Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 13.11.2017
Zahradu jsem zdědil. Kdybych ji nezdědil, tak bych si asi zahradu nekoupil. Už v útlém mládí jsem poznal, co to znamená mít zahradu a kolik je s tím práce a jaký může být výsledek. Pokud jde o to vzpomínané Portské tak si myslím, že jsou lepší místa... celý příspěvek >
Vlastní zelenina vs koupená - poměr cena: chuť, 12.11.2017
To je velký omyl, že velkopěstitelé používají stejná semínka rajčat jako zahrádkáři. Snad u nás, kde zahrádkáří nakupují od stejných firem jako velkopěstitelé SEMO a MORAVOSEED. Jinde se pěstují stále nehybridní odrůdy a jejich chuť je úplně někde... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 11.11.2017
V žádném případě nemám zájem vracet se do minulosti. Tím mým příspěvkem jsem chtěl jen naznačit, že výhodou zarytí hnoje přímo na záhony je úspora práce. A to bylo a stále ještě je. Co je výhodou dát koňský hnůj do kompostu, to bych se rád dozvěděl.... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 10.11.2017
Opravdu jsou dvě možnosti: Jedna je dávat hnůj na kompost a pottom ho dávat k rostlinám. Druhá možnost je, při podzimní přípravě půdy dávat hnůj přímo na pole nebo záhony na zahradě. Nepamatuji si, že bychom měli doma někdy nějakou hromadu, které... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Taky to tak dávám- dvě kolečka na 10 m2.            Vladimír
Česká rajčata 2017, 9.11.2017
To není moje fotka. To dal jeden pěstitel na Tomatoville, snad je nyní držitelem světovího rekordu. Měl tam více takových zhruba stejně velikých (7-8 liber), vybral jsem to nejškaredější. Ta rajčata byla pěstována na velikost, možná by to bylo jedlé,... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Kam to ten pěstitel má vozit, když nemá vybudované nějaké hnojiště. Tak to vyveze na kraj pole a tam to dá na hromadu. Nehnojí s tím, protože nemá co. Lidi si to rozeberou na zahrádky, většinou zadarmo, já jsem mu přispěl stovkou na krmení pro koně.... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Když tak čtu co jsem napsal, tak musím opravit tak, že si myslím, že nějaké další odležení hnoje je zbytečné.            Vladimír PS.: Protože nejsem přihlášený, tak jsem nemohl udělat opravu... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Jen několik poznámek. Autor tohoto vlákna jednoznačně napsal, že má k dispozici neomezené množství koňského hnoje. Nikde jsem se nedočetl, že tím míní to co se právě vyvezlo ze stájí, i když se neobratně vyjádřil, že tento hnůj pochopitelně vznikl z... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Opravdu nevím, jestli jsou větší zoufalci ti, co si tu jak vy říkáte slámu zaryjí přímo do záhonu nebo ti, co si ji dají do kompostu. Pokud se vám ta sláma ekluje, tak jak to děláte, když ji do toho kompostu... celý příspěvek >
Koňský hnůj?, 9.11.2017
Pravděpodobně bude vše v naprostém pořádku. S tím nelze nesouhlasit.            Vladimír
Česká rajčata 2017, 9.11.2017 Obsahuje fotku
Může se tento šereda ještě nazývat rajčetem?            Vladimír
Koňský hnůj?, 8.11.2017
Pokud chcete pěstovat rajčata, tak tam jeden problém vidím. Použít koblížky je OK. Ale s tou slámou, to bych si zjistil, jestli ten od kterého ta sláma byla, použil na poli herbicidy k likvidaci dvouděložného plevele, což je dnes docela běžné. Může... celý příspěvek >
Keříkové zelené fazolky, 2.11.2017
V nabídkách českých firem jsou jak zelené tak i žuté odrůdy keříčkových fazolí. Oboje jsou deklarovány jako vhodné pro zpracování celých lusků, mají být bez vláken. Zajímá mne, které obecně hodnotíte jako chuťově lepší případně která odrůda je pro... celý příspěvek >
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 23.10.2017 Obsahuje fotku
Letos se mně podařilo vypěstovat plno velmi kvalitních (hlavně chuťově) rajčat pro dlouhodobé skladování. Včera jsem je uložil v místnosti s 18 °C a budu je postupně konzumovat. Zajímá mne kdy budou k jídlu ty poslední a jakou budou mít... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika