Příspěvky uživatele - 168.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Boikovo obrovské, 12.8.2022
Dobrý den, já bych řekla že je to Libernac, pamatuji si jí z naší zahrady.jiz delší dobu scháním tuto odrůdu ale bohužel nemůžu ji nikde sehnat. Plod je velký šťavnatý sladkokysela chuť.
Mars - kolik potřebuje prostoru?, 23.10.2018
Také to zjišťuji.Asi záleží na místě, vodě.světle.Někdo říká že za třicet let je asi 5-6 m vysoký8-10 široký.Asi by šla na straně k sousedovi větev event.zkrátitRodí na koncích větví, tak ať padá k nám:)Vyhnout se studni, zdi apod.rozebere je.
Kiwi zazimování, 3.1.2018
Dobrý den, mám na Vás prosbičku.píšete, že jste měl hrazce obecného, myslíte ten co ukusuje kořeny ovocných stromů a zůstane na spodu kůl? Jak jste se ho zbavil.My jsme začali dávat nové ovocné stromky do králíkářského pletiva.Problém je v tom, že... celý příspěvek >
Pumpička křovinořezu, 18.6.2017
Mám křovinořez značka na něm není.Pumpička(balonek) zpukřelý teče ten má průměr co jsem změřil asi 19mm nevím jestli se dá sehnat a hlavně aby pasoval.Kdyby ne má někdo zkušenost jestli by to fungovalu kdybych kam má přijít balonek to normílně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika