|
Příspěvky uživatele - 236.1
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jablon Julie - bohate kvetla, ale nenasadila olisteni, 6.6.2021 Patrně hryzec. | | Jak vám letos kvetou jabloně?, 15.5.2021 Počkejte, až odkvetou. | |
| | Šarka na švestce nebo jiná choroba?, 24.4.2021 Šarku brzy chytne, ale ne přes kořeny, nýbrž savým hmyzem. | | Jak na nové výhonky na hrubém seřezání staré poškozené švestky, 18.4.2021 Příště se septejte dřív, než nastartujete pilu. | | Kdy letos (2021) roubovat peckoviny?, 21.3.2021 Rouby loni nepřirostly asi z jiného důvodu. Každoročně roubuju peckoviny v únoru až březnu. I když potom přijdou tuhé mrazy, rouby se většinou ujmou. | | Lišejník na ovocných stromech, 11.3.2021 S Vaším názorem nesouhlasím-byť by příčina kvůli lišejníkům nebyla sto prc., souvislost to má! Praxe to dokazuje...
Máte pravdu, lišejník škodí! Stejně tak škodí i kosodřevina. Praxe jasně dokazuje, že jak někde vyroste kosodřevina, tak se... celý příspěvek > | | Rychlosoli v mase - pro a proti, 21.2.2021 To je samozřejmě blbost. 3-5% cukru se nedává, to by bylo v mase 2x víc cukru než soli Ostatně přečtěte si složení Pragandy:
Složení: jedlá kamenná sůl 98 %, cukr, dusitan sodný, dextroza, škrobový sirup.
Tedy jen 2% zbývají na všechny ostatní... celý příspěvek > | | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 19.2.2021 Už dávno tady měly vzniknout na různých místech (od nížin po hory) sady vybraných starých odrůd, které by hodnotili odborníci
U nás zůstalo několik sadů starých odrůd po Němcích, u jiných majitelé zemřeli a jejich potomci o ně nejeví zájem.... celý příspěvek > | | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 19.2.2021 Je to české specifikum, resp. československé, to odsouzení starých odrůd, nikde jinde v Evropě to takto není
To máte, pane inženýre pravdu, v sortimentech řady evropských zemí jsou staré odrůdy zastoupeny víc. Jenže z těch, které jste vyjmenoval,... celý příspěvek > | | Plíživá vytrvalost starých odrůd, 13.2.2021 Myslím, že to jak to napsal M. Přasličák je zbytečně vyhrocené a ne zcela objektivní
Každý, kdo něco píše, vyjadřuje svůj subjektivní názor. Jak M. Přasličák, tak Ing. Fidla a nyní i já.
problém je spíše v tom, že majitelé sami nevěděli, co... celý příspěvek > | |
| | Pomůcka pří výběru jádrovin, 6.2.2021 Knipbaum je zajímavá technika a pro školkaře, který potřebuje vypěstovat kvalitní stromek rychle, bude mít svůj význam. Jako amatérskému zahrádkáři mi to přijde příliš pracné.
Co se týče Denáru, registrován byl roku 1989. Možná se... celý příspěvek > | | Dřevěný kompostér a jeho impregnace, 31.1.2021 Drahé dubové dřevo, impregnace, to jsou všechno náklady, které vyrovnají cenu plastu a trvanlivost dřeva prodlouží poměrně málo. Vzduch, vlhko, teplo, spousta mikrobů v tlející zemině jsou faktory urychlující degradaci každého dřeva. | | Sůl v naloženém mase na uzení, 23.1.2021 Vakuování může mít svůj smysl., letos to poprvé zkouším. Kusy masa ve folii můžeme v tmto ročním období nechat ležet na balkóně nebo za oknem. Ale při nastříknutí masa slaným roztokem nevidím ve vakuování žádný smysl, naopak je to... celý příspěvek > | | Impregnace dřevěných sloupků na plot, 23.1.2021 Z jehličnatých ano. Tis a zerav nejsou běžná dřeva. Z listnatých vydrží v zemi déle (než modřín) dub a akát. Samozřejmě jádro, ne běl. | | Slad - pálení, 21.1.2021 Při ceně 9,90 Kč za kilo cukru je otázkou rentabilita i těch šrotů. | |
|
|
|
|