Příspěvky uživatele - 64.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka z pecky, 19.6.2018 Obsahuje fotku
Pred 3hod mi poslal kámoš nádherné zaujimavé fotky.Jeho brácho kupil zanedbaný pozemok na stavbu domu.Prišli sa pozrieť v akom je stave, samá zelina a jeden krík ten budeme musieť dať preč vravel bracho.Kamoš prišiel blišie pozrel veď je to marhula,... celý příspěvek >
Apriqueen, 17.6.2018 Obsahuje fotku
Apriqueen dnes dozrela kámošovi, poslal fotku vravel sladká, štavnatá voňava vzhladovo nádherná.Týto borci sú pred nami majú možnosť si kupiť odrody v zahraničí, vedšinov tam pracujú.
Rubista, 17.6.2018
Rubista po týždni dozrela tel.manželka pred týždňom bola dobra ale teraz fádna bez aromi a chuti, iba zostala sladká sklamala.
Papple hruška, 12.6.2018 Obsahuje fotku
Dnes sa na australských stránkách pochvalili dozretim hrušky Papple vyvažajú ju do 16 štatov skladovanie 3 mesiace chuťovo super.
Rubista, 12.6.2018
Ja mám tú smolu že vedšinu ovocia neokoštujem, nie som doma, robím 2 týždňovky, manželka je degustátor a posiela mi foto, popisuje chutové vlasnosti.
Rubista, 11.6.2018 Obsahuje fotku
Už som to Peter písal, odolali zimným a jarným mrazom.Manželka poslala foto neodolala a okoštovala Rubistu, ešte nie je celkom zrelá sladkokyslá chuť mierne štavnatá, ale čo ju prekvapilo má zvláštnu aromu, vravela vonia ako šípové ruže.
Meruňka Tsunami, 10.6.2018 Obsahuje fotku
Posledné foto Tsunami už je obratá aj s Leskorov.Tsunami je sladšia než Leskora a nehnije tak pri poškodený hmyzom, dlhšie vydrží na strome než Leskora.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika