Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata ve stavebních vědrech, 8.2.2017
Opravdu nevím co ta paní inženýrka v tom svém vědeckém článku psala. Ale i na internetu se může každý dozvědět, že polyetylenové folie (i ty které jsou běžně k mání v zahrádkářských potřebách) se vyrábějí z granulovaného polyetylenu. Folie jsou... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 8.2.2017
Není pravda, že na zahradě něco mulčuji nějakou geotextilií. Používám tkanou textilii určenou propěstování jahod a předpokládám, že výrobce má materiál, ze kterého je tkána schválen pro toto použití. Pokud vím, tak materiál na předmětné kbelíky je... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 7.2.2017 Obsahuje fotku
Doporučuji Vám přečíst si diskuzi o Latah na této webové stránce. Moje osobní zkušenost s tímto rajčetem není moc dobrá. Pěstoval jsem je dva roky a vždycky jsem měl problémy hned od počátku (špatné klíčení a když už mně nějaké to semínko vyklíčilo,... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 6.2.2017
Paní Zdeńka už se možná rozhodla, ale toto vlákno žije svým životem dál. Je docela běžné, že k této problematice se možná někdo ještě vyjádří za několik let. V diskuzi pokračovali i jiní (má pocit, že i Vy), nejen 168.89, možná Vám jen vadí, že jeho... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 6.2.2017
Radovane, moc pěkně jste to popsal. Zajímalo by mne, ve kterých horách kokrétně to Stupické pěstujete.            Vladimír
Výsev paprik do kelímku, 6.2.2017
Ale to jsme si nerozuměli. Pokud je obal semena jen přisedlý na děložních lístcích, tak ho děložní lístky samy vytlačí a uvolní se i když budou nad zemí. Můžete jim také pomoct pomocí pinzety a zbytek semene stáhnout.. Ale pokud je opravdu na... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 6.2.2017
Kosmonaut Volkov je ve světě populární,  velmi úrodné, chutné, velké rajče. Problém je, že silně praská, praskají i nevybarvené zelené plody, pukliny jsu hluboké a nikdy se nezacelí, následně všechna rajčata zplesniví (nejdou nijak... celý příspěvek >
Výsev paprik do kelímku, 5.2.2017
Semena byla asi hodně vysušená. Možná by to chtělo před výsevem semena paprik namáčet ve vodě 16-25 °C, položená např. na talíři, zalitá vodou jen tak aby byla pokryta. Doporučená doba pro papriky 25-40 hodin (opsáno z literatury). Tomu semínku na... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 5.2.2017
Nemohu souhlasit s názorem, že se Stupické polní rané za těch posledních 30 let nějak změnilo. Vždycky to bylo rajče velmi rané, velikost plodů nevyrovnaná od 26 g do 66 g, trpělo praskáním a často se na něm tvořil tzv. žlutý límec. Tato odrůda je u... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.2.2017
To je možné, že Vás Stupické svojí chutí nenadchlo. Ale rannost je údaj, který se dá změřit a také je ve světě udávána ve dnech. Mohu Vám sdělit, že Stupické polní rané je často ve světě užíváno pro porovnání rannosti (opravdu měřením od doby... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 4.2.2017
Problém je ten, že buď to víte a máte to ověřené nebo jen tak něco napíšete a v létě uvidíte.                    Vladimír
Rajčata 2017, 4.2.2017
Jen se vyjádřím k tomu Stupickému. Pochopitelně jako každé rajče má nějaké vady, ale napsat, že není rané, to je odvaha. Pokud jde o ranost Startu F1, tak je opravdu rané, ale stále zaostává o cca 10 dní za Stupickým polním raným. Stupické polní rané... celý příspěvek >
Teploměr, 3.2.2017
Já mám dataloger z e-shopu led-elektronika.cz.                    Vladimír
Teploměr, 3.2.2017
S tím souhlasím. Na jihu Brna je okrajová oblast jižní Moravy, kde jsou vinohrady, pěstují se tam meruňky a broskve, zatímco o dvacet kilometrů severněji začíná Vysočina a asi to není nejvhodnější kraj pro pěstování tohoto ovoce. A je to hlavně o... celý příspěvek >
Teploměr, 3.2.2017 Obsahuje fotku
Já jsem si koupil Dataloger se záznamem teploty a vlhkosti (pro použití brzy na jaře v pařeništi- rajčata). Stál něco přes 700,- Kč. Nastavil jsem si ho na odečty teploty a vlhkosti po jedné hodině. Výsledky je možno přepisovat do PC buď ve formě... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika