|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slivoň neznámá?, 12.8.2020 Záhadná sudetoněmecká bluma zraje právě teď. Nikdo by nevěděl? Fotky na straně jedna tohoto vlákna Slivoň neznámá? Dužnina do žluta, poměrně sladká a poměrně slušně švestková chuť. |  | Broskvoň Inka, 12.8.2020  Já to mám snad u všech odrůd. Protože to píšou i jiní, tak si nejsem jist, jestli je to tím nedostatkem vápniku Letos je toho opravdu hodně. |  |
|  | Veličenstvo Redhaven, 12.8.2020 Nádhera. A nikde nevidím na Vašich fotkách žádné včele. Ty dělají letos nejvíce škody. Zvláštní je, že jich tolik ve městě. Zřejmě je hodně včelařů, i když o žádném úlu poblíž nevím. Mšice naopak nikde žádné nejsou vidět. |  | Top Gigant, 12.8.2020 To se Vám jenom zdá. Podívejte se, co za odrůdovou skladbu nabízí třeba zahradnictví Spomyšl, to nelze všechno pojmout. Například pan F. má 90 odrůd meruněk, kam já se na něj hrabu, ještě k tomu se starým sortimentem. David jich má možná ještě víc.... celý příspěvek > |  | Top Gigant, 11.8.2020 Asi je blbost kritizovat švestku na kterou se těšíte. To nechci. Jen jako možná alternativa mě napadá Hanita, Topstar, Topfive a Toptaste. Toptaste ale zraje později. TOPFIVE byla pro mě švestka roku 2019. |  | Top Gigant, 11.8.2020 Nikdo neodpověděl na Vaši otázku. Dříve bych si myslel, že je to dobrý nápad nahradit Čačanskou najbolju Topgigantem, dokonce jsem si myslel, že by to byla dobrá náhrada i za Tophit, ale Topgigant zmodrá a je kolikrát na pohmat i měkčí, ale když ho... celý příspěvek > |  | A co vaše švestky 2020, 11.8.2020 Takhle z dálky nepoznám, jestli je na té fotce Čačanská lepotica, ale mám tuto odrůdu dlouhodobě v oblibě, i když to není v chuti ani Hanita ani Domácí švestka. |  | Majorita, 11.8.2020  Výborná broskvová chuť a hlavně dostatečně sladká. Standa von Königgrätz by mohl konečně přidat nějaké lepší fotky. |  | Wonder Cot, 11.8.2020  Meruňkový semenáč vyrůstající z krčku pod roubováním má takovéhle listy? |  | Michaela, 11.8.2020  Jakou má vlastně chuť, tahle Michaela? Já to pořád nevím. Vy ano? Letos jeden plod, samozřejmě s prasklou peckou, jak jinak. Všechny plody Michaely, co jsem kdy koštoval, byly odlišné v chuti od podobně vzniklých odrůd ze semenáčů RH jako je... celý příspěvek > |  |
|  | Harbritte snad nikdy nezklame, 11.8.2020  Prosil bych o nějaké novější komentáře k HARBRITE, popřípadě s fotkami Vašich plodů. Děkuji. |  | Phytophthora infestans, 10.8.2020 No jo, paní Jano, já jsem zbytečně zpanikařil. Naštěstí oblíbeného Goldkrone mám více stromků, ale i tak škoda toho zlikvidovaného, protože něco by na něm jistě úspěšně dozrálo. |  | Tardibelle, 10.8.2020  Tardibelle aliaz Tardy Bell vypadá na nějakou pozdní odrůdu, jelikož plody jsou stále malé a zelené. I kdyby to nebyla záměna, tak pan Pavel CZ. má jasno. Tato odrůda se nehodí do našich podmínek z důvodu velmi pozdního dozrávání. Tento... celý příspěvek > |  | Falešný Dapple Dandy, 10.8.2020  Zdravím všechny příznivce falešného pluotu Dapple Dandy. Chtělo by se říct, že udělal letos mnohem víc radosti než nepovedená Katinka, kdyby ovšem nebylo na stromku 5 a půl plodu, což má k radosti daleko. Plody dozrávají hodně nestejnoměrně. |  | Phytophthora infestans, 10.8.2020  Dobrý den. Tak já jsem pln obav zlikvidoval v Pardubicích stromek výborného Goldkrone s počínajícími příznaky plísně bramborové a tady na Vysočině mají přitom rajčata, jako když je opálí autogenem, černá a seschlá cugrunt, durch und durch. Samozřejmě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|