|
Obnovení kvasu, 30.1.2018 Něco pro oživení diskuse: kolik pálenky je z 1 kg cukru? Kolik kg cukru prokvasí? Jak dlouho odvětráváte destilát? Jak stará pálenka je nejpitelnější a pokolika letech ztrácí chuť. Paličum zdar.
Kuba |
 |
Obnovení kvasu, 14.1.2018 Znám recept jak využit kvalitní a drahou surovinu(např.marhule se prodávali za 20 Kč). Když meruňky dokvasí čerpadlem stáhmout tekuté a vypálit. Na zbytek dát vodu a cukr a nechat znovu vykvasit a vypálit. Většinou se palí líh z krmiva pro... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Obnovení kvasu, 8.1.2018 Máte pravdu, kdo pár let pálí souhlasí. Ostatní jsou hloupé řeči. Ať skusí koupenou meruňkovici v obchodě a domácí, a potom mudruje. |
 |
Obnovení kvasu, 7.1.2018 Tazatel se neptal co se pilo v SSSR, On o voze a vy o koze. Přečtěte si na vinětě složení těch drahých pálenek o kterých píšete. Jsem si jistý, že kromě pěstitelských pálenic, pálenku jen z čistého ovoce nekoupíte. Víte s čeho se... celý příspěvek > |
 |
Obnovení kvasu, 3.1.2018 Zdar, Všechno se má zkusit. Málo kdo má odvahu a chuť se k tomu přiznat. Udělal jsem to tak: po prvním pálení do teplého jsem dal na 100l 20 kg cukru. Téměř okamžitě to začalo kvasit, a brzo to vykvasilo. Nateklo asi 15 l 50% moku. Po naležením to... celý příspěvek > |
 |
Rohlíčky, 2.4.2017 Dobrý den. Kde se dají sehnat Rohlíčky na semeno? Proč se nesázejí a nejsou k sehnání? Děkuji Zdeněk |
 |