Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?



Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3225) - 173.17 (?)
11.2.2017 12:08

Obětoval jste někdo ty peníze a ochutnal to? To by jistě posunulo tuto diskuzi dál.

                    Vladimír

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
            
host - 3.102 (?), 11.2.2017 19:31

Celkem zábavné je, že ten tyrolský destilát ze špendlíků se prodává (prodával?) v řetězci Norma za nějakou celkem lidovou cenu, už nevím přesně kolik. Nebylo to špatné, ale např. jednodruhová grappa mi chutnala daleko víc. Kořalky ovšem piju jen velmi zřídka zřídka, tak to asi nejsem schopen kvalifikovaně posoudit - ani sebedražší koňak u mě nevítězí nad povedenou meruňkovicí.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 149.199 (?), 12.6.2017 23:18

Tak jsem to taky myslel. Ty ovocné lihovary s vlastními sady...

Dokážu si celkem reálně představit, že si nějaký drobný nadšenec ze severu zajede na jih a koupí si tam, nasbírá samosběrem pár metráků meruněk na zkvašení.

Co si ale představit moc nedokážu je to, když si někdo ze severu objedná, nasmlouvá, dodávku několika tun..., co v tom vše bude..., a v jakém stavu to dorazí...???

Rafael.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 19.119 (?), 13.6.2017 12:01

Taková perlička … aby to nebylo jen na té Moravě, Slezku či Valaších … od loňského roku je, v Praze (na usedlosti Salabka) v provozu „PRVNÍ PRAŽSKÁ PALÍRNA“, (do té doby totiž stačily ostatní firmy - mající sídlo v Praze - zabývající se destilací alkoholu - ať ve velkém či v drobném podnikání, zkrachovat!!) proto ta známka PPP. Také deklaruje, že bude exkluzivní značkou …  max. serie 200 lahví od dané suroviny. K dostání či ochutnávce budou pálenky na bázi vinné révy a ovoce. Také likéry - griotka, ořechovka a cassis. Na křest první produkce si pozvali dvojici Michaela Kocába a Chantal Poullain. Tak jsem zvědav, jak si povedou dále.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 114.80 (?), 11.2.2017 9:02

Každý má občiansky preukaz a zopár neurónov v lebke, aby si zhodnotil či si produkty danej firmy za danú cenu kúpi alebo nie. Firma minimálne dosiahla, že sa o nej (aj tu) hovorí. Ešte dodatok: nejedná sa o absurdity demokracie, kapitalizmu či trhu, je to len a len o absurditách v hlavách nás - ľudí, systém ľudskú blbosť nevyrieši.   IH

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 11.2.2017 9:22

problém je, že sa na to pozeráte z hľadiska pravda/lož, resp. či si to niekto kúpi za tú cenu a to je úplne chybný pohľad. pozrite sa na to z pohľadu vstupných nákladov, resp. investícii do sadu, prenájmu pôdy, pestovateľskej činnosti a pod. pozrite sa na to z hľadiska výrobných a skladovacích kapacít a v nekonečnom rade zamerajte sa na cieľovú skupinu zákazníkov a odbytové kanály. toto si nekúpi bežný človek, aby to vychľastal doma. je veľa oblastí v čr a sr, kde je potenciál daný produkt predávať. okolie karlových varov, krkonoše. tatry, kúpeľné mestá a pod. kde klientela chce ochutnať miestne špeciality, veľmi solventná klientela. určite každý z vás dostal niekedy darček - fľašu a verte, že človek, ktorý vám ju dal, tak zrejme nikdy v živote tak drahý alkohol nepil. toto je veľmi dobrý projekt, akurát sa na to treba pozrieť inými očami :) 

mne stále chodí po rozume "z hovna bič neupletieš", ale dá sa to :)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 236.1 (?), 11.2.2017 9:34

Ano, existují drahé destiláty, který si člověk nekupuje, i kdyby na ně měl, jen je dostává. Ale musí to být podložené kvalitou. Diplomatico nechlemtám každý den, ale když ho spolknu, řeknu, "Jo, tu cenu chápu". Myrobalánovice i v pozlacené lahvi bude jen myrobalánovice.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 11.2.2017 9:45

p. Vyslouzil: skúsim ísť úplne do inej kategórie, ale ide to ruka v ruke s drahým alkoholom. hodinky. hriešne drahé a nenájdete tam logiku. strojček buď sériový alebo ľahko upravený, nič zaujímavé ale markting vytvoril príbeh a ilúziu a predávajú sa, nájdu si svojho majiteľa a cieľovú skupinu, aj keď ja v tom "hodnotu" nevidím, ani logiku nie. ale aj tu platí, kto chce tak tomu chápe, kto nechce, tak nikdy nebude. 

ináč aj ten alkohol. môže to byť myrabalánovica, ale keď niekoho dokážete presvedčiť, že je tých plodov málo, rastu v špeciálnej oblasti, lebo len okolo toho rybníka sa tvorí taká typická hmla, ktorá dáva plodom špecifickú príchuť, tak pre niekoho je ten alkohol špecifický a hodný tej ceny, tak ako pre niekoho iného je káva, ktorú zožerú kravičky špecialného plemena niekde na ostrove a pozbiera sa z ich exkrementov a špeciálne sa upraží, pomelie sa a predáva za hriešne peniaze a domorodci sa možno z toho smejú :) vo veľa veciach netreba hľadať logiku :) 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 157.239 (?), 11.2.2017 9:35

...něco jako Kopi Luwak?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3225) - 173.17 (?), 11.2.2017 12:08

Obětoval jste někdo ty peníze a ochutnal to? To by jistě posunulo tuto diskuzi dál.

                    Vladimír

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 11.2.2017 12:34

Mr Bigggg: neposunulo by to nič ďalej, lebo kvalita produktu, resp. hodnota čokohoľvek je presne taká akú mu prisudzuje zákazník, ktorý pod vplyvom objektívnych alebo subjektívnych faktorov vyhodnocuje. úsmevný príklad, keď pred rokmi moja spolužiažka ocovi zobrala fľašu vína na opekačku, ktorú mál starší pán odloženú na večer. nejaké víno neviem z akého roku, akého výrobcu, hrozne drahé a neskutočne kvalitné. dievča víno vypilo a na otázku, či mu chutilo odpovedala, že bolo hnusné, kyslé a nechutné a druhykrát si radšej pôjde kúpiť do obchodu sama, lebo na oca sa nedá spoľahnúť. po rokoch sa z toho smiala, čo urobila. 

surstroming je švédska národná pochúťka. sú to kvasené slede, z ktorých celý svet grcia. niekoľkonásobne drahšie ako "obyčajné chutné slede". pochúťka vznikla tak, že rybárom sa na lodi pokazili ryby a aby si zachránili život, tak kráľovi povedali, že je to niečo špeciálne a delikatesa. uveril. jednoducho vytvoriť ilúziu, že niečo je výnimočné a realizovať to na trhu, je super marketing a ja osobne neobdivujem kvalitu produktu, ale šikovnosť ľudí a myšlienku upliesť z hovna bič, aj keď sa to vraj nedá :)

dobrú chuť :)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Propojení dvou topení17.3.2024
Propojení dvou topení16.3.2024
Zapalování Husqvarna 40 nehází jiskru13.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Propojení dvou topení11.3.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika