměrem Přírody aby jich (čehokoli) bylo nejvíc. Záměrem je, aby se udrželi ti, co to dokážou. Pokřivujete přirozený vývoj. Bez krmení přežijí jen nejkvalitnější. S... celý příspěvek >
Prostokořené stromky - zima, 9.12.2017
Mně termíny výsadby vysvětlovat nemusíte, mám v tom jasno. A co vám s největší pravděpodobností udělají stromčeky, nevyvěští ani ti největší guři. A pokdu o to stojíte, můj názor je jiný než MV. V nevytápěné kolně, kde mrzne stejně jako venku a... celý příspěvek >
tak rýchlo sa to ani nedá zasadiť a stále sneží. Tedy zbytečný dotaz a post. Jinak to udělat nemůžete, proč se tedy ptáte?
Přidělal jste si práci, měl jste to to rovnou zahrábnout venku, je to lepší.
Sladké řepy z hypermarketů, 6.12.2017
Na to první odpovím není, je to dobrá odrůda i když má taky své mouchy. Ostatní nemám tušení.
Odobočím, ale nešť. Jednou, dvakrát třikrát se mi povedla brokolice jak z hypermerketu. Méněvíce asi náhodou. Nekokázal jsem to stabilizovat. Vzhledem a velikostí srovnatelná, chuťově a strukturou o dvě třídy lepší.
Po pravdě nejsem z jablk z hypermarketů nijak nadšen (některá jsou úplně bez chuti), ale zrovna Red Delicious patří k těm lepším a řadím je na roveň starších jabloní, ke kterým jsem přišel s pozemkem, Aha, tedy nemáte s čím srovnávat. To já mám.... celý příspěvek >
žádném případě bych netvrdil, že Red Delicious z hypermaketu jsou nejedlá a nejsou to jablka To jsem taky netvrdil. A že to nejsou jablka taky ne. Je to opis, básnický oblouk, přirovnání.  Asi máte jiné požadavky na chuť jablek, nebo máte... celý příspěvek >
Sladké řepy z hypermarketů, 5.12.2017
Tak jsem se právě vrátil z hradu. Pardon, z hypermarketu. A neodolal jsem a koupil si dva Red Deliciousy. Srdce se na ně smálo, krásné, velké lesklé, každé v vlastním pelíšku. Babička mě varovala, nekupuj to, zas to nakousneš a bude se to tam válet.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika