Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kam kráčí zahrádkář?, 26.2.2017
Toto není má reakce na některý příspěvek zde na tomto vláknu: 1. Úroveň článků v Zahrádkáři se za těch padesát nebo kolik let je vydáván nijak podstatně nezměnila- ani nezlepšila ani nezhoršila. 2.Vždy to byl časopis Svazu Českých zahrádkářů... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 18.2.2017 Obsahuje fotku
Pro ostatní bych jen předeslat, že účelem tohoto velmi brzkého výsevu je, připravit si v mých podmínkách (panelového bytu) sazenice rajčat pro velmi ranou výsadbu začátkem dubna do teplého pařeniště (dříve bylo takové pařeniště na každé zahrádce,... celý příspěvek >
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 16.2.2017
Pochopitelně souhlasím s panem Walterem. Než jsem to napsal, tak se tam objevil další příspěvek Petra z H a proto ten můj souhlas vypadá jako bych souhlasil s ním. K příspěvku pana Petra bych jen poznamenal, že jeho zkušenost se diametrálně liší od... celý příspěvek >
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 16.2.2017
Souhlas.            Vladimír
Rajčata 2017, 16.2.2017
Únor se přechýlil do druhé poloviny a pro mne je to signál, že bych měl začít s výsevy rajčat. O víkendu se do toho dám a vyseji prvně české hybridní a nehybridní odrůdy, počítám, že by to mělo být asi 20 odrůd. Co bude následovat potom zatím nevím,... celý příspěvek >
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017
Žádnou výhodu mimo úspory kůlů v tomto způsobu pěstování rajčat nevidím.            Vladimír
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 13.2.2017
 bunny, už tu reklamu nepřehánějte. Mám dokonce dojem, že jste se už toho moku trochu napil.            Vladimír
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017
To jsem si také nevšiml. Konstatovat, že měl dobrý nápad, který se mu může vylatit ještě neznamená, že s tímto způsobem obchodování někdo souhlasí, chválí ho a tleská mu.            Vladimír
Ani jsem si tady nevšiml, že by někdo ten alkohol chválil nebo mu tleskal. Možná všechno co se tam píše není úplná pravda, možná je něco přidané nebo ubrané, ale zajímavý marketing to jistě je a sranda to není, protože srandu si ten kdo prodává... celý příspěvek >
Osiva Moravia, 12.2.2017
Loni jsem měl několik keříčkových rajčat ze semen této obchodní firmy. Byly v pohodě, dobře klíčily. Sortiment docela chudý, ale ta rajčata, která jsem od nich měl, neměla žádná jiná firma ve své... celý příspěvek >
Asi se shodneme, že užitnou hodnotou alkoholu je to že nějak chutná (přidanou hodnotou je to, že nás uvede do určitého stavu). Někde v tomto vlákně jsem se ptal, jestli někdo už ten alkohol pil. Možná jsem to přehlédl, ale mysím si že ne. Každá... celý příspěvek >
Nemohu opravit v textu, takže takhle. "business"            Vladimír
Já také nemám zájem něco přeplácet. Ale je tu plno tzv. VIP, kteří chtějí mít něco in, důkazem jsou toho jejich vinotéky, ve kterých mají vína za desetitisíce která nikdy neochutnají. A pokud je otevřou, tak budou mlaskat a tvářit se jako by pili... celý příspěvek >
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017
Obětoval jste někdo ty peníze a ochutnal to? To by jistě posunulo tuto diskuzi dál.                     Vladimír
Rajčata ve stavebních vědrech, 8.2.2017
Pokud Vám sadba neroste v kelímcích od jogurtu tak jako v černých sadbovačích, tak to bude asi tím, že ty bílé kelímky jsou určeny na jogurt a ty černé sadbovače jsou na pěstování... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika